- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobika76
csendes tag
válasz
jooker82 #313 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam.
Én a helyedben úgy néznék filmet ( akár utp kábel, akár wifi )
hogy hálózatba kötném a tv-t (Nálam is így van ) , és úgy nézném a filmeket a TV saját médialejátszójával.
Mivel így a notebooknak nem muszáj ott lennie a szobában ( zúg, villog ) . És a TV távirányítójával tudod irányítani a fotelból, nem kell egerezned. play, stop, pörgetés . stb. -
dobika76
csendes tag
válasz
jooker82 #309 üzenetére
Szoftverfrissítésben ilyeneket nem veszek észre. Fogyasztás szerintem elhanyagolható 1 év kb 5000 FT.
4,5 méterről nézzük. Az eredeti 3d-s jó minőségű filmeknél nagyon szuper az élmény. Azt észre lehet venni ha valamit csdak átkonvertálnak.
A 3D nagy baja, nincs elég nagy méret belőle! Úgyhogy jövőre talán befigyel egy projektor -
dobika76
csendes tag
Sziasztok !
Már 2 hónapja használom a 47lm620 tv-t. Bár plazmához képest rosszabbak a színek, de egyébként nagyon jó választás volt.
A médialejátszómat nyugodt szívvel vittem át a hálóban, mert hálózatról szuperul lekezeli a filmeket, zenéket.
3D-je nagyon jó, rokonságból mindenki bírta a passzív szeüveget. Még a sima fényképekből is szuper 3D-csinál
Viszont nem tudom miért nem teetek rá egy dedikált gombot a képbeállítások változtatására.
Idegesít hogy mindig film leállít, főmenübe belép, átállít, film újraindít.
Esetleg valami ötlet?
Még azt vettem észre, hogy a film hosszától függően léptet előre. Rövid filmnél 1 percet, hosszúnál akár 4-t is.
Így elég nehéz megkeresni hol tartottunk. -
dobika76
csendes tag
Meg lehet hackelni vajon a lejátszó menüjét? Esetleg firmware updatekkel javítják?
pl. Onnan folytassa a filmet ahol abbahagytam. Vagy a nézeten változtatni?
Vagy eddig fel nem ismert formátumot lejátszani? -
dobika76
csendes tag
Az egyetlen hibája, hogy a programbemenet választásnál és a navigálásnál szürke a háttérkép teljes fényerővel működik. Ez este és korán reggel nagyon zavaró.
Ezt át lehet állítani valahol? -
dobika76
csendes tag
Sziasztok !
Az új szerzeményem 47lm620S. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár plazma párti vagyok, ezek az új led-es tv-k már kinőtték a gyerekbetegségeket. Kizárólag HD tartalmat nézek, nagyon ritkán avit-t. Miután beállítgattam a színeket a magam izlésére szép a képe is. Nagyon féltem az EDGE Led technikától de filmnézés észrevehetetlen a nem szabályos háttérvilágítás.
A videólejátszója is szinte mindennel megbírkózik, LAN-on keresztül DLNA támogatással NAS-ról. Úgyhogy a médialejátszómat átrakom a hálóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest