Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
attila9988 #76 üzenetére
És azt nem gondolod, hogy FF azért is népszerű, mert egy jó böngésző?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
attila9988 #69 üzenetére
Mintha nem pont ezt írtam volna.
Egyébként meg ha a Linux vagy az Opera szeretne elmozdulni a holtpontról, akkor igenis meg kéne néznie, hogy a többiek mitől sikeresek, és azt átvenni, ettől nem lesz a Linuxból Windows, csak OS, az Operából meg Ff, csak könnyen használható böngésző. Persze tudom neked, meg a hozzád hasonlóknak ez szentségtörés, de akkor ne gyere egy Ff topikba szent háborút vívni, senki se hívott.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
attila9988 #69 üzenetére
Ha tab zoomolásnál arra gondolsz, hogy Ctrl + egér görgővel variálod a méretet, azt megtartja a róka. Kilépés és program újraindítás után is. Azt nem tudom, hogy Operában meddig tart az oldal zoom, ez rókába nálam érzésre fél másodperc lehet max.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
attila9988 #68 üzenetére
Dehogy nincs csak tovább kell menni a linkeken, meg a hsz-nben is van, hogy userjs, meg usercsst kell szerkesztgetni.
Semmit se hiányolok, csak számomra vhogy idegen, és a 10.5 (bár igaz alfa), jóval lassabban jeleníti meg az oldalakat, mint a testreszabott firefoxom. Normális Adblockot azért rakhatnának bele pl.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
attila9988 #46 üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem nem felel meg alapállapotban, a Ff-ban megszokott elrendezést, miegymást beállítani meg eltart egy darabig úgy, hogy csak azt tudom mit akarok, azt hogy melyik nyomorult almenüben találom meg a megfelelő opciót, sőt, egyáltalán melyik az.
#60 Erasmus: Jelentős lehet azoknak az aránya, akiknek más telepítette a gépére a Ff-ot, viszont ők mást választani nem fognak, mert ahhoz sem értenek, azt is csak megszokták.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
attila9988 #61 üzenetére
Valóban, télleg az. De azokat nem használja kutya se, és nincsen is szükség rá.
Egyébként tudod mi tűnik nekem télleg gányolásnak? Ez. Exéket rakj ide, css-t másolj oda, stb.
Másrészt, én ezeket használom, másra nincs is szükségem, és ez mind szép munka.
CPT.Pirk: Elvileg D2D már be van építve vmelyik nightly 3.7-be. Többszálú prototípus már van, publikus verzió még nincs.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
attila9988 #61 üzenetére
27 pluginem van jelenleg FF-ben. Állandóan nyitva van 10 oldal, amit induláskor egyszerre tölt be. Memóriahasználat így 200-300Mb között van. És nem panaszkodom a sebességre, pedig ez még csak 3.5.7 jelenleg, de már várom a végleges 3.6-ot.
Egyébként nem barmolódnak el a pluginek. Annyit tettem csak, hogy lekapcsoltam a kompatibilitási ellenőrzést.
Igazából akkor lesz majd nagyon ütős, ha beérnek a Direct2D és a többszálúsító fejlesztések. Persze az a róka menetben nem holnap lesz.
-
Gordiann
őstag
válasz
attila9988 #46 üzenetére
Nem arra gondolt, hogy saját igény szerint berendezni, mert a linux is erről szól, hogy saját igény alapján custom minden....... itt is, a firefoxot lehet "nehezebb" full testreszabni, de sokkal könnyebb simán böngészni, letölteni vele.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
attila9988 #46 üzenetére
Ja pesze, amikor még normális Adblock sincs benne. És minden kiegeket bonyi felrakni, firefoxal meg csak egy kattintás...
47#
Igen, az is egy alternatíva. Szerencsére a linkelt kieggel nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest