- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
VaniliásRönk #74 üzenetére
Egyébként meg ha a Linux vagy az Opera szeretne elmozdulni a holtpontról,
mitől sikeresek, és azt átvenni,A linux csak egy példa volt arra, hogy az emberek nem egy másik programot/os -t keresnek, hanem annak a lehetőségét, hogy az álltaluk használthoz megszólalásig hasonló (gyak ugyanaz) legyen, egy két előnyt hozzáadva előbbihez. De ha már így megjegyezted, egy mondat erejéig beszélnék arról is. A linux egyáltalán nincs holtponton, mert ma is egy sokmilliárdos üzlet, és rengeteg vállalat érdeke hogy éljen, és fejlődjön. Az, hogy otthoni felhasználók között még nem annyira elterjedt, nem jelenti azt, hogy a hivatalos ms marketing duma lenne a valóság (használhatatlan, nem jó semmire stb stb).
Böngésző téma. Tudom senki se hívott, igazad van. A topic egy böngészőről szól, amit így összehasonlíthatok más böngészőkkel igaz? Vagy a ff -ot csak másik ff -el lehet összehasonlítani? Milyen hittérítésről beszélsz egyáltalán? Mondtam én hogy használj operát?
perából meg Ff, csak könnyen használható böngésző.
Miért kéne az operának olyannak lennie mint az ff? Erről írtam korábban. Mitől is népszerű a firefox? Attól hogy piszok jó marketing van mögötte. Erre tényleg rá kéne gyúrni operáéknál is. De azt nem tudom mitől lenne könnyebben használható egy firefox.. Remélem te majd elárulod.
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk #74 üzenetére
Mondjuk az operára azt mondani h sokat kell vele szarakodni, míg használható lesz, kicsit meredek. A chrome fapadosságával kapcsolatban meg csak annyit, hogy ha te a FF 1.5.x-nél váltottál, akkor érdeklődnék, hogy annak a fapadosságától nem-e hánytál-e. Mert a ff2 előtt leginkább fapados volt (és design mentes is) még az ie6-hoz képest is.
Amúgy a krómiumhoz 3-4 kiegészítőt telepítve egész kellemes eszközt lehet kapni -- mondom ezt úgy, hogy leginkább operát használtam korábban. A firefox szoszó, viszont a telepített kiegészítőkkel exponenciálisan lassul. A script motorja elég jó az exploderhez képest, de gyengusz, ha egy script-intenzív oldalra érsz, pláne ha firebuggal kell debugolni azt az oldalt. Nekem sok esetben nemes egyszerűséggel megdöglött. Erről persze a firebug is jócskán tehet, de nem leszek a tudattól boldogabb. Chrome alatt meg még nem használtam a developer tools-t -- eddig...
-
attila9988
őstag
válasz
VaniliásRönk #67 üzenetére
nekem nem felel meg alapállapotban, a Ff-ban megszokott elrendezést, miegymást beállítani meg eltart egy darabig úgy, hogy csak azt tudom mit akarok, azt hogy melyik nyomorult almenüben találom meg a megfelelő opciót, sőt, egyáltalán melyik az.
A felsoroltak csak a megszokás következményei, és a "hogyan csináljunk az opera -ból kisrókát" törekvés nyilván a lehetetlenség határát súrolja. Olyan ez mint a "hogyan legyen a linux -ból ingyen windows". Ezeknek semmi értelme. (nekem sem tetszik hogy a ff lassan zoom -ol, és nem úgy mint az opera, és hogy nem tartja meg a tab -on a beállított méretet stb) Ha firefox kell, akkor használj firefox -ot. De ettől a többi böngésző még nem lesz rosszabb.
-
attila9988
őstag
válasz
VaniliásRönk #11 üzenetére
az Opera meg kb. Linux kategória, ami Ff-ban default megfelel, azt ott hetekig kéne hegesztenem,
Ekkora marhaságot... Az opera -t éppen hogy egyáltalán nem kell heggeszteni. A firefox -al kell csak legózni hogy rendes böngésző legyen.
-
pete_21
addikt
válasz
VaniliásRönk #27 üzenetére
Én is alig néhányat használok, és a fontosabbakból már van a Chromehoz átirat. De mint írtam, bugos volt pl. az Adblock ikonja is. Meg úgy egyébként, én is már hozzászoktam, és szimpatikusabb is.
Na meg persze a lustaság nagy úr...
hackeeeee: Sok szoftvernél igaz, hogy a tesztfázisú programokat nem ajánlott a mindenapi tevékenységben használni, de a Mozilla az egyik olyan cég, aminek már a Beta állapotú programjainál sem találkoztam egyetlen hibával sem, tökéletesen működnek. (leszámítva ezt a Win7-es betekintést). Sőt, kipróbáltam a 3.7 pre-alphat is, és általános internetezés mellett tökéletes az is. Egyedüli "gond" a kiegészítők inkompatibilitása, de ezt ugye egyszerűen lehet orvosolni.
MOD: Eddig mit használtál? -
pete_21
addikt
válasz
Na igen, én is így vagyok vele. Annyira megszoktam, és a szívemhez nőtt a Firefox, hogy azzal érzem "otthonosnak" a netezést.
Bár Chrome mostmár kezd használható stádiumba lépni a kiegészítőkkel, de csinál olyanokat, hogy az Adblock ikonja nem jelenik meg. Meg amúgyse megy a reklámblokkoló úgy, ahogy kéne. Szóval tényleg fapados még, és egyedül sebességben jobb FF-nél, de nekem az FF sebessége teljesen korrekt, szóval nincs miért váltani. -
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #14 üzenetére
Boccsi...rosszul írtam és az 1 ablakon belül több tab...win7 alatt ez pl elég jó kis cucc...én szeretek így váltogatni...mondjuk mostanába IE8at használok csak és ott ez hibátlan...
-
Gorneck
legenda
válasz
Több ablak esetén nem jelenik meg az összes előnézeti kép a tálcán...[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest