- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
attila9988 #69 üzenetére
Mintha nem pont ezt írtam volna.
Egyébként meg ha a Linux vagy az Opera szeretne elmozdulni a holtpontról, akkor igenis meg kéne néznie, hogy a többiek mitől sikeresek, és azt átvenni, ettől nem lesz a Linuxból Windows, csak OS, az Operából meg Ff, csak könnyen használható böngésző. Persze tudom neked, meg a hozzád hasonlóknak ez szentségtörés, de akkor ne gyere egy Ff topikba szent háborút vívni, senki se hívott.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
attila9988 #46 üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem nem felel meg alapállapotban, a Ff-ban megszokott elrendezést, miegymást beállítani meg eltart egy darabig úgy, hogy csak azt tudom mit akarok, azt hogy melyik nyomorult almenüben találom meg a megfelelő opciót, sőt, egyáltalán melyik az.
#60 Erasmus: Jelentős lehet azoknak az aránya, akiknek más telepítette a gépére a Ff-ot, viszont ők mást választani nem fognak, mert ahhoz sem értenek, azt is csak megszokták.
-
VaniliásRönk
nagyúr
No problemo.
Ez engem annyira nem vonz, nem nyitok meg annyi tabot, hogy ne tudjam melyiken mi van, bár adott esetben kényelmesebb lehet egy kattintással rögtön azt a tabot aktiválni, ami kell, ha megszoknám biztos zavarna.
#16 WonderCSabo: Nem hiszem, hogy ezt olyan nehéz lenne rendesen megcsinálni, csak valószínűleg egyelőre vannak fontosabb bugok is. Így ki sem próbálom, sok értelme nincs.
#17 pete_21: A kiegek nem hiányoznának, nem sokat használok, nálam csak a megszokás extra visszatartó erő.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
Milyen bug? Nekem még nem tűnt fel, pedig a Beta 4 óta nyúzom, persze ez nem jelenti azt, hogy nincs, pusztán hogy nem vettem észre.
#2 Erasmus: Van egy-két dolog, amiben lehetne jobb, és éppenséggel valószínűleg találnék mindegyikre valami kieget is, de annyira nem zavarnak. Az IE lassú mint a tetű, a Chrome annyira fapad, hogy ránézek és hányok, az Opera meg kb. Linux kategória, ami Ff-ban default megfelel, azt ott hetekig kéne hegesztenem, egyelőre semmi sem indokolja, hogy ennyi energiát fektessek egy új böngésző beállításába és megszokásába, kb. Mozilla 1.7.5 környékén szoktam át, azóta megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest