Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
WonderCSabo #53 üzenetére
köszi, addigra megleltem a korábbi hszedben
-
attila9988
őstag
válasz
WonderCSabo #64 üzenetére
Egyébként tudod mi tűnik nekem télleg gányolásnak? Ez. Exéket rakj ide, css-t másolj oda, stb.
A linkelt hsz -ben ennyire bonyolult dolgok nincsenek. Egyébként mit hiányolsz az Opera -ból? Kíváncsi vagyok. Szerintem mindent tud amit egy böngészőnek kell, és még annál sokkal többet is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #64 üzenetére
Igen, nézegettem ezeket, csak ugye, még kell kis idő, mire ezek megjelennek az új rókában.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #59 üzenetére
Értem, köszi.
Mondjuk én főként ezt várom...
Megmutattam havernak az RC-t most, nagy rókaFun Ő is.
Neki is tetszenek a tabok. -
attila9988
őstag
válasz
WonderCSabo #59 üzenetére
Aha, tudod a népszerűbb FF kiegekt igen is hozzáértők írják.
55: (tisztelet a minőségi kivételeknek)
Amúgy a nagy része szemét. Alig van pár kieg ami használható. Aztán meg sírtok hogy tetű lassú a firefox, meg baromi nehéz frissíteni mert elbarmolja a pluginokat. Minőségiek esetében lehet hogy nem így van, de amint azt írtam, a nagy része nem az.
-
attila9988
őstag
válasz
Hogyhogy használhatom hozzá a firefoxos adblockot?
http://my.opera.com/Lex1/blog/adblock-for-opera-analogue-of-adblock-plus-element-hiding-helper
Erre gondoltam.. bár ez nem egyezik meg teljesen. De említhetném pl a media player plugin -t is, ami egy az egyben a firefox -os.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Én csak kíváncsiságból néztem meg. De amúgy, bugosnak bugos, de nem olyan vészes...
Na most, bekapcsoltam, ~210MB, utána visszaugrik 70-re.
A többszálú exe futtatás az majd a 3.7-ben lesz?
-
attila9988
őstag
válasz
WonderCSabo #48 üzenetére
Ja pesze, amikor még normális Adblock sincs benne
Hogyne lenne... "content block". De ha az nem tetszene neked, akkor a firefox -osat is használhatod rajta.
És minden kiegeket bonyi felrakni, firefoxal meg csak egy kattintás...
Milyen kieg kellene neked az opera -hoz amit szerinted nem tud?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #45 üzenetére
Mondjuk, most kikapcsoltam a tabokat, mert kicsit megijedtem...
Megnyitva 5 oldal tabok nélkül, ~50-60MB, ugyanezekkel az oldalakkal tabokkal felugrott ~300MB-re, bár utána lement 150MB körülre, utána csak 1 tab maradt, úgyis volt 110MB a "fogyasztás"....
-
attila9988
őstag
válasz
WonderCSabo #21 üzenetére
Ha meg kevés a RAM.
Akkor használj másik böngészőt .
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #35 üzenetére
Nos, bekapcsoltam, nálam több lapnál is jól mutatja a tabokat, eddig.
De viszont van olyan, hogyha ráviszem az oldalra az egeret lent a bar-ban, akkor csak fehér kép, forgó kis töltő karika, és semmi több.
De megnyitottam egy másik oldalt most, azzal meg működik... Na sztem hagyom használni.
A kérdés annyi, ha jön újabb verzió, az az átírt értékeket felül írja, vagy vissza kell állítani?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
WonderCSabo #37 üzenetére
Tabhoz nincs kiegészítőm, és a többi kieg. sem nyúl hozzá semmilyen szinten a tabokhoz. Én amúgy a default témát használom XP alatt.
-
pete_21
addikt
válasz
Nálam is olyan, ahogy a kolléga írja.
hackeeeee: Nincsmit.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Ellenkezőleg. Ez valóban a 3.6-ban alapértelmezés. Inkább nálad írja/írta felül valami kiegészítés.
Meg is van a delikvens beállítás:
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;true -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #23 üzenetére
Noh, nem erről van szó... Hogy nem fér....
Csak amikor egy másik böngészőnél ugyanez közel 100MB-ben elfér, az elég bosszantó. Na de van fent róka, felrakom az RC-t, megnézem.
Nos, frissítettem, de nekem nem látszanak superbarban az új tabok.
Témát kéne állítani?
-
válasz
Nekem is 4GB van, telibesz.rom, hogy mi mennyit fogyaszt, amíg nem fogy el.
Most felraktam én is a 3.6 RC-t és tényleg érzékelhető a gyorsulás, gyorsabban indul, reagál mindenre, klassz.
-
pete_21
addikt
válasz
Egyébként tényleg nem kell emiatt aggódni. Mellesleg írta valaki, hogy neki a Chrome még többet is fogyaszt, mint a Firefox.
Már csak az a durvább, amikor írják sokan Win7 topicba, hogy szar, mert több ramot eszik alapjáraton, mint az xp. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #21 üzenetére
Hehe.
Mondjuk nekem max 2 vagy talán 3 tab van.. Szal nem is sok, de a 3.5.x-el néha 3 tabbal is sikerült 150MB fölé menni, ezért untam meg..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #16 üzenetére
Na, ha ezt megcsinálják a final-ban, és jó lesz, akkor lehet újra kipróbálom a rókát.
Ramfogyasztással hogy áll?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
Milyen bug? Nekem még nem tűnt fel, pedig a Beta 4 óta nyúzom, persze ez nem jelenti azt, hogy nincs, pusztán hogy nem vettem észre.
#2 Erasmus: Van egy-két dolog, amiben lehetne jobb, és éppenséggel valószínűleg találnék mindegyikre valami kieget is, de annyira nem zavarnak. Az IE lassú mint a tetű, a Chrome annyira fapad, hogy ránézek és hányok, az Opera meg kb. Linux kategória, ami Ff-ban default megfelel, azt ott hetekig kéne hegesztenem, egyelőre semmi sem indokolja, hogy ennyi energiát fektessek egy új böngésző beállításába és megszokásába, kb. Mozilla 1.7.5 környékén szoktam át, azóta megfelel.
-
Erasmus
őstag
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
vajon miért használunk ilyen sokan firefoxot? magyarországon 50% fölött van a részesedése, és - bár én is a legtöbbet még mindig a rókát futtatom, de a chrome kezdi kiszorítani nálam - egyre kevésbé értem, miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest