- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Tökéletesen igazad van, az Ace2 nem mérhető hardveresen az Mi2s-hez. Eltelt azért némi idő a kettő között. De azért nem volt az annyira borzalmas. A 768 mega RAM-ot még mai 512-es Samsung modellek is megirigyelnék. Direkt nem hozom az iPhone-t, hiszen teljesen más rendszer. A mai "elterjedt" 1 GB-hoz képest még mindig nem lenne az rossz. Nem ez volt a baj, magára hagyták szegénykémet Samsungék... ígéretek voltak, majd jön ez, majd jön az és nem jött se ez, se az... ezt untam meg. Csináltak rá egy 4.1-et talán, de az olyan szinten nem volt optimalizálva szegénykémre, hogy na az tényleg borzasztó volt.
De igaz, az Ace2 nem mérhető egy Mi2s-hez. Mint ahogyan az S4, S5 ára sem egy Mi2s-hez. A hardver viszont mégis. Persze, lenne jobb tőle. De én nem szeretnék 5"-os, illetve még nagyobb telefont. Nekem túl nagy. És szerintem ez a kínai telefonok igazi hátránya az európai piacon, hogy a kínai piacra szánt telefonok képernyője hatalmas. Mit lehet tenni, ott ez az igény...
Márkahűség: Persze, én sem vagyok kivétel. Amellett, hogy szakértem, mezei fogyasztó is vagyok. De látom azt, hogy többletszolgáltatások nélkül ez kevés lesz, amit jelenleg nyújtanak. Gondolok itt a Samsung Smart tv-mre. Na a smart része egy szégyen a Samsungra nézve. Nézd meg, kínai gyártók olyan androidot is futtató csodatévékkel álltak már előtt (elérhető áron), több giga rammal, hogy szemünk elállna tőle. De igen, márkahű vagyok én is. Azt gondolom, hogy mindezek mellett a Samsung név jól cseng és stabilan, megbízhatóan hoz egy elfogadható minőséget, minden téren. Ez a vállalati márkanév előnye. Részterületenként (telefon, tévé, stb.) vannak tőle jobbak, de összességében még mindig jó. Kérdés, hogy az erős márkanév ereje meddig tart ki innováció nélkül... a Nokia is elkopott. De igazad van valamiért én is megvettem... (megjegyzem, a telefon esetében a korább xperia x8-as borított ki). ezért is fordultam a kínai telefonok irányába.
-
-
Crafter32
őstag
Mindig mindenki az Almához akarja magát hasonlít, mert az egyetlen olyan cég aki a túlárazott telefonját sikeresen el tudta adni eddig és így nagyon jó a presztizs értéke.
Mindig lehet olyan statisztikát találni amiben talán egy adott gyártó vagy terméke jobban szerepel az Apple szemben, de legtöbbször az összehasonlítás is enyhén szólva értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest