- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
Jótállással/garanciával kapcsolatban már én is kérdezősködtem,az alábbi helyekről kapott válaszok alább olvashatóak. MediaMarkt: Köszönjük megkeresését.
Webáruházunk felületén helyesen szerepel az információ, 24 hónap garancia vonatkozik a fő készülékre, 12 hónap korlátozott az akkumulátorra. LenovoShop: Már 2év garanciával kapható az összes Lenovo telefon. Pár napja változott a garanciaidő. Rendelés így is leadható. Hétfőtől a számlák mellé 2éves gyártói garancia levelet állítunk ki. LenovoShop: A "háztól-házig" garancia érvényben van díjmentesen. Az esetlegesen meghibásodott készüléket futárunk díjtalanul szállítja. Lenovo szerviz: A Lenovo az EU-n belül értékesített készülékekre két év garanciát vállal. Üdvözlettel, TMX Mobile Solution Szerviz Kft. Lenovo szerviz: A készüléket leadhatja javításra budaörsi ügyfélszolgálatunkon, illetve a vásárlás helyén. Kérjük, a készülékkel annak töltőjét és akkumulátorát is küldje el számunkra. Futár megrendeléséhez kérjük, küldjön egy e-mailt a lenovo@tmx.hu címre a következő adatokkal. Ezután kollégánk megkezdi az adatok feldolgozását, majd előzetes egyeztetés után kiküldjük a futárt a készülékért. *Ha a készüléknek olyan hibája van, amire a garancia nem terjed ki (pl. nem rendeltetésszerű használatból származó hiba), a futárszolgálat költségét az ügyfélnek kell megtérítenie és a javítási költséget is. Ilyen esetben kérjük, érdeklődjön előzetesen az info@tmx.hu címen a javítás lehetőségeiről. Euronics: Személyesen bent voltam és megkérdezték a szervizt,a válasz szintén 2 év volt. Többek között,ezért is döntöttem ez a készülék megvásárlása mellett,véleményem szerint nem mindegy,hogy 1 vagy 2 év a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Egy óra, két rendszer
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest