Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz thomasvold #1116 üzenetére

    Igen, ezt értem akciós ár alatt. A Mobilaréna teszt szerint volt ez 160-170 ezer is tavaly, nos annyit nem adnék ki érte. Igazság szerint Nexus6-ot vettem volna csak az nem dual SIM. MotoG 4G lett volna még lehetőség de abból nincs dual SIM-es (egyelőre) csak a régi 3G-s verzióból. A Huawei UI-ja nem tetszik, nem szeretem a keretes ikonokat és az egész UI-ja azzal operál. Ezt legalább vissza lehetett váltani stock Google kinézetre, de egyébként a Mate7 is tetszett kinézetre, nagyon minőségi.

    #1117: mint írtam Google UI-val használom, az pedig a Google Now Launcher-t használja amit Play Shop-ról is le lehet szedni a Lenovo UI alá. Ez van a Nexus-on is. A launcher-en vehető egyébként legkevésbé észre, az alkalmazás oldalak között lapozásnál néha-néha látok akadozást de az nem vészes. Settings is teljesen gördülékeny. Sokkal jobban előjön pl. Facebook alatt, vagy Google+-ban. Google+ Nexus5-ön olyan hogy görgethetem világnak, sose akad meg. Itt ez sajnos nem így van.

    Ugyanez a felállás két SIM-ben nálam. Megnézem akkor tényleg hogy más helyen mi a helyzet.

    A SIM ajtó nem tökéletes, de két SIM-el úgy nézem most sokkal jobb, nem lötyög az egész ami egyébként csak azért zavart mert a vibramotorral párhuzamosan cicergett. Úgy tűnik hogy a két SIM-től jobban kifeszül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák