- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
-
Womb
senior tag
Szerintem erősen függ attól, hogy milyen hangerő a forrás. Valószínűleg egy koncert már túl nagy hangerővel bombázza az amúgy érzékeny mikrofonját. Eddig bármilyen videót csináltam, nem volt ilyen problémám vele.
De nézd meg a Mobilaréna tesztjét. Ott sem recseg a felvétel. -
WOT-H-A-C
veterán
Az előző telefonod fele ennyit sem tudott mint a z2 pro. Minőségben és dizájnban is alatta volt. El kell döntened mi a fontos.
Off/ láttam videót amit 1+1-el rögzítettek koncerten az is recsegett össze-vissza. Aztán meg honnan tudod, hogy a Z2 pro , hogyan teljesít a víz alatt?? (ami ugye teljessen életszerű)
Na mind1 természetesen a te dolgod mit veszel, de azt elmondom, hogy kevés olyan telefont fogsz találni ami egy koncerten recsegés nélkül fog akármit is rögzíteni...
-
thomasvold
őstag
Az, hogy 24 hónapot írnak, csak egy dolog, írhatnak bármit. Több helyről is kérdeztem és a telefonra 1 év a hivatalos Lenovo garancia. Hát durván így 7 ezer ft-ot kidobtál az ablakon. Máshol 113 ezerért, sőt a lenovo shop-ban 110.990 ft-ért lehet megvenni. Úgy lehet esetleg a 2 év garancia, hogy a hivatalos Lenovo 1 éven felül a bolt vállal még rá +1 évet. Jobb esetben. Rosszabb esetben csak sima 1 évvel fogod te is kapni.
-
ctibor
senior tag
Én nagyon ritkán használok USB kábelt. A telefonon előre van telepítve a Lenovo saját 'ShareIt' progija, annak a PC változatát felettem a laptopomra, és azzal küldök fájlt a kettő között.
A program a kapcsolat idejére közvetlen WiFi összeköttetést csinál a két gép között és meglepően gyorsan kommunikálnak. Múltkor néztem: egy hatvan egy-két MBs videót 8 mp alatt küldött át a laptop.
(Még az az előnye is megvan, hogy a ShareIt a Play-ből is ingyen letölthető, nemcsak Lenovókra, így a Samsung tabletemmel és a nejem telefonjával [Huawei], tabletjével [szintén Samsung] is így kommunikálunk.)
-
rdt89
addikt
Nekem azt írja ki a gép mikor rá dugom, hogy gyrosabb működésre (USB 3.0) is képes. Egyébkébnt nem szükséges rádugni, mert ott van az airdroid program, vagy a Lenovo SHAREit-je ami nagyon jó és gyors program. Tökéletes adatátvitelre, és kábelezni se kell (mármint a telefont).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest