-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Áááá, dehogy,
Csak a fülem páratlan.
Tied nem ?Mégegyszer mondom, egy moderátornak hivatalbol nemlehet rosz fülhallása 😃😃😃
Hacsak nem alulmodulált?Én a Kandón annakidején kiprobáltam az Elektronike ET70 generátorról, hogy a 20 Herztől meddig hallom a hangokat.
A 18,8 kiloHertzet még mintha hallottamvolna.
De ez nyalván a fülem csengése és a képzelet vad összejátszása volt.
(Nemisvagyok moderátor, moderálom magamat 😃😃) -
Land
veterán
VSonic GR06-tal hallgatva max annyival jobb a hangja, mint amennyivel amúgy is komolyabb füles a Piston 2-nél.
Első nap felvaltva hallgattam zenét Poweramppal G2- vel összehasonlítva. Nem érzem jelentősen jobbnak a G2-t, pedig az Wolfson és elég jól szól. Sőt hangeroben a Vibe combosabb. -
-
WOT-H-A-C
veterán
Én másban látom az okát, manapság ha valaki telefont akar rendelni azt kis túlzással bárhonnan megteheti. A developer társadalomnak ez nem probléma. Szerintem ami minket igazán hátráltat, a magas induló áron kívül, hogy kiadtak belőle ROW os verziót is.Ráadásul nem is rosszat. Tudja az eu és környező régiókban használt 4G frekiket és elég jól van lokalizálva.
Csak , hogy érthető legyen mit akarok makogni, vegyük például a k910-et. Abból sosem jött ki ROW os verzió. Az elején két lehetőséged volt. 1. használtad a gyári ROM-al(kinai/angol, google apps zéro, tele kínai bloatware-el) vagy használtad a webshop-os ROM-al ami kb. Morelocal2-vel vagy jobbesetben JBart-al volt magyarisítva. Persze volt pár fejlesztő akik csiszolgatták a gyári romot, de forráskód nélkül nem nagyon volt mit tenni. Majd mikor nyílt lett,utána kaptunk MIUI-t és CM-et. Szóval a k920 esetében nincs akkora szükség a customromokra mint pl. a k910 esetében volt. Egyébként ettől független, ha lenne egy "stable" cm11 gondolkodás nélkül váltanék arra én is.
Kár, hogy az xda-s arc Lollis cm -et fejleszt így annyira nem érint meg. Használtam már jó ideig és nem tudtam megszokni. Mondjuk az még idézőjeles stable sem volt csak RC. -
Luissimo
veterán
Ha netezni akarsz, de nemvagy tul jo helyen eleg a 3G, azzal tudsz telefonalni is, kevesebb az veszely, hogy allandoan valtogatja a halozatot, az LTEvel megrosszabb, Zalaban a dombok kozott allandoan valtogatott 4G/3G/EDGE/2G kozott, megvolt hulyulve.
Ha nem letkerdes a gyors net ilyenkor, akkor allitsuk valami viszonylag allandora, erre probaltam celozni 😃
Ui:
Pillanatragasztoval is hiaba probalkozunk, hogy leragadjunk a jo terero mellett, remenytelen 😃 😃 -
WOT-H-A-C
veterán
-
Luissimo
veterán
Jajjaj, megnefenyegessél már engem warezzal , basszus😃
A rootolás az nem warez, az a határmezsgyén van ugye ? 😃
Éppen irtamvolt, hogy a lenovo musicplayert hsználom ezért nemérzem magam warezmegaznak.
Hmmm?😃
Egyszer r rámfogodott, hogy itt gondolatban megsértettem valakit, nonemán. -
WOT-H-A-C
veterán
A GSM/3G jelerősség a gyengéje ennek is szerintem. Persze ez nem a telefon hibája.
1. Nálunk a telenor lefedettség nem a legjobb
2. a lenovo rom sem a legjobb ilyen szempontból egy jó fajta cyanogenmod sokat dobna rajta.
Lehet, hogy nem sokára lesz kiadva beta cm12.1 is a row os készülékekre. -
Mike81
senior tag
Ettől nagyobb bajom akkor ne legyen nekem sem. Ha esetleg a Z2 mellett döntök
Hard Neked mennyire volt nehéz a G2 után az átállás? Gondolok itt a méretre leginkább(most én is G2-t használok)
Amikor néztem a telót akkor még az egy kezes használat is megoldható volt. Hosszú újaim vannak na -
hard74
senior tag
Örülök, hogy sikerült. Csodálkoztam is, miért érzed ennyire rosszbak a hangzást, mert nálam nagyon rendben van. Az is igaz, hogy én az első 24h-ban rootoltam, és ment rá a viper. Azt kell mondjam nem rosszabb a hangzás viperrel, mint a g2-mön volt, pedig abban wolfson dac van. Ebben vajon milyen lehet?
-
Luissimo
veterán
Nekem sem ment az elején, még a lejátszot is kifagyasztotta.
Kell a SElinux hozzá, azt is tedd fel.
Keress rá hard és az én levelezéseimre.De azt azért nemmondanám, hogy anélkül szarul szóna.
A hangerővel sem volt bajom, talán a dinamikája volt kicsit kevesebb, mint amire az én fülem vágyott.
Arra a root előő kiprobaltam a soundboostert , azzal alakult szépen és a lenovo saját gyári lejatszo progiját használom amit valaki voltolykedves és belinkelt.
Kiprobáltam, kiváló, utána neméreztem szükségét a powerampnak.Persze a viper is besegitee ebbe 😃
Szoval root nélkül Lenovo music player+ soundbooster, rottal ua. + viper.
-
stilo18
addikt
Gondolatod nekem mekkora gyomros volt az M8 után...
Azon élvezett volt mindent hallgatni, mikor megvettem a telót... Kijelző zseniális, kamera nagyon powa, majd este mikor hazaértem, mondom füles elő... Próba...
Aztán csak néztem ki a fejemből..Mondjuk hozzá teszem a poweramp - al lehet a legjobb hangot kicsikarni...! (vagyis az én fülemnek a legjobban tetszőt)
-
zermi
aktív tag
Ezt letöltöd kicsomagolod a PC-re. A telefonon bekapcsolod az USB hiba keresést, összedugod a PC-vel, MTP módban. A kicsomagolt mappában van egy 0_install_root_K920pro.bat fájl (ha jól emlékszem a nevére) ezt elindítod. A telefonon felugrik egy engedélyezési ablak itt megadod az engedélyt.
Itt az eredeti leírás -
hard74
senior tag
Nem kell unlockolni a bootloadert. Az unlockhoz kell a root.Lollin ez nekem simán ment. Root, unroot is, nem is egyszer. Usb hibakeresés bekaocsolva? Mtp módban csatlakoztattad a teló?
A bootloader nyitással óvatosan. Nem tudjuk, hogy visszazárható e. Elvileg az sdfuse módszer visszazárja, de nem mertem kockáztatni a garit, így a nyitás is kinaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest