- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz
stilo18 #2699 üzenetére
Nekem nagyon bejön a G4.Jóval gyorsabb, mint a Z2.Kézbe véve más világ a kettő. A Z2 minőségérzetéhez nagyban hozzájárul a súlya, a teljes fém ház miatt. A G4 jóval könnyebb, elsőre fura játéktelefonnak tűnt a lenovó után.A bőr hátlappal nagyon minőségi érzést kelt, és fogása is jobb.A kamera zseniális, a kijelző pedig napfényben sokkal jobban látható hiába a Z2 790nites fényereje.
-
Cocane
csendes tag
válasz
stilo18 #2227 üzenetére
Kedves Fórum (és immár tulajdonos) társak! Tegnapelőtt sikerült nekem is bekerülnöm a klubba. A pécsi MM-ból elhoztam az utolsó origi csomagolású akciós példányt. A tartósabb üzempróba most következi, ezért még nincsnenek komolyabb tapasztalataim. Eddig nagyon bejövős az eszköz, bízom abban, hogy az érzés csak fokozódni fog! Kb két hónapig használtam Samsung S5-t előtte, elsősorban a sokak által "megénekelt" kamera téma izgat, mert a többi részlettel szerintem nem lesz gond. Viszont érdekelne az ún. "dupla kopp"-os dolog, amire eddig nem leltem megoldást. Azonnal frissítettem a lollipoppra, valamint feltettem a többek által ajánlott Nova Launcher Prime-ot is. A képernyő kikapcsolására megtaláltam a megoldást a Lockscreen alkalmazással, ami eddig tökéletesen működik. Sokkal jobb lenne inkább a felébresztést dupla koppal megoldan, esetleg mind a kettőt, ha nem vagyok nagyon telhetetlen ...
Stilo 18 kolléga üzenete alapján feltételezem, hogy vannak erre is megoldások a LP alatt, ezért kérdezni szeretném, hogyan lehetne a telefon felébresztését dupla koppal megcsinálni? Sajnos nem vagyok egy android guru, sőt még gurucska sem! Telepíteni tudok alkalmazásokat, meg beállítgatni ezt-azt ha ponotsan leírják mit és hol! A választ előre is köszönöm! Kellemes napot kívánok mindenkinek!
-
-
szabika38
újonc
válasz
stilo18 #2225 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszod.
Sajnos már frissült 5.0.2-re. Nincs valami olyan program, amivel akkor lehet ezt állítani?Pont a frissítésről jutott eszembe, hogy valamiért ez az Antutu értéket is befolyásolja negatívan.
A gyári 4.4.3-as verzióval 43 000 pont fölött kaptam, 5.0.2-vel már csak 39 000 - 40 000 pont között kapok. Mi lehet az oka? Azt gondoltam, hogy az újabb verzió jobban kezeli a hardware, de lehet, hogy mégsem.Valamint egy olyan kérdésem még lenne, hogy be lehet valahogy állítani, hogy dupla koppintással bekapcsoljon a kijelző? Sajnos picit nekem is lötyög a bekapcsoló gomb, azt nem szeretném napi százszor nyomkodni
Van erre gyári beállítás, vagy ismertek jó programot hozzá?
Köszi.
-
Sir Riccio
addikt
-
babosmiki
addikt
válasz
stilo18 #1877 üzenetére
Köszi nektek!
Még csak ismerkedünk, tegnap késő este hoztam el, így még sok mindent nem tudtam kipróbálni de írok majd még véleményt. Így elsőre a csodálaos készülékház az igényes összeszerelés és a brutális kijelző amik számomra egyértelműen a Lenovo javára írhatóak. A G3-om már recsegett ropogott, a keret pedig szanaszét repedezett volt... -
thomasvold
őstag
válasz
stilo18 #1812 üzenetére
Sok helyen, külföldi teszteken is és külföldi fórumozók szerint is a Z2 Pro kijelzője jobb, mint a Note 4-é. Nekem volt szerencsém mindkettőt összehasonlítani vásárlás előtt, kifejezetten a kijelzőbeli negatívumokra és pozitívumokra figyelve. Szvsz. és nem csak én állítom ezt, jobb ennek a készüléknek a kijelzője, mint a Note 4-é. Ezt elfogulatlanul állítom, mert én is e két készülék között vacilláltam és direkt megnéztem a kijelzők minőségét is tüzetesen.
szerk. : Több telefonos üzletben is megfordultam és mindegyik boltos kivétel nélkül mondta, hogy a Z2 Pro kijelzője jobb, mint a Note 4-é. Ők pedig nem beszéltek össze mert 3 különböző telefonos üzletben is kikértem a boltosok véleményét és úgy mondták, hogy jobb a kijelzője a mi gépünknek, mint a Note 4-nek. Persze ez az összebeszélés már elég nonszensz feltételezés, de éppen ezért kértem ki többféle bolt véleményét. Nem beszélve az anyaghasználatról persze, de az már más tészta.
-
hard74
senior tag
válasz
stilo18 #1810 üzenetére
Nem egy ligában játszik a 2 teló.(szerintem)Fiamnak note4-e van, de a touchwiz-tól engem a hideg ráz.(Egyébként is samsung nálam kizárt.) Nova launcherrel, ok a note is, egyébként full microlagg.Igaz én a z2-n is novát használok.Tehát az én (nem elfogulatlan) véleményem szerint Z2 Pro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest