- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
afb
tag
-
afb
tag
válasz
szasza107 #3776 üzenetére
Rajta vagyok az ügyön erősen, de egyelőre nincs.
Van egy amcsi cég, de ők húzódnak a piacra dobással, és hát 650 dodó (http://mobiloscope.net/en/hardware/smartphones/2015/Saygus-V2.html). Majd, ha egyszer lesz.
Az 1 GB RAM már elég határeset, meg a kamera is vállalhatatlan (tudom, ne ezzel menjek hegyizergét (Rupicapra rupicapra), meg hárpiasast (Harpia harpyja) fotózni, de ez akkor is messze szarabb, mint akármi, amim eddig volt/van).
Szóval egyelőre nincs (szerintem) jó alternatíva, pedig időszerű lenne valami hasonló!Én már annak is tudnék örülni, ha egyáltalán valami 3/32GB-s, jókijelzős cucc kijönne a "nem tepsi" szegmensben. De nem, lenovóék is lassan már csak tabletet (phablet, haha, ez az, ami semmire sem jó, mert a gatyazsebben idegesít/összetöröd, tabletnek meg kicsi) gyártanak telefon helyett. Már egy keskeny rámás 5 collossal is kibékülnék, de nincs.
Meg az is qrva jó lenne, ha legalább az ötös android rámászna az S750-re, sok apróságban jóval egyszerűbben mennének a dolgok.Kerek egy hetet teszteltem az ON márka A7600 Golden Warrior S8 gépét (http://www.etotalk.com/lenovo-a7600-golden-warrior-s8_p8234.html), és vegyesek az érzéseim. A hw bika, az 5.0 tetszik, a GPS (két apró app telepítése után, melyek az AGPS szervert, meg az e-tökömtuggyamilyen fájlokat helyretették) villant, az LTE durva, a hálózat király, a zene nagyon ott van (jó, Zennheiser a füles), a beszédhang hifi, a kép tűéles, szép színű (nem milliókelvines szemégetés, jól hangolt tónusú, és tűző napon is faszán látod, tök jó az automata fényerő, és van külön éjszakai szemkímélő mód a lecsúszó gyorsmenüből, amit nekem találtak ki), szóval ott van a szeren. És a kamerája is jóval vállalhatóbb, mint az ON kütyünek.
Kapaszkodj! - 132 júróért! Szingapúri postával jött két hét alatt, ennyibe került.De!
3000-es akku, de nem nőtt másfélszeresére az időtartam, mondjuk ezt pont lesz.rom.
A ház gyengusz, gagyilla, szóval a hátfal lepattintásakor az az érzésed, hogy egy CarteD'or jégkrémet bontottál ki, és már sosem fogod tudni úgy visszazárni, mint azelőtt volt. Nincs még GorillaGlas sem!
A mérete miatt, ha beülsz a kocsiba (egyéb ülésbe), ki kell venned a zsebedből, mert azon kívül, hogy kényelmetlen, félsz, hogy ripityára töröd. Egy hét után már volt por a fedél alatt, pedig szilikontokban van. Ugyanez a por a csatikon is szüremlik szépen befelé, szóval, na. Nálam ez a dolog úgy egy hónapot, szerencsés esetben a dupláját bírná ki, összetörném, elázna, vagy mindkettő (leégett, összedőlt, azután süllyedt el).
Minderre rátesz egy lapáttal, hogy böszöm tepsi, 5,5"-os képernyővel, ami miatt ugye fokozottan ki van téve a fizikai hatásoknak, mert mindig útban van, vagy meg ki kell venned a zsebedből, amikor egy kisebbet még nem kéne.
Még ha nem is IP67, de már egy komolyabb anyaghasználat, meg összeszerelési minőség (inkább anyaghasználat) jelentősen tolná a dolgot affelé, hogy mégiscsak vennék egyet magamnak is, max ha elázik, vissza a SIM-et az S750-be, amíg megérkezik a következő ugyanilyen kínából (mert hát valljuk be, 130 júró nem pénz egy OctaCore, 2+8GB, fullHD, mindenféle rövidítésekkel bombázó ketyeréért, amikor ennyiért még egy kutyátdobálnivaló, ótvarkacat, szivassukadolgozótvele, csakacégekveszik Samu Xcover2-t se kapsz - ami már az őrületbe kerget, csak muszáj használnom - korrektebben fogalmazva: magamnál tartanom).Így azért vettem csak meg, mert annyira sz.rér' adják, hogy akkor is megéri, ha később csak kupicáspohár-tálcának fogjuk használni (mert amúgy meg tök letisztult, elegáns, szép).
Szóval ha valami hasonlót bedobnának 5 collosban, IP67-tel, 250 dodóig, szerintem bukna rá az S750 vásárlói köre, mint a gyöngytyúk a takonyra.
Remélem jön valami, hamarosan! -
afb
tag
válasz
Blizzardking #3752 üzenetére
Nekem nincs kamera fagyás, nincs zöld kamera (ilyen gondjaim sose voltak, bár ennek a göncnek a leggyengébb pontja amúgy is a kamera - egy kalap sz.r), nincs hálózateldobálás, és a 3G+BT is hibátlan együtt, mióta a MIUI modem.img van, és kikapcsoltam a fast dormancy-t.
Az akkuidőről nem tudok nyolilatkozni (már a 6220 classic óta megszoktam, hogy egy töltés max. egy nap), 3 töltő, meg 2 power bank van a táskában, ha konnektort látok, bedugom (szintén szakmai ártalom). Mivel sose kapcsolok ki semmit (wifi, mobilnet), az adatkommunikáció sem tűnt még fel, de az időjárás widget is folyton-furt frissít, meg még ki tudja, hogy mi.
Én ezzel nagyon ki vagyok így békülve, az elvárásaimnak nagyon megfelel, néha mondjuk söprögetni kell egy kicsit, hogy beférjenek az alkalmazásfrissítések, vagy egy új app, de eddig, mondom, nagyon pálya ez az egész. Akkor meg nem piszkálom.
De azért azt a letöltött, kínai izét még egyszer ki fogom hajítani...De csak miután elmentettem mindent, és vissza is tudom már tenni.
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #3750 üzenetére
Köszi!
Még egy eto-s romot bányászok valahonnan, aztán fullos a reanimation kit! -
afb
tag
válasz
Blizzardking #3744 üzenetére
Nekem az etotalk tools ezt mind tudja (mármint szvsz ez valami MUT verzió, vagy varia), és még fent is van a telón.
Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan...
De már olvasok szorgalmasan. -
afb
tag
válasz
Blizzardking #3739 üzenetére
Még mindig nem elérhető a tartalom.
-
afb
tag
Na, drága uraim...
Rögtön nekifutnánk beszántani, újravetni...Probléma: Kell egy launcher! De nincs Play-store.
Mi fut? Ami az állapotsorban van, pl. a Battery Bot. De nem a pro! Hál'istennek!
Tapi "get pro!"
Play nyílik!!!!
Apus launcher (ez kezdődik A-val...
Nincs hely az eszközön.
Gúgli térkép kib.sz, hely is van.
Launcher is van.
Restore, és minden a régi.
Megy a teló.De most már qrvaélet, hogy megcsinálom azt a twrp izét!
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #3739 üzenetére
Tudomásul vettem, és köszi a segítséget!
A copycon ezt írja:
Sorry, something happened and
we weren't able to fetch that for you. -
afb
tag
Hovatovább a flashelést úgy lehet megtanulni, ha flashelsz.
Viszont ami működik, azt nem szeretem piszkálni (szakmai ártalom).
Namost egy sima launchertelepítés nem kéne, hogy hazazavarja az egész boltot, szóval...
Mindegy, most kotorhatom elő az eto leírását arról, hogyan is kéne ezt... -
afb
tag
válasz
Blizzardking #3733 üzenetére
OK, király, addig OK, hogy így jártunk, mert nem voltunk előrelátók, de most mi legyen?
Mert működik, csak aktív launcherem nincs.
Azaz nem tudok launch-olni.
Telefonálni tudok vele, megy a kamera, meg amit az állapotsorból, vagy lezárt képernyőről indíthatok.Nem, most már be sem bootol...
Vagy van eto-s ROM-om, azt fel kéne lőni valahogy.De leginkább, nincs valami vajákolás PC-ről, hogy ne kelljen flash-elni?
-
afb
tag
Na, kaki van.
Az úgy volt...
Szóval találtam a letöltött appok között egy zöld android robot ikonos izét, ami korábban nem volt ott.
Kitöröltem. (előtte azért egy backup volt, appos, semmi twrp, vagy cwm, ezekről azt sem tudom, mi fán teremnek).
De ezzel akkor ott semmi gond nem volt.Aztán van nekem egy xperia launcherem (valami ilyesmi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2103403), amit használok, és tök szeretem.
Néztem, van-e új verzsön, és ezt találtam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2368506Csakhogy nem akarta az xda developers-től letölteni, 404-es kóddal (nincs az oldal), szóval egy másik linkre kattintottam, erre:
[link]Ez telepített egy alkalmazástelepítőt, meg a launchert is, de nem tetszett, így töröltem mindkettőt.
Most az van, hogy a teló csak sd kártya nélkül indul el (kártyával csak a bejelentkező képig jut), és a "system UI alkalmazás sajnos leállt" üzenetet kapom.A dialer megy egyedül (mert nem fogadott hívással bootoltam be), és arra reagált, de semmi mást megnyitni nem tudok, menü gomb nem reagál (illetve a hosszan tartva felhozza a megnyitott appokat, azaz a gyári dialert).
WTF?
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #3714 üzenetére
Uram, le vagyok nyűgöződve!
Thx! -
afb
tag
válasz
Blizzardking #3711 üzenetére
Thx!
Épp lehetett ez az esés azért is, mert egy darabig kikapcsolva, majd bekapcsolva töltöttem, és az első logot úgy csinálta.
Aztán a másik, hogy rendszerint nem hagyom lemerülni a cuccot 40 alá, mert megy is a falba a zsineg, vagy meg a power bankbe.
A melóm olyan, hogy akkor töltünk (alszunk, eszünk, iszunk, pipi, meg a többi), amikor lehet, nem pedig amikor kell.
Szóval ritkán adatik meg, hogy legyen időm akkuizékkel játszani.Aprópopó!
Backup telónak gondoltam egy ilyet. Van valakinek akármilyen fídbekkje róla?
http://www.dhgate.com/store/product/no-1-m2-yellow-20150414/235846754.html?f=edm|manual|cellphone|pu3263cellphone20150709|20150709||img -
afb
tag
válasz
Blizzardking #3703 üzenetére
3%: 3,532
2%: 3,516
1%: 3,503
0%: 3,4BatteryBot Pro-val, a naplóból.
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #3691 üzenetére
Milyen appot használsz ehhez a méréshez?
Mármint, hogy mennyit tölt egy akksiba a dolog. -
afb
tag
válasz
Blizzardking #3685 üzenetére
Nos, ezzel a jelenséggel nekem is volt dolgom.
100-ról 40-re, 35-re normálisan lépeget.
Onnét zuhan egyet, aztán kampec. Ez volt a második gyári BL197.
Aztán szép lassan beállt, meg volt pár battery calibration is.
De most vettem egy 3500-asat.
Az ugyanezt nyomta, 100-ról 35-re rendesen, onnét két perc alatt 12, megint normálisan lépegetett 1-ig (!!!!), és onnét még ment (nem stand by, hanem használat, net, youtube video, ilyenek, mert már kíváncsi voltam) még több, mint két órát!
0:54-kor vettem le a töltőről 100%-osan (a napló szerint a töltés sem ment tök egyenletesen, ami a százalékokat illeti, és egyszer konnektort is cseréltem, illetve a naplóm csak a bekapcsolt állapotú töltést mutatja, azaz 24%-tól van infóm), most van 72%-on, úgy, hogy használom (na, azért éjjel egytől nincs folyton a kezemben).
Kíváncsi vagyok, mi lesz később! -
afb
tag
Volt már erről szó?
Vajon működik?
http://android-tips.org/tips-lenovo-s750.html -
afb
tag
válasz
mikiholiday #3661 üzenetére
Nálam a kezdőlap/legördülő menüben ott van, hogy "csatlakoztatva ...-ként, érintse meg a további opciókért!".
Nem andrea ROM. -
afb
tag
Van valakinek tapasztalata utángyártott/nagyobb kapacitású akksival?
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #3462 üzenetére
Az Andrea az etalon. Másik használható rom a Minideal. A többi annyira kompromisszumos, hogy inkább használhatatlannak mondanám.
Nem értek veled egyet.
Etotalk rom van fent, stabil, mint a megveszekedett hercehurca, nincs fagyás, nincs akadozás, megy, mint a távirat. Mondjuk nem is piszkáltam, az egyetlen mutatvány a modem.img csere volt, azt a MIUI-tól tettem ide.
Azóta nincs hálózateldobálás, megy a 3G, és telefonálás a BT kihangosítón, szóval hasít, ahogy kell.
Nincs zöld kamera, nincs semmi. Működik.
Sok göncöt voltam kénytelen már használni (samu, hátécé, stb.), eddig ez mindent ver, még stabilitásban is. -
afb
tag
válasz
Blizzardking #3442 üzenetére
Zseb mód?
-
afb
tag
" leesett az aksi 40-ről 10 % ra 3 óra alatt"
Na, ez azért nemjóAz attól függ.
Nekem mindig, minden aktív (3G net, wifi, franckarika, csak pl. a zsebmód, meg ilyen huncutságok nem), illetve mozgásban vagyok, megy a vevő celláról cellára.
Pláne, ha nyomkodom is picit, vagy beszalad pár hívás, simán lepottyan ennyi idő alatt.
Bár 40 alá igen ritkán hagyom merülni.
Tulajdonképpen hót mecera kapcsolgatni, csak azért, hogy jaj lemerül az akksi. Merüljön, sajnos az energia nem az égből szivárog a telóba. Mert ugye van töltő is, meg power bank is, meg ráadásul még egy plusz akksi is, bár utóbbit nem szoktam csak úgy cserélgetni, mert az is macera. Pár hetente kicserélem, hogy az egyik addig "pihenjen". -
-
afb
tag
> Miui-nál ez a probléma teljesen megszűnt, igaz, a mellékelt modem.img-t is cseréltem.
Lewa-nál sem volt ilyen gondom, Andreanál viszont hiába cseréltem bármilyenre, folyton leakadt a hálóról, főleg bluetooth-al, én viszont sokat használom autóban, ezért fontos lenne.Ja, ahogy beszéltük már, ez elég hektikus tud lenni.
Nekem elejétől fogva az az ETOtalk ROM van, amivel jött, és az innen kapott MIUI-s "modem.img", meg a "fast dormancy" kikapcsolása tette rendbe a dolgot.
Valójában fordított sorrendben, először kikapcsoltam a "fast dormancy"-t, akkor megszűnt a BT és a hálózat összeakadása (3G->2G kapcsolást sose csináltam, nem azért van okos teló, hogy 2G-n menjen, meg nem azért okos a teló, hogy én kapcsolgassam feszt), majd a "modem.img" cseréje után teljesen jó lett a hálózat, már használom pár hónapja, és NULLA eldobálás, egyetlen egyszer sem kérte a PIN-kódot magától (a PIN kérést sem kapcsolom ki, soha nem is volt kikapcsolva, amióta mobilom van, mert egy "becsületes megtaláló" tudna nekem világot csinálni). Ellenben pl. képernyőzáram nincs. Meg nem is lesz. 8) -
afb
tag
válasz
weareinluck #3079 üzenetére
Nincs következő tulaj.
Még a Siemens ME45-ösöm is megvan. -
afb
tag
válasz
weareinluck #3076 üzenetére
> Szerintem a fólia annyira tartozéka a mai telefonoknak, mint egy normálisabb sd kártya
Szerinted. Szerintem meg nem.
Igaz, sikerült összekarcolnom az enyémet is, bár nem nagyon.
Másfél méterről leesett kijelzővel lefelé a badacsonyi vasúti megálló, - 1975-ben még valószínűleg egyenletes felületű - beton peronjára, majd miután dropliból belerúgtam, csúszott még úgy 10-15 métert.Nos, az a három kis karc jóval kevésbé zavar, mint a fólia.
Szóval ez a téma olyan, mint a csajok. Kinek így tetszik, kinek úgy.
-
afb
tag
Na, senkinek sem kell a 3000. poszt?
-
afb
tag
Megint egy láma kérdés, de hogyan tudom a fényerőt piszkálni a root-tool segítségével?
Nem gravity box, hanem az etotalk saját izéje, de nem vágom a rövidítéseket.
Megpróbálok szkrínsotolni egyet. -
afb
tag
válasz
Haliboy #2865 üzenetére
Egyetlen dologra figyelek töltéskor, hogy fesszabályzó nélküli konnektort ne használjak. Ez esetünkben annyit jelent, hogy ahol 230V-nál magasabb feszkó lehet egy konnektorban, oda nem csatlakoztatok töltőt. Ez is inkább a töltőt védi, mert ugye azok is már rég univerzálisak, 110-230V közötti bemeneti feszültséggel használhatók, azaz elég szélsőséges bemenet esetén is tudják a stabil töltőfeszültséget. Nyilván a 280 körüli bemeneti feszültségnek azért már nem annyira örülnek.
Még a frekvencia sem gond, annyit venni észre csak, ha 60Hz-es konnektort használok, hogy bolond lesz tőle a tapiképernyő.
A gyári töltő amúgy is egy halom kaki, az a buta euroadapter simán lehullot a töltőfej lapos csatlakozónyelveiről, azután is, hogy előbbi érintkezőit már egyszer szorosabbra állítottam.
Én is töltöm gyakorlatilag bármiről, amibe az USB kábel csatlakozik. -
afb
tag
Ja, hát a hat megawattos trafó azért indukál már ezt-azt. Meg ha elejted a kulcscsomót, az nem esik le a földre, hanem odaragad a simítótekercsek burkolatához.
Értem az akkus dolgot, de nem nagyon tudok vele foglalkozni.
Elég rendszertelenül élek, nem tudok rutinná tenni bizonyos dolgokat. Ilyen a töltés is. Töltöm, hacsak lehet, mert nem tudom, mikor lesz kényelmes megint tölteni (nem mindig van kedvem 15-20 percre előkotorni a kábelsalátát, és bemadzagolni a kabint).A Li akkuk megjelenése óta sosem merítettem tökig őket. Ha aludni tértem, mindig töltő, ébredés után le, aztán ha még időközben volt rá lehetőség, akkor is konnektor. És eddig vagy 6-8 telefont így üzemeltetve nem éreztem, hogy nagyon problémás lenne a dolog.
Másrészt ha feltöltött, elvileg le kéne kapcsolnia a töltésnek, nem? A Samu még olyat is csinált, hogy ha nem volt kedve épp töltődni, akkor egy piros ikszet tett az akkuikonhoz, és "csatlakoztatva, nem töltődik" volt a státusz.Végül is kinek épp hogy passzol, nálam a teló használati tárgy.
A 750-esről meg elmondható, hogy az utóbbi idők készülékei közül ez a legjobb. Remélem, ha bevégzi, találok neki utódmodellt Lenovoéknál.. -
afb
tag
válasz
SanyiSay #2852 üzenetére
Még mindig az etotalk ROM van, azzal jött, működik, nem piszkáltam.
A 3 modem imidzsből a MIUI-t tettem fel, mert eleve az tűnt a legjobbnak, és a fene se akar kísérletezni, csak használni a göncöt.Az akksiról: nem nagyon szoktam hagyni 50% al menni, inkább töltöm.
Amikor durván nekiáll fogyni 40% alatt, az úgy, és csak úgy történik, hogy közben használom. Szóval az van, hogy eljövök otthonról, 80 feletti töltöttséggel. Felülök a vonatra, ülök rajta sokat. Közben folyamatosan megy a böngésző, szörfölök, vagy telefonálok. Viszonylag moderált ütemben fogyogatnak a procentek. Aztán ahogy 40 alá kerül a mutató, az addigihoz képest durván elkezd pörögni lefelé. Ha ilyenkor nincs lehetőség tölteni, mert otthon felejtettem a power-bank-et, tizenvalahánynál lekapcsolgatok mindent (wifi, adat, GPS), és a képernyőt is, és zsebreteszem. Akkor ugye csak a telefon van készenlétben, más nem nagyon fogyaszt, én pedig nem szeretném, ha magától kikapcsolna, mert nem árt, ha elérhető maradok. Aztán az első lehetőségnél töltés.
Tehát nem tudom megmondani, hogy meddig tartana ki. -
afb
tag
válasz
SanyiSay #2847 üzenetére
Nos, off témában nincs újdonság, viszont tovább tesztelődött a Blizzardking javasolta modem.img.
Jelentem továbbra is hibátlan, sehol egy hálózatledobás, sehol SIM reboot, és azóta a sárga repülőt sem láttam (csak a szürkét, ha flight mode-ra van kapcsolva).
Teszteltem a kocsiban, aktív a wifi (nincs hálózaton, hogyan is lenne), megy a navi, BT kihangosítón traccsparti, közben 3G adatforgalom. És hasít, semmi gond. El sem hiszem. Közben samsungos reklámzabálók panaszkodnak, hogy nekik is ledobál ezt-azt az autóban, piszkálni kell a cuccot, hogy hajlandó legyen valamire.Viszont! Persze ez is hardcore üzemmódban, illetve hogy már egy hete biztos nem volt újraindítva a készülék, csinál olyat, hogy rajtaragad egy wifi hálózaton. Szóval úgy, hogy bejelentkeztem valamikor egy nyilvános, böngészővel megkomplikált hálózatra (amikor be kell ikszelni, hogy elfogadod a használati feltételeket), és az utána marad, akkor is, ha sokk kilométerre elhagytad a rootert.
Ez úgy néz ki, hogy szerinte csatlakoztatva van az xy hálózatra, persze adatforgalom már rég nincs, de emiatt ugye nem is lép át sem másik wifire, sem pedig a 3G-re. Ezen a wifi beállításokkal nem is lehet segíteni, csak a repülőmód ki-be kapcsolásával. Nem veszélyes, meg igazából amúgy is illene 2-3 naponta legalább újrabootolni a telót, csak ugye a lustaság, ha nincs gond, nem b..ztatom.Lényeg a lényeg, most ott tartok vele, hogy ennél jobb telóm még nem volt. Az akkuidő lehetne egy kicsit több, de ez nem készülékspecifikus, más se bírja tovább, én meg nem vagyok hajlandó piszkálni, meg kapcsolgatni semmit, ami nekem kell, az mind, és mindig aktív rajta, és az energiatakarékos módokat sem nekem találták ki. Érdekes jelenség még, hogy az akku % a felső szegmensben elég lassan fogy, viszont 40% alatt használva a cuccot pillanatok alatt lepörög 10 alá. Molyoltam már akkukalibrátorral, meg mindenféle töltési procedúrákkal, de ez így maradt. Igazából megszokás kérdése, 50% alatt kap egy kis szaftot, meg ugye power bank mindig van nálam.
-
afb
tag
válasz
Triton08 #2833 üzenetére
Ezt az újraindítás utáni widget, meg ikoneldobálást (mármint hogy nem voltak ott a képernyőn a reset után) nekem a söprűs app (talán clean master a neve) telepítése után játszotta el.
Akkor asszem az Xperia launcher valamelyik régebbi vátozata volt fent. Kerestem újabb verziót, lecseréltem arra a régit, és láss csodát!
Ha jól rémlik, február óta van meg az S750, mostanra úgy néz ki (kopp-kopp-kopp), hogy minden kis marhaságát sikerült megjavítani anélkül, hogy romoltam volna a telót.
Önismétlésekbe bocsátkozom, de összefoglalnám még egyszer, hogy is néz ki a dolog.
Hogyaszongya:
- EtoTalk mod. ROM (ezzel jött)
- Xperia launcher
- ha minden igaz ExDialer tárcsázó, mert a gyári, bár jó, nem barátkozik az ékezetes karakterekkel, ha keresni kell
- morelocal2, majdnem minden magyarul beszél, van néhány dolog még angolul, de ez engem nem zavar, illetve az eredeti tárcsázójában, call log-ban, meg ilyenekben a hely (ország, a telefonszám alapján) még kínaiul van (ez az össz kínai karakter az egészben, nem fáj, ill. az új tárcsázó magyarul írja ki).
- a GPS a kezdetektől fogva szuperál, az AGPS is, és viszonylag gyorsan megtalálja, hol vagyok (Gúgli térkép is, sygic navi is, más is)
- a modem.img cseréje segített a cella/szolgáltatóváltások során hektikusan fel-fellépő hálózat/SIM ledobásokon.
- a BT kihangosítós gondokat a "fast dormancy" kikapcsolása oldotta meg (még tesztelés alatt, véglegesre nem merném mondani, majd még referálok).
- a kamera sosem zöldült be, igaz se skype-ot, se vibert, se semmi ilyesmit nem használok
- az akkuidő normálisnak mondható, nagyjából 1,5-2 nap, elég intenzív használat mellett, és sosem kapcsolok ki semmit, folyamatosan 3G, wifi, és nagy részben a GPS is aktív (utóbbit zárt helyen kikapcsolom, ha valamelyik alkalmazás nagyon tudni akarja, hol vagyok, de a holdaknak nincs esélyük rám találni, mert akkor folyamaosan pozíciót keres, és az tényleg akksizabáló mutatványÖsszehasonlításképp a céges telóm most egy Samsung XCover2, hát, nem lehet egy lapon említeni a két cuccot. Mármint a Lenovo kenterbe veri azt a vackot. Minden szinten.
-
afb
tag
válasz
Haliboy #2809 üzenetére
A "fast dormancy" kikapcsolása nálam megoldotta a BT-kihangosítós használat során a hálózat/ SIM eldobálást.
Most, hogy a MIUI modem.img-je van fent (még mindig az "eredeti" etotalk ROM maradt), pedig már nincs a szolgáltató- és cellaváltogatások során (ti. mész sokat, meg messzire) az utóbbi időben viszonylag sűrűn előfordult SIM és hálózatledobás sem (faszán ment minden, amíg egy helyben voltam, aztán pár tucat kilométerrel arrébb, vagy határt átlépve egyszer csak kérte a PIN-t, meg figyelmeztetett, hogy a SIM2 slot üres). Ez a jelenség a modem.img cseréje során eltűnt (kb. egy hete egyáltalán nem fordult elő).
BT kihangosítóval még nem próbáltam ki, és azért még pár hetet várok az örömtüzek gyújtogatása előtt, de eddig - kopp-kopp-kopp - jól néz ki, a korábbinál legalábbis már mindenképpen jobban (mégegyszer köszönöm Blizzardking-nek!).
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #2760 üzenetére
Bár a tesztelés még korántsem teljeskörű, a MIUI-s modem.img eddig hibátlanul szuperál.
Még referálok a tapasztalatokról, de az már most nyilvánvaló, hogy az eddiginél stabilabban működik. Eddig nulla darab hálózat, vagy SIM eldobás.
Még 1x köszi! -
afb
tag
válasz
Blizzardking #2760 üzenetére
Köszönöm!
-
afb
tag
A modem.img-t cserélni egy sima PC kapcsolattal, és fájlkezelővel lehet, ugye? Illetve gondolom be kell állítani a jogokat.
Melyik modem.img-re cseréljem a jelenlegit?
Vagy ne kérdezzek hülyeségeket, hanem használjam a keresőt? -
afb
tag
válasz
Blizzardking #2743 üzenetére
Mostanában elég sűrűn szeret leszakadni a hálózatról, jellemzően cella, de pláne szolgáltatóváltásnál. Konkrétan eldobálja a SIM-et.
Volt szó a "modem.valami" fájl cseréjéről. Az segíthet, vagy tényleg itt az idő egy romolásra? -
afb
tag
Több újraindítással sem sikerült.
Kézzel törölgettem a gyorsítótárakat egyenként, némi alkalmazásinfót, aztán már felment a Clean Master, ami ugyanezt egy klikkre megcsinálja, és most muzsikál a cucc.De még mindig nem fér a fejembe, hogy pl. az Opera, ami önmagában kevesebb, mint 20MB, mi a fenét tárol még kétszer ekkora helyen, és hogy lehet az, hogy a tendenciózus SD-re pakolászás, meg minden alapértelmezetten SD mellett is így telehányja a belső tárhelyet, ami nem mellékesen relatíve nagy.
Hovatovább ennél jóval kisebb kapacitású androidos eszközökkel sem sikerült eddig ezt a jelenséget produkálni, pedig azokra jóval több marhaságot telepítettem, illetve azokon próbáltam ki, hogy valójában mire is van szükségem napi használatra.Lényeg a lényeg, most OK.
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #2508 üzenetére
Elvileg majdnem minden app az SD kártyán van, ezért q fura, hogy betelt a tárhely. :S
Mivel az appkezelő app sem megy már fel a szokásos hibaüzenet miatt, valamit kénytelen leszek kitalálni. Kb. akkor particionálás lesz a vége. Csak az a hihetetlen, hogy alig-alig telepítettem valamit, és mégis. Egyáltalán konkrétan mi a vér foglalja el a belső tárhelyet?
Mert PC-sen gondolkodva úgy vélem, hogy a SD kártya a külső meghajtó, a Telefonmemória a vinyó, a belső tárhely meg a RAM.
RAM-ba meg nem telepítünk semmit, wazze, hogy telhet meg???
A t.köm se érti ezt az androidot... -
afb
tag
Újabb, és ismét elég láma kérdés:
Megtelt, vagy legalábbis eléggé tele van a belső tárhely (konkrétan nem tudok appot telepíteni, vagy frissíteni "nincs elég tárhely" hibaüzenettel).
Töröltem már pár viszonylag nagy appot, a belső tárhely 0,98GB/99,53MB szabad, telefon memória 1,64GB/739MB szabad, SD 14,63GB/11,67GB szabad, a legtöbb app az SD-n van.Particionálni, romolni, factory resetelni nem akarok, hogy lehet a lehető legkevesebb molyolással felszabadítani valamennyit?
Olvastam valamerre, hogy a Data mappából kell a frissített .apk fájlokat áthelyezni a systembe (mert állítólag tárol párhuzamosan egy v.lag frissítést is).
Ez működik? És ha igen, pontosan hogyan?
Köszi! -
afb
tag
válasz
DarknessHope #2477 üzenetére
Nem sokkal korábban volt egy módszer, mely egyetlen paraméter (fast dormancy) átkapcsolásával (nekem legalábbis) megoldotta ezt a problémát.
-
afb
tag
válasz
obligat #2468 üzenetére
Nekem gyakorta szükségem van a hotspotra, mert így egyszerű az idehaza roamingoló kütyüket onlánnyá tenni, és viszont, külföldön használni a magyar SIM-es cuccokat.
A nyílt hálózatok az esetek jelentős részében gyakorlatilag semmire sem jók.
A hotspot tehát számomra igen hasznos fícsör. -
afb
tag
válasz
obligat #2437 üzenetére
Köszi, majd lecsekkolom.
Bár a widget a többi telón hibátlan, samsung, htc, meg az on s750 is.
Más lesz a bibi, de annyi opció van, és dunsztom sincs, hogy a mama miket piszkált el.
Igazából csak engem zavar, neki eddig fel sem tűnt, hogy a widget a helyet is képes jelezni... :-) -
afb
tag
Wazze, nyertünk!
Az a fast dormancy OFF-ra téve megoldotta.
Vagy egy órát telefonáltam a BT kihangosítóval, és semmi, de maszatnyi probléma se!
Wazze, nagyon jó, hogy ez a bug a múlté! :-)
Köszönöm!Ja, még kíváncsi vagyok, hogy lesz-e sim eldobás, mert eddig kb. heti egyszer nyomta. Majd referálok.
-
afb
tag
Fura nálam pont fordítva volt (van). Az adatforgalommal semmi gond, viszont a BT. De majd most! Remélem!
OFF
A mama S820-asával két bug van.
Egyrészt nem nagyon hajlandó abbahagyni a töltést (99%), pedig volt akkukalibrálás, meg mindenféle vajákolás, ami nálam bevált, másrészt valami nem passzol a helymeghatározással.
No nem a GPS-szel van baj, a térképen tudja, hol van, de az óra-időjárás widget (transparent weather&clock) nem akarja a tutit. Nem tudom, mit nem állítottam be jól... -
afb
tag
válasz
Blizzardking #2430 üzenetére
Köszi!
Ahogy olvastam, rögtön ki is lőttem (EtoTalkTools-ból, de ez szvsz ugyanazt csinálja, mint az általad írt app).
Amit észrevettem 24 óra alatt, az a láthatóan alacsonyabb energiafogyasztás. Este ülök autóba, akkor kipróbálom a BT-t is. Kíváncsi vagyok nagyon! -
afb
tag
válasz
Blizzardking #2427 üzenetére
Egyébként ezzel mit kapcsolunk ki?
EtoTalkTools-ban is megtaláltam, kikapcsoltam, nemsokára kipróbálom a BT-vel.
Köszi a tippet! -
afb
tag
válasz
Blizzardking #2333 üzenetére
Horst Fuchs kicks ass!
Köszi a tippet, de nem, nekem nem ér ennyit. A teló használati tárgy, a karcok nem zavaró helyen vannak, nem nagyon mozgat, ha látszik rajta, hogy már nem új. Ha netán zavarni fog, akkor kicserélem a kijelzőt, vagy veszek másik telót. De egy strapatelefonnak szvsz kifejezetten jól áll, ha kicsit "patinás", akárcsak a G-Shock órának. Hogy néz már ki egy vitrinállapotú G-Shock? Az akkor tuti, ha nyúzott, kifényesedett, horzsolódott, meg ilyesmi.
Igen kevés kivétellel eddig az összes végigharcolta az általam elvárt két évet (volt, ami a dupláját is), akkor meg várhatóan így is, úgy is csere, mert lesz olyan új kiadás, ami kelleni fog. -
afb
tag
válasz
SanyiSay #2319 üzenetére
Nekem Nokia volt előtte.
Az EtoTalk rommal az előbbi kívánalmaknak megfelel, fél éve komoly gond nélkül megy, nem cseréltem romot, nem volt komolyabb matatás a cuccon.
Tárcsázó appot kellett tennem rá, mert az ékezetes keresés az eredetin nem szuperál, de a többi simán megy.
Az egyetlen gond, a már sokat emlegetett BT <-> hálózat dolog.
Ja, a múlt héten sikerült bántani egy kicsit, nem túl józanul elejtettem, véletlenül sikerült dropliból belerúgnom, kb. 10 métert csúszott nyersbetonon kijelzővel lefelé, így már nem karcmentes. Most bánom, hogy csak a "hard back cover" van rajta, mert rendes tokban valószínűleg megúszta volna. Egyébként két kis karc, nem veszélyes, pláne ahhoz képest, hogy a "művelet" után először azt gondoltam, hogy dobhatom ki.De ugye a teló azért van, hogy használjuk, nem a vitrinben nézegessük. Bírja.
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #2277 üzenetére
Thx!
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #2275 üzenetére
Ezt jól megfogalmaztad!
Egyébként mit jelent a 655 pont?
Fogalmam sincs, mit bír az akku, ha van egy konnektor, meg idő, akkor használom.
Egy napot biztos, marad is bőven, ez elég, több nem érdekel.
Ha navizni kell, ott a szivargyújtó, ha utazom, esetleg hotspotolok, meg ott a Power Bank.
Nem kapcsolgatok le semmit, aktív (illetve úgyis standby-ba mennek, ha épp semmi sem használja) a 3G, wifi, GPS, minden. Nincs power save mode, meg ilyen vackok. A telefon dolgozzon, majd tankolom, ha jut rá idő.
Kizárt, hogy 24 óránként ne legyen egy stekker. Nem vagyok se erdész, se hegymászó, hogy extra akkuidőre lenne igény. Azokon meg úgyse segít a 4Ah-s se.Ja, most, hogy 2 VB app is fut paralel, jobban cupákolja a töltést, mint szokta, de ugye ez az ára annak, hogy azonnal tudnom kell, elfeküdte-e a haját CR7, vagy meg hogy milyen del Bosque új bajuszkötője. Gondolom Július közepétől ismét a régi lesz a fogyasztás.
-
afb
tag
Szerintem meg valami összeakadás a címzésben, amit (csak most ne írjak túl nagy hülyeséget!) kernel, meg driver szinten kell keresni.
A többi szvsz csak vajákolás, amivel a valódi okot nem szüntetjük meg, csak a problémát igyekszünk ilyen-olyan kompromisszumok árán megkerülni, ha, és amikor épp sikerül. -
afb
tag
válasz
Blizzardking #2262 üzenetére
Az Etotalk-nál mindegy, ha a fejem tetejére állok, akkor is ugyanez van.
Másrészt a 3G netre sokkal gyakrabban van szükségem, mint a BT kihangosításra, hosszabb utakra meg ritkán autózom. Így, ha mégis megcsörren a teló a kocsiban, hát használom
kézbőlvezetékes headsettel. -
afb
tag
válasz
Blizzardking #2258 üzenetére
Andrea-val nem dobja el?
Én akárhová állítom a hálózatot (mobilnetet), ki is kapcsolhatom, akkor is marad ez a jelenség.
Bármilyen BT kihangosítóval.
Ahogy erről nem túl rég már szó volt. -
afb
tag
válasz
SanyiSay #2159 üzenetére
- Szerintem még valami ős SIM, vagy a fene tudja honnan veszi a beállításokat, de nem sokkal ezelőttig jó volt. nem tudom, változott-e valami a szolgáltató részéről, vagy az én beállításaim másztak-e el. A többi hasonló, azóta létrehoztam még egy APN-t, a w'n'w beállításokkal, az is megy.
- Etotalk rom, az ilyesmit nem piszkálom, ahogy olvaslak benneteket, nem is nagyon érdemes.
- Trémobil, csak egy kártyával használom, a cégest, meg a annak a profiljait nem keverném ide. Egyrészt, mert a céges külföldi kártya, és két fullos net hozzáférés kell, 2G-s döcögésre nem érünk rá, másrészt a kétkártyás teló nagy hendikeppje, hogy csak egy akkuja van.Estére általában így is mindkét teló igényli a konnektort. Nem azért vettem ezt a cuccot, mert kétkártyás. Egykártyásban nem gyártják, nekem meg mindegy. és ki tudja, egyszer még jól jöhet.
Fólia re-re-reloaded:
Mióta csak "hard-back-cover" van a cuccon, a kijelző körül már karcos a burkolat. De a kijelző így sem. Továbbra sincs kímélő módban, és nadrágzsebben utazik a másik telefonnal együtt. Megpróbálok egy fotót csinálni róla. -
afb
tag
Arra mi lehet a magyarázat, hogy egy ideje nem tölti le az MMS-t?
Minden más megy, üzenetek, emil, net, csak nem tölti le az mms-t. -
afb
tag
válasz
Blizzardking #2087 üzenetére
Érdemes lehet.
Nekem nincs kikapcsolva a PIN kérés, és 3G-n működik, de nem nagyon van vele gond.
Mondjuk, hogy maxmax. 3-4 hetente találom úgy a cuccot, hogy kéri a PIN-t (kivéve persze a BT hisztit). El kell mondanom, hogy a többi androidos izé is mutatott ilyeneket (mármint, hogy újraindul, vagy eldobja a sim-et, csak az okot ugye nem tudom, mert olyankor csak úgy találom a kütyüt, hogy kéri a PIN-t, hogy előtte mi volt, az titok).Etotalk ROM van rajta, az üzemidő okostelefonos, már millió éve hozzászoktam, hogy akárhol is áll a töltöttség, teló, tabletta naponta a konnektorba kerül, és otthonról csak fullossal indulok el. A táskában van egy PowerBank (Nokia, 2,6 Ah), ha valamelyik kacat megéhezne.
Egyébként reggel vettem le a töltőről, használtam, 3G, wifi, minden lóf.x be van kapcsolva, a fényerő automatán, most 82% az akku.A rádió verzióját nem tudom, hogy micsoda. Ha a mobilhálózattal beszélgető hardverre gondoltok, arról lövésem sincs.
FM rádiót ezen nem használok, mert van TuneIn, és nagy mobilnet, szóval vagy ez, vagy a HTC szól, ha kell. Tegyük hozzá, hogy a kihangosított hangereje egyiknek sem valami hűha (a Lenovo valamivel hangosabb)... Ebben az N8-00 az etalon, azt nyitott ablaknál, 120-nál is lehetett hallgatni (szövegelős rádióműsorokat hallgatok, az érthetőség a szempont, nyilván egy 14x8cm-es kütyüből soha nem lesz high-end hangrendszer). Mielőtt bárki hülyének néz, az autóban van beépített audio, a sínen futó cuccról beszélek.
Csak ki lesz az, aki összeállítja a táblázatot? Én nem érek rá!
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #2085 üzenetére
Köszi!
Ahogy nézem, nem csak nekem van gáz, sőt, sajnos az a kivételes, ha nincs gáz.
Együtt lehet vele élni, de remélem mihamarabb jön valami frissítés, ami megoldja a dolgot. Gondolom valami driver probléma, némi összeakadás. -
afb
tag
válasz
Blizzardking #2064 üzenetére
Kipróbáltam kikapcsolt mobilnettel, úgy is eldobta a hálózatot az első hívás közben.
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #2064 üzenetére
[quote]mert ha túl sokat kell nyitogatni az ajtaját a vezetékes headset miatt, akkor az a vízállóság rovására fog menni[/quote]
Akkor hogyan töltöd? Azt az ajtót így is, úgy is elég sokat kell nyitogatni.
-
afb
tag
Majd kipróbálom, köszi a tippet.
Nekem etotalk rom van rajta, ezzel jött, nincs vele semmi bajom. Ja, meg xperia louncher.De a fene akar 2G-zni, meg kapcsolgatni! Azé' van 3,5G-s telóm, meg broadband előfizetésem, hogy használjam!
Nem szeretem az ilyen macerákat.
Be van kapcsolva minden, aztán ha a kocsi közelébe megyek, és akkor megy minden magától. Ez így lenne természetes, azt hiszem, ez elvárható! (A simbianos nokia, meg az összes androidos kacatom tudja, akkor ne má' ezt kelljen simogatni!)Alapból még a GPS is be van kapcsolva (érdekes ez a bekapcsolva dolog, mert inkább engedélyezésnek nevezném), úgyis csak akkor működik, ha valamelyik app-nak épp igénye támad rá.
-
afb
tag
válasz
obligat #2009 üzenetére
[quote]Gondolom nem kell elmagyarázni a különbséget, melyiknek mit kell kibírnia, a tervezett elavulást nem is említve.[/quote]
Bizony most tévedsz. Ezek teljesen általános, boltban kapható, árban az otthoni készülékekkel egy nagyságrend alá tartozó képernyők (kb. kétszáz eurótól indul darabja, ami, - valljuk be! - teljesen átlagos a civil kategóriában).
Épp ezért ezeket hoztam példaként, nem pedig az ipariakat, vagy a nyilvános használatra készült, vandálbiztos cuccokat (közterületeken, szabadtéren, mint a jegyautomaták, turistainformációs panelek, stb.).
Illetve a teljesen kommersz Galaxy tablettámat is ebben a környezetben használom elsősorban, és leginkább, folyamatosan tapizva menet közben ezért, álló helyzetben azért, mégis teljesen karcmentes.
Betörni nem nagy kunszt (voltak páran, akiknek szabad kézzel is sikerült), viszont egyáltalán nem karcolódnak. -
afb
tag
válasz
obligat #2005 üzenetére
Fólia reloaded:
Sose volt fólia a telóimon. Illetve utoljára az 5110-esen, a vicces övreakasztós tokja miatt.Mostanában hurcolok magammal a nadrágzsebemben egy cégest, egy sajátot, meg egy céges Galaxy 10,1"-os tablettát, utóbbit sem azért, hogy nehezebb legyen a táska.
Nem irodában dolgozom, sőt, e szempontból kifejezetten kockázatot rejtő helyen, és bizony időnként elrepülnek a dolgok. Az N8-as nokiámnak nem volt épp sarka, de karc most sincs a kijelzőn.
Sőt, egyiken sincs karc. GG van, azért van.Mást nem tudok mondani példaként, mint az ETCS beviteli egysége, illetve egyéb járműfedélzeti kezelőfelületek, amik érintőképernyők, és ezren nyomogatják évek óta, én pl. a golyóstoll végével szoktam ezeket a tévéket pötyögtetni, és nem karcosak. Pedig fóliát utoljára akkor láttak, amikor beépítették őket a pultba.
Végtére is, mindenki azt ragasztgat a saját cuccára, amit akar, én nem akarok senkit meggyőzni. Pár év tapasztalata viszont az mutatja, hogy felesleges a fólia. A tokkal más a helyzet, az főleg a csúszásgátló funkciója miatt tesz jó szolgálatot, meg azért a zúzott bazaltra pottyanó telefonnak sem mindegy, hogy meztelen, vagy kabát is van rajta.
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #2000 üzenetére
Köszönöm!
-
afb
tag
válasz
Blizzardking #1987 üzenetére
Köszi!
A gravity-box egy app?
Mert akkor elébb telepítenem kéne. -
afb
tag
válasz
BlackPriest #1981 üzenetére
Szvsz halvány.
Automatán használom, a fényérzékelő működésével nincs is baj, de a fényerő-spektrum szerintem elég szűk.
A DesireX-hez, meg a Galaxy 10,1-es tablettához tudom közvetlenül hasonlítani (ti. egymás mellé teszem őket), azok a minimumon jóval halványabb, a maximumon meg világosabbak.Mintha olvastam volna valahol, hogy a kijelző fényereje lehetne jobb is, már nem ugrik be, hol.
Együtt lehet vele élni, nem gond, a nagy minimum fényerő jobban zavar. Pedig sötét témát használok, sötét háttérrel, fehér (világos) karakterekkel, minimáldizájn, max. funkcionalitás.
-
afb
tag
Hasonlóképpen!
Másrészt x darab GG-s készülékem volt már, nadrágzsebben hordom, és nem irodában dolgozom.
Általában két telefon van egymás mellett (nem szeretnék arra a kérdésre válaszolni, hogy minek két telefon, ha a 750 kétkártyás, mert a céges kártyát nem fogom a saját telóba betenni, meg a céges Desire X végül is jó cucc).
Nyilván, nem az apró, meg a kulcsok közé teszem a készüléket, hisz azért egynél több zseb van.
Szilikontokot használok az X-en, keményet a 750-esen, ezek eddig beváltak leeséskor.
Az ötödik GG-s telefonom, gyűröm őket szépen, de karcolódni nem karcolódnak, akkor meg mit bénázzak a fóliával, pláne hogy a 750-esnek így is elég halvány a fénye, nemhogy ha le is ragasztom. -
afb
tag
válasz
minifoximaxi #1903 üzenetére
A "zsebmódot" is nézzed meg, a közelségérzékelő kapcsolgatása is szopizhatja az akkut.
-
afb
tag
-
afb
tag
Volt szó korábban itt olyanról, hogy ledobja hálózatot, újra keresi a SIM-et, és kéri a PIN-t (ha ez be van állítva).
Tegnap a következőt tapasztaltam:
az autós BT kihangosítóra rácsatlakozott, de az első hívás kapcsolása után pár mp-cel eldobta a hálózatot, és mindaddig folyamatosan PIN OK -> repülőmód -> nincs SIM -> megvan a SIM -> PIN OK -> repülőmód és így tovább, amíg a BT kapcsolat élt. A BT lekapcsolása (vagy kézzel a repülőmód be és kikapcsolása) után a probléma megszűnt.
Korábban működött a BT kihangosítóval is rendesen, igaz, egy jó hónapig nem használtam, most meg jött ez. Egyetlen új szoftvert telepítettem azóta, amelynek köze lehet ehhez, a Clean Mastert, amit gyorsan le is töröltem, de a helyzet továbbra is ugyanaz.Mi lehet az oka ennek az összeakadásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest