- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
afb
tag
válasz
SanyiSay #2852 üzenetére
Még mindig az etotalk ROM van, azzal jött, működik, nem piszkáltam.
A 3 modem imidzsből a MIUI-t tettem fel, mert eleve az tűnt a legjobbnak, és a fene se akar kísérletezni, csak használni a göncöt.Az akksiról: nem nagyon szoktam hagyni 50% al menni, inkább töltöm.
Amikor durván nekiáll fogyni 40% alatt, az úgy, és csak úgy történik, hogy közben használom. Szóval az van, hogy eljövök otthonról, 80 feletti töltöttséggel. Felülök a vonatra, ülök rajta sokat. Közben folyamatosan megy a böngésző, szörfölök, vagy telefonálok. Viszonylag moderált ütemben fogyogatnak a procentek. Aztán ahogy 40 alá kerül a mutató, az addigihoz képest durván elkezd pörögni lefelé. Ha ilyenkor nincs lehetőség tölteni, mert otthon felejtettem a power-bank-et, tizenvalahánynál lekapcsolgatok mindent (wifi, adat, GPS), és a képernyőt is, és zsebreteszem. Akkor ugye csak a telefon van készenlétben, más nem nagyon fogyaszt, én pedig nem szeretném, ha magától kikapcsolna, mert nem árt, ha elérhető maradok. Aztán az első lehetőségnél töltés.
Tehát nem tudom megmondani, hogy meddig tartana ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest