- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SanyiSay
aktív tag
Üdv mindenkinek.
S750 et többet használom mint a fórumot. Keresgéltem hol lehet új üzenetet írni.
Még pár év és 10 éves lesz a kicsikénk, és még hasonlóba se botlottam azóta. Pár apróságtól eltekintve hibátlan azóta is. Nálam kikerült a használatból. Tartalék telefonnak használom ha az utódjai felmondják a szolgálatot. Beáznak, porosodnak, eltörnek.....Új telefonoknak egy előnye van, hogy azóta nem kellett egyszer se belenyúlni az Androidba. Ha jól rémlik S750-nél 2 év volt mire sikerült világszintű összefogással egy stabil rendszert összehozni.
Két hete elkezdtem Androidra programot fejleszteni, így már nem is volt olyan haszontalan az a 2év Androidban eltöltött idő, és persze újra előástam harcedzett telefonunkat. Az a hátránya ami az Android miatt volt régen, most hírtelen előnyére változott.
Első unokám közben másfél éves lett, lehet megörökli papa telefonját.
Szerintem még nem regisztrált ide a fórumba, de ha megtanul írni és olvasni, örökli vele az örök tagságot is. -
llax
senior tag
válasz
szlibud #4334 üzenetére
Az enyém is megvan még, külsőre közel karcmentes állapotban (pedig bőven volt használva poros körülmények között is - ezért kellett az IP67). Nem nagyon volt kikapcsolva, amióta kikerült az aktív használatból. WiFi-re kapcsolódva lát el néhány funkciót, SIM és SD kártya nélkül.
- GPS-e alapból nyűgös volt (sok tákolás után már többet működött, mint nem - pedig nekem fontos volt, így más eszközzel kellett kiváltanom)
- már tervben volt a leváltás, amikor elkezdte enni az SD kártyákat (néhány hét alatt meghaltak benne)
- az USB fedelet tartó gumi a nagy vigyázgatás ellenére is elszakadt (már bőven nem volt használatban telefonként) -
LV55
csendes tag
Hello hello, van itt még valaki?
A barátom rommá törte a kijelzőjét, de amúgy működik a telefon. tudnátok segíteni, hol lehetne kicseréltetni? Természetesen mindenki elhajt, hogy nem lehet kapni már alkatrészt.
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
BlackPriest #4326 üzenetére
Annak idején a Titanium backup mentést szoktam visszatenni. akkor megmarad a régi verzió. Mondjuk lehet ez a tanács eső után köpönyeg. Akkor bocsi.
-
szlibud
tag
válasz
BlackPriest #4324 üzenetére
Sztem ha nem érzed túl nagy melónak, jobban jársz ha újratelepíted
-
BlackPriest
őstag
nos, rövid helyzetjelentés:
- cwm simán felment
- backup szépen lefutott
- repart szépen végbement, data formázva, majd visszaállítva
- telefon rinyál, hogy sérült az sd kártya, progik fele nem látszik (gondolom, amiket az sd-re telepítettem)most vagy visszaállítok mindent, vagy újratelepítem a progikat
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
BlackPriest #4321 üzenetére
Nem nem, S750 sosem jár le.
Ezen a linken megtalálsz mindent ami kellhet. asszem
[link]Mindent mentsél le mielőtt nekilátsz, mert ahogy mondani szoktuk nem csak az adataidat de a telódat is bukhatod, ha valami balul üt ki. Ráadásul jó régen foglalkoztunk ennyire ezzel a telóval, így már segíteni sem biztos hogy tudunk. Legalább is nekem már nem sok minden dereng. Szerencsére mostani telefonokkal már nincs efféle probléma.
-
BlackPriest
őstag
tudom, hogy már lejárt ez a teló, de én még most is ezt használom a gyári rommal, viszont a hely már szűkös. valakinek megvannak esetleg letöltve a cwm és particionáló cuccok? a cikkben csak valami ms tárhely link van, oda nem tudok bejutni. illetve elvileg megy backup/restore-al a partíció átméretezés adatvesztés nélkül?
-
llax
senior tag
Az enyém is megvan még. Némileg használatban is van, igaz, nem telefonként, hanem inkább mint "tablet"
Nincs benne SIM kártya, de állandóan be van kapcsolva, amikor éppen nem megy PC, azon szoktam időjárást vagy híreket megnézni + tartalék ébresztőóraként is funkcionál. Így nem a használatban lévő telefon akkuját merítem ezekkel. Valamiért "eszi" az SD kártyákat, néhány hét alatt tönkreteszi azt, ami belekerül, így már SD kártya sincs benne. (nem egyszerűen fájlrendszer hibáról van szó, PC szerint 64GB-os lesz mindből, a javításra talált leírások nem segítenek)
Napi pár perc használat mellett 4-5 naponta kell tölteni. (ez a korához képest szerintem nagyon jó)
Valamiért durván le van lassulva a rendszer, lehet hogy full wipe mellett egy friss ROM kellene már neki. (a legutolsó "Andrea" van rajta - de utoljára talán csak upgrade volt, nem újratelepítés) Viszont az SD körüli anomáliák miatt veszélyesnek tartom a műveletet. (még az is lehet, hogy valami szoftveres gubanc okozza ezt...)
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Most találtam meg a szekrény alján a régi s750 be kapcs megy hihetetlen
viszont egy kérdés még a 4.4 android van rajta nem lehet frissebbet rá mokolni ?
Válaszotok előre is köszönöm!
-
szlibud
tag
válasz
Dee Dee #4310 üzenetére
Hát én már 2x váltottam azóta, kényszerből lett először S5 mivel én is az IP-hezmindenképp ragaszkodtam, aztán 2 év után összetörtem a kijelzőt, és lassan már amúgy is akartam váltani, akkor lett S7 edge.
Persze mindkettő mikor már 2 éves modellek voltak és nem aranyáron mértékDe igazából megszerettem ezt az Galaxy S szériát.
Bár van néhány igazán bosszantó dolog (amit kihagytak belőle) amiket nem tudok megérteni...
Én személy szerint imádom az AMOLED kijelzőt, bár most már egyre több telóba azt tesznek. A törékenységüket kevésbé szeretem, a lenovo az örökkévalóságig bírta volna az én "dobálós" telefonhasználatomat, hát ezekkel egy rettegés az életem.
Viszont működés szempontjából stresszmentesebb az életem, ezekben minden megy ahogy kell és használom, nem kell variálni valamin állandóan.
-
Dee Dee
tag
Sziasztok! Nekem még mindig jól szuperál az S750 kisebb bakikat leszámítva, de azert érzem, hogy lassan váltani kéne.
Ti mire váltottatok hasonló adottságokkal?
Nem annyira ismert kínai márkák közül, ami bevált esetleg?
A Samsung, lg meg ilyeneket egyelőre nem erőltetném.
Most elsőre motorola moto x4en akadt meg a szemem, de még erosen kereső státuszban vagyok. Kyocera, blackciew, archos ilyeneket láttam. -
tomy88trance
tag
válasz
Blizzardking #4305 üzenetére
Oké már meglett közbe. Simán az sd kártya főmappájába tette,csak mivel nem dátum szerint rendezi így nem vettem észre
-
trifo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy S750 otthon, aminek sikerült jól összetörni a kijelzőjét. Ettől eltekintve működik. Ha valaki szeretné, két sörért viheti a gyári dobozával együtt. E-mail-ben keress, ha vinnéd: trifo75 kukac gémélpontkom.
--Trifo
-
Blizzardking
őstag
válasz
tomy88trance #4304 üzenetére
Tulajdonságokban.
-
tomy88trance
tag
válasz
Blizzardking #4303 üzenetére
Ezzel csak annyi van,hogy KK launcher van rajta. Nincs átparticionálva, van benne egy sd kártya és ennyi. ROM-ot hol tudom megnézni?
-
Blizzardking
őstag
válasz
tomy88trance #4302 üzenetére
Melyik rom, melyik partició kiosztás? Itt kb a topik 3-4-e átparticionálta.
-
tomy88trance
tag
Sziasztok! Lehet nem jó topik vagy off,de hátha tudtok segíteni s750-emmel kapcsolatosan. A gyári hangrögzítő hova menti a fájljait? Sd kártya főkönyvtárában találtam párat,de az régi meg azt lehet még a letöltött felvevővel vettem fel. Mostanit meg nem találom :/
-
SanyiSay
aktív tag
Vipera....
még vízisiklónak is kicsi.
Hát sima távcső.
Nekem ez volt olyan mint az 5.5.
Annó mikor épp nem a monitor fogságában tengettem napjaim, főként hegyek oldalán, tetején vagy felettük töltöttem szabadidőm, és hát oda gondoltam jó lenne egy zsebben elférő messzelátó. Azóta teszteltem hajón, tengeren is mint a nagy kalózok, de sajna ez nem az a kategória a kis átmérőjű lencséivel.
Még kapható ahogy nézem.
[link] -
szlibud
tag
válasz
Blizzardking #4295 üzenetére
A tabletes fotósokon én is elsírom magam amúgy
Pláne hogy pocsék képet csinál a többségük.
De én meg vettem egy kiegészítő objektív szettet az új telóhoz, de ez a telefonom amúgy is nagyon profi képeket csinál, én meg szeretem az ilyen kütyüket és félár alatt jutottam bontott csomagolású újhoz.
-
Blizzardking
őstag
válasz
BlackPriest #4293 üzenetére
Ott a srác!
-
SanyiSay
aktív tag
Úgy látszik mindenki gyúr valamire. Van akinek a lába erős hogy nem fér mellé egy telefon a zsebbe, van akinek a karja.
Közben rájöttem hogy ilyen távcsövem van itthon.
Még akár mi is kisülhet ebből
-
BlackPriest
őstag
válasz
Blizzardking #4291 üzenetére
csak a bal karja ekkora?
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4291 üzenetére
Hú ilyen lencsét kellene vennem a telóhoz, meg forgató motort rakni rá, utána a karácsonyfa projekt, szembe szomszédcsaj kukkoló, lájkoló lehetne.
Egy hithű bennszülött meg nem megy sehova, nehogy megszűnjön a bennszülött státusza?
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4289 üzenetére
Pedig az egyre gyakoribb manapság. Na majd ha látok egy zokogó turistát, akkor legalább tudom hogy te vagy az.
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
szlibud #4287 üzenetére
"Mondjuk én jófejségnek tartanám a szolgáltatóktól, ha adnának még 1 SIM-et"
Na arra várhatsz.Ja legrégebbi telefon rovatot már tartottunk. Most a kis telefon rovat jön, mikor még egyre minibbek lettek a telefonok, még egyszer csak megint nőni kezdtek. Mondjuk azt már határesetnek tartom én is mostanában, mikor egy 10"-os tablettel telefonál valaki.
Látod, ha nem sportolnál, nem menne rád feszülős gatya, nagyobbnak meg van akkora zsebe hogy elfér mind a kettő telefon.
-
szlibud
tag
válasz
SanyiSay #4286 üzenetére
Nekem vízálló, én nem is akartam mást, azért is szűk volt a választék.
Az 5,5-ös kijelző nézésével semmi bajom
, de az elférésével annál inkább. Most télen a kabátzsebben még csak ok, de ha jön a jobb idő, nekem azért már az 5,1 v 5,2-es S5 is határeset volt a zsebekben, ez kifejezetten nem fog beférni.
Pont kezembe került tegnapelőtt az egyik legkisebb telefonom és egymás mellé tettem, hát vicces volt. Mondjuk én jófejségnek tartanám a szolgáltatóktól, ha adnának még 1 SIM-et, és egy lenne egy ilyen kicsiben, és azt vinném mondjuk olyan sporthoz ahol úgyse nyomkodom, de azért jó ha van nálam telo. Máskor meg jó lenne a nagy.
-
SanyiSay
aktív tag
"én túl sok mindent nem változtattam rajta, azt hiszem a modem.img-t cseréltem az elején, vagy talán volt 1-2 apróság,"
Ja csak ennyi? Bár ilyen megrendelőink lennének. Megveszik a terméket, a hibákat kijavítják minden szó nélkül.
BlackPriest: ...egy mázlista ember.
Nálam a heti 2 fagyás, aksi kivétel, újraindítás az normális volt az elején.
Nekem is 5.5 kijelzős az új telóm, de nekem erről is csak jó tapasztalatom van. Mondjuk én sokat használom képküldésre, meg nézegetésre munka közben, így főként email, és a kép nézegető ami izzik. Szeretem ha nagy a kép és gyorsan lehet keresni, forgatni. Készülék szélessége nem zavaróan nagyobb mint az s750, csak hosszabb, de az meg nem vészes fogás közben. Zsebben sem tűnk fel. Esett már pofára, sarkára. Úgyhogy eddig tulajdonképpen olyan mintha az s750 utódja lenne. Persze ezt majd remélem 4 év múlva is így látom.
A vízállóság hiánya egyedül amire rá kellett szoknom.
-
BlackPriest
őstag
válasz
szlibud #4284 üzenetére
nekem a gyári rom van, a hálózat ledobást itt olvastam csak, utána figyeltem, hogy előfordul néha, de nekem alapból nincs pin kérés. a naptárat tettem fel pluszban. sd-re telepítés és hely is van. egyszer nem volt factory reset sem. műholdat akkor talál tetű lassan, ha rég használtam. gondolkodtam cserén, de ilyen méretben nem nagyon találni nekem megfelelő példányt :S
-
szlibud
tag
válasz
SanyiSay #4283 üzenetére
Szerintem azért kikupálódás nélkül is szerethető volt, én túl sok mindent nem változtattam rajta, azt hiszem a modem.img-t cseréltem az elején, vagy talán volt 1-2 apróság, ok a gps lehetett volna jobb, de ezt már én is írtam korábban is.
De a root azért a mostani s7 edgen is jó lenne, van néhány okosság ami csak azzal működik, de akkor ugrik a garancia
Ja és a 750 üvege nem akart összetörni akármennyit dobáltam, az s5-nek sikerült 2x is ripityomra, pedig elvileg nagyobb verziószámú gorilla volt rajta.
Ja és + nem erőltettek rám egy 5,5-ös szart amire semmi szükségem, a lenovo mérete (és külleme) pont megfelelne most is, a mostaninak az egyéb paramétereivel. -
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4282 üzenetére
"nagyon szerethető modell volt" ....csak lett, miután kikupálódott.
Első két év az kemény volt. Nem csak a GPS re, de hálózateldobálásra meg instabil működésre is emlékszem.
Az az időszak csapatépítőnek jó volt, telefonnak értékelhetetlen. (szerintem)
Verziómániát meg nem úgy értem hogy aminek nagyobb száma van az jobb, de pld volt a samsung mini vagy mifene, akkor nekem még sima telóm volt. Nem értettem hogy mire jó az android. Annyira nem volt használható. Aztán lett az S750 amiben "használható" lett az Andoid. Küzdelmesen de használható. Most meg már azt se tudom mi a root. Mielőtt megvettem az új telóm rutinból elolvastam mindent, mióta megvan nem olvastam róla egy sort se. Nem kell értenem hogy talál műholdat, Azt se tudom mekkora ram van benne nem hogy particionálás. Na erre mondom azt hogy ez már egy új világ.Nem azt mondom hogy tökéletes, mert attól borzasztó messze van, de a hibák már csak bosszantóak, nem idegesítőek. Meg azért lassan kiderült hogy az android mégsem működik kis HW-en ahogy azt nagyon hangoztatták az elején. Bizony egy erőmű kell a telefonba hogy zökkenőmentesek legyenek az alap funkciók.
-
Blizzardking
őstag
válasz
SanyiSay #4281 üzenetére
Igen, de nagyon szerethető modell volt. Nekem jelenleg Oneplus 5-öm van, aminél nem sok gyorsabb gép van a halpiacon, úgyhogy nyugodtan nyifoghatnék hogy milyen szar a 750, de nem teszem, mert nagyon tisztességes darab. Emlékeztek a gps esőtáncra? Anélkül nem is talált hódat.
Nekem se a Jellyvel, se a Lollival, se a MM-val nem volt problémám, nem értem ezeket a verzió fetisisztákat. -
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4280 üzenetére
Á... csak mint a nagy könyv, csupa idézet másoktól.
Valamint azért egy két miatyánk kicsúszott annak idején, miközben le le fagyott a kicsike.Viszont alighanem megérte váltanom. Ez az android (7.0) már nem az az android ami s750-en futott.
BT GPS folyamatosan bekapcsolva, (óra miatt kell) nem igen fogyaszt többet. Szegény S750 mikor néha elő veszem akkor érzem csak milyen lomha jószág. -
SanyiSay
aktív tag
válasz
BlackPriest #4277 üzenetére
Nem cikk
S750 Biblia. -
BlackPriest
őstag
válasz
Blizzardking #4276 üzenetére
tudtam, hogy láttam valahol ezt a hozzászólást, talán egy cikkben volt linkelve, köszönöm!
-
Blizzardking
őstag
válasz
BlackPriest #4274 üzenetére
-
domper2015
senior tag
válasz
BlackPriest #4274 üzenetére
Gyárihoz megtévesztésig hasonló gyengébb, mint a gyári. AliExpress a forrás. Jó engem is érdekel!
-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
valakinek utángyártott akkuval van tapasztalata? melyik a legjobb? 4 év után kezd fáradni...
-
szlibud
tag
válasz
domper2015 #4268 üzenetére
Nekem túratelóként pont nem annyira volt jó, mert a gps ha kikapcsolom, nagyon lassan talált magára újra
Pl. geoládázok is, és a keresések nagyságrendekkel könnyebbek a pontos és gyors gps-el.
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4269 üzenetére
Sajnos biztonsági szempontból nem volt megfelelő az oldal így csak pár napig üzemelt, már nem elérhető.
Viszont alig több mint 300 nap és jön a következő verzió azt átküldöm. -
SanyiSay
aktív tag
válasz
domper2015 #4268 üzenetére
Neked is hasonló jókat!
Mint egy jó használt autó hirdetés. Nem dohányzótól, megkímélt állapotban, sok alkatrésszel.
A sok aksi csere miatt a hátlapról nem törtek le a kis pattintó pöckök? Nekem sikerült az egyiket leszakítanom. Mondjuk a vízállósága ettől nem romlott. -
domper2015
senior tag
Sziasztok, Boldog Új esztendőt kívánok!
Az enyém 4 éves, de jól szolgál ( túratelóként). Tartalék cuccok:5 akksi, 1 alaplap, 1 kijelző, stb van raktáron😎 -
SanyiSay
aktív tag
Nálam karácsonykor webkameraként üzemelt. Kapott egy szép nagy lencsét a jézuskától, hogy nagy legyen a látószöge.
Aztán csináltam egy weboldalt ahol a karácsonyfánk webkamerán látszott, és onnan lehetett villogtatni különböző színekkel a fán az "izzókat". Így tudtak a haverok karácsonyi üdvözletet küldeni.
Így már szinte cslád tag lett belőle. -
szlibud
tag
Második új telefonom a 750 után tegnap vettem.... S7 edge. 2 évig s5 előtte volt.
Nem mondom, hogy nem volt kevesebb gond, és sok minden jobb ezeken, de ha lenne utód/ok, még mindig azt venném valószínű
Amúgy csak a már egy üvegcsere utáni újabb üvegtörés miatt cseréltem, meg az aksi kapacitás csökkent már és a kettő együtt, + hogy azért eltelt a két év amikor már erősen vágyni szoktam vmi újra, motivált.
-
grrant
újonc
Sziasztok!
Szinte egészen pontosan 4 év szolgálat után, az én s750-es telóm többé már nem működik.
Karácsony előtt egy nappal a chrome lefagyott. Ki-bekapcsolás után már csak cwm recovery volt, de sem a saját mentéseimet, sem az andrea ROM-ot nem tudtam feltenni rá (cant mount /system). A régi MTK droid tools mentés sem ment fel. A pontot az i-re az SP Flash Toollal tettem fel: megpróbáltam az Andea féle cwm-et feltenni az oldalán leírtak szerint, de BROM errorral (sdmmc write failed) leállt, onnantól persze már semmi sincs, cwm se.
CAT S60 lett az utódja, régóta nézegettem ezt a típust. Az első pár nap használat után az az érzésem, hogy nem biztos, hogy ez is kibírna 4 évet, de ne legyen igazam. Ár-értéke is vitatható, habár a hőkamera miatt vettem meg, ami remélem majd hasznomra lesz.
Szerethető típus volt az s750, és hát nekem is az első okostelóm volt XD. -
Blizzardking
őstag
válasz
weareinluck #4260 üzenetére
Esküszöm nosztalgiával gondolok vissza azokra az időkre... Első okostelóm volt
Azóta is itt van velem, bevetésre készen. -
weareinluck
tag
S750 után én is Blackview portékával szívatom magamat, történetesen BV5000-rel. Hardverileg jónak mondható, beázás teszten nem ment át, majd kiszáradás után összetörtem a kijelzőjét is. Azóta nem zavartatom magam, ha véletlenül leesik, mert csak kicsit hálósabbesz a kijelző, nagyügy... Szóval egyet kell értsek a kesergőkkel, akik nem találják s750-esük méltó utódját...
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
obligat #4254 üzenetére
Elkészült a beszámoló. Postagalamb 2017 / II
Sokat dolgoztam rajta.
Ha ezt a szintet tartja pár évig, én nagyon elégedett leszek vele. -
obligat
senior tag
válasz
Blizzardking #4255 üzenetére
-
SanyiSay
aktív tag
Postagalamb nem jó mert nehéz eltalálni kalapáccsal, ha nem dolgozik rendesen.
Mondjuk ha antenna lóg a seggéből akkor már lehet még is csak el lehet találni.Ja telefon. Ha a Doogee az amiről írnom kellene az sem megy, mert még a postán van. Holnap veszem át. Beáldozom a jó híremet és inkább kések picit melóból, én leszek az első reggel a postán.
Egyenlőre csak annyit tudok, hogy volt akinek piros a képernyője, volt aki OTA frissítés után tégla lett, volt hogy az újlenyomat olvasó nem működik. Két hátsó kamerából csak egyet használ, és teljesen átlagos képet készít. Zabálja az aksit a sok felesleges program. Gyártó csapat elérhetetlen mind frissítés, mind alkatrész ügyben, fórumokon sincsenek fenn. (tiszta S750
Meg effélék. Oroszok tesztelgetik. TWRP, SU és társai már letöltve hozzá. Időm nem sok így szerintem egyenlőre használom ahogy kapom, aztán meglátjuk.
Rendeltem egy friss kiadású okos órát is hozzá hogy teljes legyen az öröm. Arról még semmi sincs a neten csak a reklám szövegek.
https://www.banggood.com/LYNWO-M2S-PRO-Blood-Oxygen-Pressure-Heart-Rate-Monitor-Pedometer-Smart-Bracelet-For-iphone-Samsung-p-1200218.html?rmmds=mywishlistidéznék egy idevágó klasszikust
"olyan nekem nem kell, ami működik stabilan és halálosan unalmas. " -
SanyiSay
aktív tag
válasz
obligat #4252 üzenetére
"saját topicjában"
Akkoriban még SMS sem volt nem hogy topik. Fel kellett hívni egy központot bediktálni az sms szövegét, és az ügyfeles csak küldte el.Ilyen Alcatel nekem is volt.
Amúgy rájöttem nincs igazatok, hogy telefonra én is sok időt fordítok. Legutóbbi telefonom teljesen gyári root mentes rommal futott teljes élettartama alatt. Ki tudja lehet ez akkor így is maradt volna ha egy hónapnál tovább él.
-
obligat
senior tag
válasz
SanyiSay #4250 üzenetére
azé' linkeljél ide valamit arról, hogy mit írtál róla a saját topicjában, vagy épp kopipésztelheted is
én pl. kíváncsi vagyok.(épp kicseréltem az akksit, a töltőpanelt meg a kijelzőt a zenfónban)
Nekem ez volt, ment akksiról és az akksi helyére tett 3db AA elemről is. lehánytam, víz alatt megmostam, ment, haver véletlenül átment rajta a trabantjával, kibírta, egyszer sárba taposva találtam meg, egy másikról hívtuk és csörgött, szóval elpusztíthatatlan volt. ha megtalálnám, sztem még ma is működne. az akksija adta fel a harcot, és egy új akksi akkoriban már szemmel látható tétel volt, vettem utána egy kagyló-sonyericssont. z600-at.
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
obligat #4249 üzenetére
Most hogy mondod lehet benne valami.
Vámnyilatkozat kitöltve, már csak napok kérdése és az új időrabló a kezemben lesz.Csak hogy az első telefonra én is írjak valamit.
Benefon Delta.
Még 60-as volt, de már az aksit nem táskába adták hozzá.
350 grammos , így talán érthető miért nem zavar a mostani telefonok súlya. -
obligat
senior tag
válasz
Blizzardking #4241 üzenetére
Az s750-et én is nagyon.
Most néztem a xiaomi MI A1-et, azért a pénzért nagyon jó vétel, de nem mozgatott meg.
a lenovo bejött, vízálló volt, állandóan mókolni kellett, különleges volt.
a zenfone2 intel atom procival van, állandóan mókolom, ebben a 4gigaRAM fogott meg, és mikor megjött, hamarabb rootoltam, minthogy a gugliba bejelentkeztem volna
olyan nekem nem kell, ami működik stabilan és halálosan unalmas. -
szlibud
tag
válasz
Blizzardking #4245 üzenetére
Sztem nekem is ilyen volt az első ha jól emlékszem
-
Blizzardking
őstag
válasz
domper2015 #4244 üzenetére
-
domper2015
senior tag
válasz
Blizzardking #4243 üzenetére
Lassan legenda lesz, mint az Ericsson R310s.
-
Blizzardking
őstag
válasz
domper2015 #4242 üzenetére
Az enyém ma csekkeket fizetett be -
domper2015
senior tag
válasz
Blizzardking #4241 üzenetére
Az S750 még mindig jön velem túrázni, decemberben 4. éves lesz. A Nomu S20 nem fogja így bírni.
-
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4236 üzenetére
Nemsokára minden kiderül.
-
Blizzardking
őstag
válasz
SanyiSay #4235 üzenetére
Szerintem értő kezekben simán lehet hogy jó lesz a dugi. Lehet hogy az optimalizálás egy kis (60%
) hányadát neked kell majd elvégezni, de szerintem a használattal nem lesz gond. Max nem megy el annyit, amennyit egy Huawei menne el egy ekkora aksival. A 3-4 nap meglesz vele szvsz.
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
gegsite #4234 üzenetére
Rövid szerelem volt. Könnyen jött könnyen ment.
Hibáitól eltekintve nagyon meg voltam vele elégedve.
Persze az S750 et használom azóta is.Akkor jó ha fáj, úgyhogy most rendeltem egy Doogee idei csodát.
[link]
Oroszok már tesztelgetik. Vegyes a fogadtatás. Enyém meg már a vámosok kezéből próbál épp kicsusszanni."Az a kalapács is megérne egy írást...ha mesélni tudna"
Szó se róla egy 3D nyomtatás arra is ráférne. -
obligat
senior tag
Én az asushoz álltam, zenfone 2-re, de ennek is lóg már a bele, akksit cseréltem, töltőpanelt cseréltem, még megy.
ami nagyon hiányzik, az az s750 masszívsága. valahogy nagyon egyben lévőnek érződött kézbe véve.
a memória viszont kevés volt és az mtk soc. rendre megszopatott, ez a része nem hiányzik persze.
másfelől megvettem az asust,az intel meg kihátrált az android mögül. ez mondjuk jellemző a választásaimra.
kisebb-nagyobb döccenők voltak-vannak, de lineage OS nagyrészt megoldotta.
ha ennek kampó, fogalmam sincs mire váltok. -
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4230 üzenetére
Hát ja már nálam is ez van.
Lehet nem is baj. Mert vettem rá QI töltőt amit az usb be kell dugni nem kell beforrasztani, így lett belőle falikonzol, ott meg bután nézett ki a lógó kupak. így legalább ez a gond megszűnt. -
SanyiSay
aktív tag
Kicsit rám jár a rúd. éjjel leszakadt valahogy S750 kupakja, 4 évet símán kibírt most meg első napján megadta magát.
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
szlibud #4227 üzenetére
Á a gáz az hogy megnéztem a kapcsolókat de azok jók, gondoltam csak a csatlakozó nem érintkezik erre letéptem a kapcsolók szalagkábelét, Most írtam nekik hátha tudnak adni másikat.
Vacak fólia kapcsolók vannak benne nem rendes mint az S750be.
Pedig megtettek mindent ahogy nézem. bellül minden lehetséges rész sziloplasztal van letömítve. ilyent sem láttam még. Lehet a csatlakozó fedeleket is le kellene szilózni hogy szigeteltek legyenek.
Még jó hogy van tartalékba S750. -
SanyiSay
aktív tag
BV7000 Pro nem ment át a vízállósági teszten.
[link] -
SanyiSay
aktív tag
Én ahogy látom nem a további fejlesztéseken csúszik el a lenovo. Nekem A820 s820 volt az enyémen kívül és mindet romolgatni kelett. S820 ahhoz képest hogy jobb kategória elvileg, még vacakabb is volt. antennája nem érintkezett rendesen, most meg hogy telefonnak már nem jó, gondoltam jó lesz vezérlő falikonzolnak ez is, de egyszer csak se kép se hang. Flash tools sem ismeri fel. Kampeca neki. Cimborám meg annyi féle lenovos telót rendelt hogy 2 kezemen nem tudnám megszámolni de ugyanennyi romolgatás is járt vele. Pedig volt amit itthon vett. Úgyhogy hiába a telefongyártás maradtak PC gyárosok. Oprendszert mindenki oldja meg magának.
-
szlibud
tag
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4218 üzenetére
Akkor alighanem a medence partit is nálatok tartjuk.
-
SanyiSay
aktív tag
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
szlibud #4215 üzenetére
Szerelj bele vezeték nélküli töltést, akkor tudnak a halak is vele játszani.
Nekem a söröskorsó ötleten akadt meg a szemem. Blizzardking kollegával kell sörözni ahogy látom, ha náluk akkora egy korsó hogy lapjára el fér benne a telefon.
(az egy literesbe csak élére állítva ment bele) -
szlibud
tag
válasz
Blizzardking #4214 üzenetére
Tényleg valamelyik akváriumba lehet berakom
Egész jó ötlet
-
Blizzardking
őstag
válasz
SanyiSay #4213 üzenetére
"Nem szeretném elburkolni hogy csak a kijelzőjét lehessen látni, mert akkor elvész a nosztalgia, de azért simán felragasztani a falra sem elegáns"
Tedd bele egy akváriumba úgy hogy az érintőképernyő kilóg elöl. Vagy arccal felfelé egy korsó sörbe. Ha elég kemény a hab, még nyomkodni is tudod!
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4212 üzenetére
"Öregszel
"
Nem kizárt,
de nem unatkozok.
S750 ből fali vezérlő konzolt csinálok okos itthon vezérléshez. Persze itt is a fizikai beépítés ami macerás. Nem szeretném elburkolni hogy csak a kijelzőjét lehessen látni, mert akkor elvész a nosztalgia, de azért simán felragasztani a falra sem elegáns. Mivel Weboldal alapú a vezérlés így még valami teljesképernyős kiosk szerű böngészőt is keresek ami offline módban is tud futni. Van sok, de hol ez a baja, hol az.
Ha a technika nem fejlődne ekkora ütemben azt mondanám, hogy túlél engem mert az unokáim is nyomkodni fogják.
"bankos token"
Az nekem is volt, de igen macerás volt áttenni romcserekor az épp aktuális romra. Inkább kértem egy külön tokent. Nem is értette a bankos hogy tulajdonképpen mi is a bajom a telefonos alkalmazással."csekk befizető app"
Én 12 éve élek vele együtt, és hogy téged idézzelek remélem mellém temetik. -
Blizzardking
őstag
"Nincs kirootolva, nincs is rá szükség..."
"Fél óra alatt belaktam..."
"az új 3 napot tuti bírni fogja..."=
Öregszel
szlibud - nekem is itt van. A bankos tokent és a csekk befizető appot ő kezeli, ezeket nem szívesen hordom magamnál nap közben. Életem első androidos telója volt, mellém fogják temetni!
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
hifikus #4210 üzenetére
Akuidő szerintem egy hónap használat után lesz reális. Most még nyomkodom ha kell ha nem.
Meg az aksinak is kell egy pár töltés hogy teljes kapacitással működjön. S750 2 napot bírt nálam, az új 3 napot tuti bírni fogja, de a 4 nap lenne az ideális. Ha lehet csak éjjel teszem töltőre ezért számolok kerek napokkal.
Úgyhogy aksiidőről majd augusztusban lesz adat. -
SanyiSay
aktív tag
BV7000PRO
Fél óra alatt belaktam, azóta hiba nélkül fut. Imádom.
Pár alkalmazás amit kaptam rá letiltottam (törölni nem engedte), engedélyeket beállítottam (kamera/mikrofon, gps használat, net elérés, stb ) pár másodperc alatt villámgyorsan megvan a térképen a pozíciom.
Nincs kirootolva, nincs is rá szükség.
Nagyon paráztam az androidtól hogy megint végtelen időm megy el rá, de azt kell mondjam zökkenőmentes volt a váltás.
Részemről S750 utódjának simán ajánlható. Reális áron, reális telefon. SD kártya mondjuk csak akkor megy bele ha lemondunk az egyik sim kártyáról, és akkor is csak 32GB a max, de a 64Gb belső memória szerintem nem kevés úgyhogy ez engem nem nagyon zavar.
Hogy ez is 4 évig lesz e telefon az t meg majd az idő eldönti.
Nem kell hozzá öv, nem húzza le a nadrágom.ui. TinyDeal német raktárából megjött 5 nap alatt.
-
szlibud
tag
válasz
Blizzardking #4194 üzenetére
Nekem működik, bár nem használom, semmi sem volt cserélve rajta, a beszédmikrofonnal történt valami, mert recsegve hallották amit mondok, azért cseréltem le végül, meg a kettes foglalat elkezdte ledobálni a kártyát.
Időnként feltöltöm és nosztalgiázok kicsit
Többi része hibátlan. Ja és én nem keveset dobáltam, szval a két hiba is ennek tudható valószínűleg be
-
Domper77
csendes tag
válasz
Blizzardking #4201 üzenetére
Milyen akku? Mert nekem nem jött be egy se.
-
SanyiSay
aktív tag
Hát én is a gumira gondoltam. Ahhoz már eléggé nagy házibulit kell tartani hogy a kupak is eltörjön.
ui. Megjött a kis BV7000pro.
Fogásra nem tűnik sokkal nehezebbnek mint az s750 volt.
Nem kicsi de egy kézzel még épp használható.Ha már a takarósapkáról van szó. ehhez adtak + sapit ha elhagyná az ember. Amit viszont nem értek hogy a sim nyílás takaróját adták, a hangszórónak és az usb cstlakozónak meg másik kettő különböző méretű van olyant meg nem adtak. Hát ki a rossebb cserélgeti a simkártyát? Logikusabb lett volna a másik kettőből adni. azokat megy egy méretűre gyártani hamár úgyis kb egy méretűek.
Na de tovább morgok a BV forumon. -
SanyiSay
aktív tag
Én ha valamit eladnék belőle, az a porvédő csatlakozó kupak lenne. Az az egy elem ami sokat ér még benne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Könyvajánló
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest