Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz afb #3735 üzenetére

    Senki nem mondta hogy nem segítünk, az előzőt csak azért írtam így, hogy az attitűdöt picit átfordítsuk a megoldás felé.

    Összegyűjtöttem mindent ide
    Először fel kell tenni egy ADB drivert. Nem emlékszem melyik volt fent a Win7-es gépemen, de én az MT kezdetű nevűekkel indítanék, az auto installerben nem bízom.
    Ha az megvan, ki kell csomagolni az MTKDroid tools mappát, és rendszergazda jogokkal el kell indítani az MTKDroidtools.exe-t. Én mindent a 2.4.8-as verzióval csináltam, de feltettem egy újabbat is.
    Ha rádugod a telefont, kisvártatva (15 másodperc) ki kell írnia róla infókat. Ha ez sikerült, akkor jó a driver amit feltettél.
    A többit leírom később (vagy valaki más), most mennem kell.
    Amit találsz a fenti linken, esetleg töltögesd le.

    (Ps: nem azért kell mindezt jól működő telefonnal megcsinálni mert az ember szereti elb@xarintani ami működik, hanem azért, mert rossz teló esetén nem tudhatod miért nem működik. Ha most lenne egy jól feltelepített drivered és egy tuti kipróbált SPflashtoolod, akkor kb 6 perc alatt lenne újra működő telód. Tudom hogy eső után köpönyeg, de hátha idetéved még valaki akinek jól jöhet ha megcsinálja).

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák