- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
afb
tag
válasz
SanyiSay #2847 üzenetére
Nos, off témában nincs újdonság, viszont tovább tesztelődött a Blizzardking javasolta modem.img.
Jelentem továbbra is hibátlan, sehol egy hálózatledobás, sehol SIM reboot, és azóta a sárga repülőt sem láttam (csak a szürkét, ha flight mode-ra van kapcsolva).
Teszteltem a kocsiban, aktív a wifi (nincs hálózaton, hogyan is lenne), megy a navi, BT kihangosítón traccsparti, közben 3G adatforgalom. És hasít, semmi gond. El sem hiszem. Közben samsungos reklámzabálók panaszkodnak, hogy nekik is ledobál ezt-azt az autóban, piszkálni kell a cuccot, hogy hajlandó legyen valamire.Viszont! Persze ez is hardcore üzemmódban, illetve hogy már egy hete biztos nem volt újraindítva a készülék, csinál olyat, hogy rajtaragad egy wifi hálózaton. Szóval úgy, hogy bejelentkeztem valamikor egy nyilvános, böngészővel megkomplikált hálózatra (amikor be kell ikszelni, hogy elfogadod a használati feltételeket), és az utána marad, akkor is, ha sokk kilométerre elhagytad a rootert.
Ez úgy néz ki, hogy szerinte csatlakoztatva van az xy hálózatra, persze adatforgalom már rég nincs, de emiatt ugye nem is lép át sem másik wifire, sem pedig a 3G-re. Ezen a wifi beállításokkal nem is lehet segíteni, csak a repülőmód ki-be kapcsolásával. Nem veszélyes, meg igazából amúgy is illene 2-3 naponta legalább újrabootolni a telót, csak ugye a lustaság, ha nincs gond, nem b..ztatom.Lényeg a lényeg, most ott tartok vele, hogy ennél jobb telóm még nem volt. Az akkuidő lehetne egy kicsit több, de ez nem készülékspecifikus, más se bírja tovább, én meg nem vagyok hajlandó piszkálni, meg kapcsolgatni semmit, ami nekem kell, az mind, és mindig aktív rajta, és az energiatakarékos módokat sem nekem találták ki. Érdekes jelenség még, hogy az akku % a felső szegmensben elég lassan fogy, viszont 40% alatt használva a cuccot pillanatok alatt lepörög 10 alá. Molyoltam már akkukalibrátorral, meg mindenféle töltési procedúrákkal, de ez így maradt. Igazából megszokás kérdése, 50% alatt kap egy kis szaftot, meg ugye power bank mindig van nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- eBay
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest