- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
[link]
Én a Jiayu mellett döntöttem a fentiek miatt (nem Sharp a kijelző, hanem LG, a Sharp a Meizu M1 Note-é), egyedüli hátránya valóban, hogy csak cikkeznek a Lollipopról.
Nekem előtte is Jiayu-m volt 1,5 évig
No meg ragaszkodtam a fekete színhez is, a sárga és a fehér nem jön be. Igazából ez volt a "döntő érv" az S3 mellett, mert hosszú távra (újabb 1,5 év) tervezem, és fontos, hogy tetszen is.
Bármelyiket veszed, nem jársz rosszul, az egyszer biztos. A döntést Neked kell meghozni -
PirosHello
senior tag
Ebben nincs "MiraVision" képjavító technológia? Mert a Jiayu S3-ban olyan éles és fényes képernyőt tudok beállítani "Felhasználói módban", hogy még a vak kommondor is látja.
Bár erre nincs is szükség, mert az LG LTPS IPS kijelző kegyetlenül kiveri a szemem 50% fényerőn is -
PirosHello
senior tag
Én is szemeztem ezzel a telóval, de végül Jiayu S3 lett ugyanezzel a hardverrel, de SONY IMX 214 kamerával, Sharp kijelzővel (MiraVision képjavítás a kijelző kézi hangolásával, mint színhőmérséklet, kontraszt, fényerő, telítettség, élesség, dinamikus kontraszt állíthatóságával), 3GB RAM-mal, NFC-vel és gombsor világítással.
Igaz, hogy még "csak" 4.4.4 van rajta, de a nyalókás rom is hamarosan érkezik rá.
Ja, és persze 6 ezer Ft-al került többe, mint a Lenovo.
Jó kis teló, érdemes beruházni erre a hardverre. Persze nem Exynos meg Qualcomm, de az más árkategória
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged