- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemjuel
tag
válasz
[Prolixus] #8 üzenetére
"Akkor már inkább valami jobb indie cím amiben vannak új ötletek is, nemcsak ugyanaz a krémes picit máshogy díszítve."
Bocs, nem feltétlen neked szól, de amikor már minden játéknál ezt olvasom le kell írnom..
Ezek a sorozatok nem azért népszerűek, mert a Ubisoft milliókat költ a marketingre. Azért sikeres, mert az emberek jó részének megfelel.Nem hoz annyi újdonságot? Hát aztán? Én például tökéletesen elégedett volnam a Syndicate-ben nyújtott grafikai és kezelési képességekkel.
Játékmenetben kéne változás? Mindig változik például a harcrendszer. Hogy előnyére vagy hátrányára az már más kérdés. Ezen kívül mi befolyásolja még a játékélményt? A történet. Hát ez inkább vet fel kérdéseket, de ez az éppen összeverbúvált írógárdától függ. Ettől a történettől függ a főszereplő szerepe.Gyakorlatilag ezen szempontok alapján az AC sorozat hoz egy olyan átlagot, ami 10 millió felhasználónak megfelel. Ezzel szemben vannak az Indie címek, amik ugyan úgy kiadhatók lennének a nagyok által, és ha akkora potenciál lenne bennük elérnének 10 millió játékost. De nem teszik. Pont.
Két külön kategória, két külön üzleti modellel, egyik helyen az erős átlag a lényeg, másikon valami új és meglepő, hogy két év múlva egy erős átlag lehessen neki is a lényeg.
Remélem érthetően írtam le amit akartam, nó offenz
-
sad_Vamp
őstag
válasz
[Prolixus] #8 üzenetére
már az AC3 (az volt amcsis ugye?) is okádék volt, a templárosról meg a hajókázósról nem is beszélve.... csináltak volna inkább 1 normális részt ami lezárja a történetet amit az 1 és 2 jól vitt (de azok is rettentő repetitívek lettek a végére). Nyújtsák mint a taknyot... és ahogy mondjátok, tényleg csoda hogy ezt még valaki veszi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Elso AC jatek ami erdekel es vegigjatszom majd.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
én szeretem az AC-kat, várós ez is
single playerben szerintem az egyik legjobbak, manapság már minden inkább átmegy multiplayerbe sajnos -
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Ezek legalább megbízhatóan hoznak egy alapszintű minőséget sokak számára. Én tuti ki fogom próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged