- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemjuel
tag
válasz
[Prolixus] #8 üzenetére
"Akkor már inkább valami jobb indie cím amiben vannak új ötletek is, nemcsak ugyanaz a krémes picit máshogy díszítve."
Bocs, nem feltétlen neked szól, de amikor már minden játéknál ezt olvasom le kell írnom..
Ezek a sorozatok nem azért népszerűek, mert a Ubisoft milliókat költ a marketingre. Azért sikeres, mert az emberek jó részének megfelel.Nem hoz annyi újdonságot? Hát aztán? Én például tökéletesen elégedett volnam a Syndicate-ben nyújtott grafikai és kezelési képességekkel.
Játékmenetben kéne változás? Mindig változik például a harcrendszer. Hogy előnyére vagy hátrányára az már más kérdés. Ezen kívül mi befolyásolja még a játékélményt? A történet. Hát ez inkább vet fel kérdéseket, de ez az éppen összeverbúvált írógárdától függ. Ettől a történettől függ a főszereplő szerepe.Gyakorlatilag ezen szempontok alapján az AC sorozat hoz egy olyan átlagot, ami 10 millió felhasználónak megfelel. Ezzel szemben vannak az Indie címek, amik ugyan úgy kiadhatók lennének a nagyok által, és ha akkora potenciál lenne bennük elérnének 10 millió játékost. De nem teszik. Pont.
Két külön kategória, két külön üzleti modellel, egyik helyen az erős átlag a lényeg, másikon valami új és meglepő, hogy két év múlva egy erős átlag lehessen neki is a lényeg.
Remélem érthetően írtam le amit akartam, nó offenz
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest