- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
DeathAdder #17 üzenetére
Alacsonyan van a léc úgy látom.
Az első rész rettentő magas színvonalú volt, kaptunk egy érdekes parallel történet mesélést, új érdekes feladatokkal, kvázi sandbox stílussal. A 2ik ezt kibővítette. És azóta alig fejlődött a sorozat, sőt inkább hanyatlani kezdett. Persze, lehet ez valakinek elég, lehet valakinek nem. Hogy a multikat hogy keverted ide, azt nem tudom, de lelked rajta. Egy hajón evezünk, én is szeretem a grandiózus single player játékokat. De itt folyamatosan háttérbe került az első 2 részben olyan jól tálalt és érdekes történet. (szerintem a templárosban már nem is volt, bár bevallom nem sokat próbálkoztam vele) Sandbox játékokból meg van azért jobb.
Röviden én azért szerettem az AC-t ami volt és nem azért amivé lett. -
sad_Vamp
őstag
válasz
[Prolixus] #8 üzenetére
már az AC3 (az volt amcsis ugye?) is okádék volt, a templárosról meg a hajókázósról nem is beszélve.... csináltak volna inkább 1 normális részt ami lezárja a történetet amit az 1 és 2 jól vitt (de azok is rettentő repetitívek lettek a végére). Nyújtsák mint a taknyot... és ahogy mondjátok, tényleg csoda hogy ezt még valaki veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged