Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Macrodroid
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyle23
tag
A nagyvárosi gebaszt szerintem megoldani iszonyat nehéz, így gyorsba nem is nagyon tudok mit mondani. De a városi lakók és helyben dolgozok ( + 50 kmes körzetben) ott már én is azt mondom, hogy munkába járos autónak már nagyon jó választás egy eautó.
Sötét Borsodi srác vagyok, mezőgazdaságban foglalkozok egy túrisztikából élő faluban.
Szerintem úgy lehetne, nagyobb gyorsasággal terjeszteni ezeket az e autókat, ha vmilyen nagyobb cégen/cégeken keresztül vmilyen bérleti lehetőséggel lehetne használni az autókat egy olyan pénzügyi kondíciót kínálva, hogy aki nem teheti meg egy vásárlást, de szeretne váltani belsőégésű autóról annak is jobban megérjen egy ilyen bérleti szerződéssel autókázni mint egy saját autót fentartani. (folyamatos tankolás, javítás, szervíz) Így adva volna a lehetőség a sokkal nagyobb terjedésre és nem lenne ekkora ellenszél, rosszakarat a másik oldal felől.
De fingom sincs. Komolyan. De ettől a kötelező kinyírástól amit most csinálnak akkor is jobban járnánk ha mint fentebb írtam, a szalonban kitennék egymás mellé uazt a 2 autót minden adattal amit tudni kell róluk ( eautó - benzin/dízel) és te döntenéd el mit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest