- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
odium
aktív tag
Üdv!
Az akksim kezd halódni. Rendelnék, kicserélném, mert még simán használható kis gép ez (x527). Ha valaki házilag megoldotta már ezt a műveletet, legyen szíves ossza meg a tapasztalatait (honnan rendelt, mennyiért, mire kell figyelni a cserénél, stb.) Köszi. -
zagloba
aktív tag
Most Én ist ezt nézem a Banggood-on! Leeco Le 2 X526 nincs 27e ! [link] Ennyiért nem lenne rossz tartalék telefonnak és van benne B20! Remélem jó topikba írok!
-
-
G.D
csendes tag
Le 2 X526
Hiába van bekapcsolva az adatforgalom, nem műxik a mobilnet. Wifiről megy a böngészés, ugyanaz a kártya másik telefonban szintén hibátlan.
APN reset-tel már próbálkoztam, semmi változás. WTF? -
polo5
tag
Sziasztok !
Nézegetem én is ezt a telót!
De egy megjegyzés! Én is vettem egy telefont igaz más fajtát ! Egy LG F240 ( írták hogy LTE teló a hátulján is rá van írva , magyaroszágon még sem tudja a 4G -t ) ami az LG G PRO koreai verziója ! Igaz nincs rajta 4G vagyis a Tmobile-os kártyám csak 3G mutat de azt stabilan mutatja és ezzel is lehet netezni videót nézni stb stb !
Lehet kitörlik ezt a bejegyzésem !!!! -
junkpod
veterán
Sziasztok, rendeltem egy Le 2 X520 telót, és ahogy olvasom kísértetiesen hasonlít erre sima Le2-re. Ez most ugyanaz vagy valami modifikacio?
Elkezdek itt visszaolvasni, de ha adnatok pár kiinduló infót: legfrissebb/legjobb rom, tippek-trukkok... MegköszönnémBox's don't touch!
-
georgeh
tag
Sziasztok!
Talált már valaki "igazi offline" rádiót? Az nagyon hiányzik nekem, a play-en offline-ként hirdetettek átverések, mind netes rádió, vmi fogalmi zűrzavar van. Az írták itt vhol, hogy a füles megfelel, mint antenna, tehát "csak" egy progi kellene. Előre is agyon köszi! -
georgeh
tag
Sziasztok!
Most lettem egy X520 boldog(?) tulajdonosa. Feltoltam USB-re, ott nem találom a "klasszikus" data connecton opciót Charge/Camera/Medi opció van, viszont ha MTP-vel v Kamerával csatlakozom, azt írja, csak 8gb helyem van, pedig semmi sincs gyakorlatilag rámásolva/telepítve. tárhelynél az írja, Capacity: 32Gb és mindössze 8 szabad. Gondolom az ki van zárva, hogy a Android ennyit szed fel. Mit tegyek? Előre is köszi! -
őstag
válasz #02683648 #219 üzenetére
]Ha valahol csak B20-as 4G és 2G (EDGE) van akkor ott nem a telefon a szar mert nincs benne B20 a 4G-hez, hanem a szolgáltató a szar.
Emelem a kalapom a vodafon 99%-os 3G lefedettsége előtt amely (érzésem szerint) mindenre elég (minimális kompromisszummal), és mindegy, hogy van-e B20 a telefonban vagy nincs, mert 3G mindegyik kínai telefonban van.
Én 1996 óta vagyok a 20-as szolgáltatónál, de ha egy éven belül nem csinálnak korlátlan mobilnetet az"M"-es tarifacsomagban, akkor otthagyom őket. Mert más szolgáltató 2000 Ft-al olcsóbb havidíjjal is képes korlátlan adatforgalmat adni.[/OFF[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez kétségtelen tény, az én előfizetésemhez is a röhejesen kevés 500 mb van, asszem 3 gigás van hozzá külön.
A B20 nélküliséget azt hiszem azért bírálják, mert van ahol csak 2G van vagy 4G ami B20-on jön, és utóbbi hiányában tényleg használhatatlan lenne ilyenkor a mobilnet. -
rdt89
addikt
válasz #02683648 #194 üzenetére
Horizon go-t is tudod használni azon pedig a csomagodban lévő összes adót nézheted és a mobilnet is bőven elegendő hozzá, hogy akadás mentesen nézhesd. Youtube 480p videót, gond nélkül lejátszik, a HD se probléma, csak többet kell várni a töltésre. Böngészésre is tökéletes, ettől függetlenül tudni kell a korlátait és helyén kezelni, mert egyszerre több dolgot már nem lehet vele csinálni. Ha play áruházból töltesz le, akkor már mellette a böngészés nem fog menni, egyszerre csak egyet bír, de cserébe korlátlan és nem is kér olyan hatalmas kompromisszumot, mint amilyen szolgáltatást cserébe nyújt.
-
őstag
válasz #02683648 #194 üzenetére
]Arra vonatkozólag példálóztam vele, hogy mindenhol hiányolják a B20-at, mert szerintük anélkül teljesen használhatatlan egy telefon, miközben mi B20 nélkül, 4G/LTE nélkül 1 megabites upc mobilneten néztünk focimeccset tűrhető minőségben, pl. még a bal felső sarokban állandóan látható aktuális eredmény is leolvasható volt.
Az adatforgalmat csak ráadásként írtam, ugyanis ezt az 1 megabitet korlátlanul adják. Miközben én a másfélszer ennyibe kerülő hipernetes előfizetésemhez kapok havi 500 megát, ami kb egy focimeccsre elég. De a focimeccs ezek szerint rossz példa, de a lényegen nem változtat. -
embe
nagyúr
válasz tibcsi0407 #214 üzenetére
Ez is olyan akkor, hogy csak
vakarni kell. -
embe
nagyúr
Persze már amelyik van EU raktárban.
-
embe
nagyúr
Csábítóak ezek a telók. Csak ha a vámon megcsúsznak..... kicsit oda a varázs.
-
tibcsi0407
félisten
Én az UMI-t egyelőre fenntartásokkal kezelem. Jó úton haladnak, de még van hová fejlődni.
Az asszonykámnak a nemsokára érkező Elephone S7-et néztem ki. Tudom, hogy totális Samsung koppintás, de, amint meglátta egyből beleszeretett.
Annak a hardvere sem lesz rossz, csak az Elephone-tól is félek, mert általában elszúrnak valamit.Lecs@
Elvileg valamivel kevesebbet bír, bár meg is kell hajtani azt a SD820-at, meg a 2k kijelzőt.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Lecs@
addikt
válasz tibcsi0407 #206 üzenetére
Megnézném mit hoz a Lemax 2 akkuban, de gondolom nem többet mint az X620.
(#207) embe néztem... Rosszat nem olvastam róla. Nem tudom mennyire kiforrott már a dolog.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
embe
nagyúr
válasz tibcsi0407 #206 üzenetére
Értem.
Erről mi a véleményed? UMI Super
Procija nem éppen ropogós, de elvileg B20-as. -
tibcsi0407
félisten
Azt válaszoltam, hogy nem rossz vétel ez. A Le MAx 2 lenne még, ami nagyon erős B20-as, hasonló áron, de itthon nem lehet most ennyiért hirtelen elhozni.
Azt tudom, hogy a Oneplus 3-at pedig nem szerette a kolléga.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Lecs@
addikt
Szia ! 60-80-100 K. Mindegy szinte. Külföldre megyek, B20 nagyon fog kelleni. Utána jártam. Jó akku, jó fényképező, Dualsim... Segits ! Tárgyalok egy gyári garos Vibe X3 - ra. Nem tudom mi a jó most nekem. Vélemény ? Rendelni már nincs időm.
Hopp ez privibe akart menni Oda válaszolj köszi
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
tibcsi0407
félisten
válasz alkatraz3000 #201 üzenetére
Tudnék én, ha végre beboot-olnád a TWRP-t.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
alkatraz3000
senior tag
tegnap megjött a kis szépség. élőben nagyon minőségi benyomást kelt, egyáltalán nem gagyi kínai. na de a szoftver.... alapvetően gyors, a kamerája is igen jó, DE: tibcsi mester sem tud jelenleg segíteni a gyári BB72 rom-ot feltenni a masinára és sajnos előfordulnak anomáliák. ez nem annyira vészes, de azért na...
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest