- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Én az UMI-t egyelőre fenntartásokkal kezelem. Jó úton haladnak, de még van hová fejlődni.
Az asszonykámnak a nemsokára érkező Elephone S7-et néztem ki. Tudom, hogy totális Samsung koppintás, de, amint meglátta egyből beleszeretett.
Annak a hardvere sem lesz rossz, csak az Elephone-tól is félek, mert általában elszúrnak valamit.Lecs@
Elvileg valamivel kevesebbet bír, bár meg is kell hajtani azt a SD820-at, meg a 2k kijelzőt.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz Bazi.Joe #190 üzenetére
A LeEco inkább most tör ki a kínai piacról, nemsokára kiadják az első telefont Amerikában. Viszont a Zuk pedig visszalépett Kínába.
Szerintem csak szimplán azért, mert házon belül (Lenovo, Motorola) elég nagy konkurencia volt. Magával sem akar a Lenovo kiszúrni.
A LeEco-ra viszont szerintem nagyon fényes jövő vár, ha tartják az eddigi tendenciát.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Bazi.Joe #188 üzenetére
Inkább az élvonalból szeretnék választani, a Homtom sajnos még nincs ott, persze attól még lehet jó az a telefon.
Nincs különösebb oka, én nagyon szeretem a LeEco-t, meg később biztos megint váltok LeEco-ra, de egy Zuk-ot már régóta szeretnék kipróbálni. Valamint a Meizu is a listámon van.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz kovbandi82 #186 üzenetére
Hamarosan indul az Apple konferencia, így ma kiderül.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Bazi.Joe #184 üzenetére
A Cool-ról? Szerintem jó kis cucc, de így, hogy nincs TWRP nálam ki lett húzva a listáról. Pedig nagyon szerettem volna.
Most annyira beleéltem magam a telefonváltásba, hogy Zuk Z2 lett a befutó, mert már rég ki szerettem volna próbálni egy Zuk-ot.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Gyakorlatilag a két rendszer ugyanaz.
A duplakopp-ról annyit, hogy az X800-ból én sem értem miért vették ki. A LeEco az ujjlenyomat olvasós készülékekben azért nem aktiválja a dupla koppot, mert akkor +1 alkatrészt kell készenlétben tartani, ami emeli az üresjárati fogyasztást.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz forgonati #135 üzenetére
Van a gyáriban Play, csak le kell tölteni a LeStore-ból és voilá.
A Le 1 Pro-nál pedig mindenki beleszaladt egy nem hivatalosan kiadott telefonba (X800 US)... Akik CN verziót vettek, örömmel használják a legújabb Marshmallow alapú EUI-t minden probléma nélkül.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz gyurkikrisz #120 üzenetére
A Xiaomi ezért zárta le a bootloader-t. Így is vannak webshop ROM-ok, de már nem olyan gáz.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz gyurkikrisz #117 üzenetére
Mi köze ehhez a resource fájloknak?
Van benne 2 tisztító App, jó eséllyel 1-2 malware is folyamatosan pörgeti a telefont. A távirányító sem érthető, hogy miért nem megy, valószínűleg törölték a libeket az apk mellől (bizony, itt valamiért ott vannak).
Őszintén szólva egyáltalán nem értem, hogy hogy tudják így elrontani a kínai boltok a ROM-ot, de már az X500-nál is így volt.
Arról nem is beszélve, hogy az EUI 5.6-ot már az 5.8 lassan 3 hónapja leváltotta.Embe
Ha megkéred a boltot, hogy ne bontsák ki a telefon dobozát, akkor lesz out of the box. Ilyenkor a bolt kibontja, rámókolja a ROM-ot és visszateszi a dobozba, ha nem kéred, hogy ne tegyék.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Miután EUI fordító vagyok (és Admin a LeEco.re-n), szerintem nekem nem kell bemutatni milyen a rendes lokalizáció egy LeEco telefonon és az nem a tinydeal tákolt ROM-ja lesz.
A gyári angol nyelvű rendszer 5x különb, a normálisan összerakott BB72-n pedig tökéletes a magyar fordítással.
Az összes hiba, amit kiemeltél a Tinydeal ROM hibája. Ezt kár a gyártónak felróni.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz gyurkikrisz #78 üzenetére
A proci egy Snapdragon 652 ebben a verzióban.
(#75) porterocka
Az indiai ROM-ban minden Google szolgáltatás integrálva van. (egyébként a kínaiban is benne van a Google Framework, csak fel kell tenni a Play-t és megjelenik a beállításokban is)
(#76) dhr
Ez akkor fog igazán jól hangzani, ha tovább tudják itt is folytatni az agresszív árpolitikát.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz kovbandi82 #71 üzenetére
Lehet igazad van. Ellapoz a teszt legvégére és még az utolsó bekezdést sem értelmezi rendesen...
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz #02683648 #65 üzenetére
Idén ősszel lesz az USA piacra lépés. Gondolom a Vizio megvásárlása miatt ott is elindítják az online szolgáltatásaikat. Már Indiában is megtették.
A Netflix-szel már elvileg megkezdődtek a tárgyalások. Pletyka Gondolom 1-2 év és megcélozzák az EU-t is. Persze mire ideér egyáltalán nem lesz ilyen baráti az ára a készülékeknek, hála a kismillió adónak.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz #02683648 #58 üzenetére
Azért a LeEco nem Elephone. Ők a Coolpad legnagyobb résztulajdonosa, a TCL-ben is van részük, megvették Amerikában a Vizio-t, így ők a világ 5. legnagyobb TV gyártója is. A tulajdonos meg nem mellékesen Kína 17. leggazdagabb embere, így kár garázsgyártókkal egy lapon említened.
Itt a kínai első féléves eladási lista:[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz mjani1172 #53 üzenetére
A teszt nagyon megtévesztő, mert egy tákolt ROM-mal lett elkészítve. Ugyanezt megcsinálták lassan egy éve a Le 1S-nél is, aztán korrigálták a tesztet a gyári ROM tapasztalatai alapján. (amiért utólag is köszönet a Mobilarenanak)
Abban igazad van, hogy sokat szórakozunk ROM telepítéssel, de ez nem feltétlenül azért van, mert annyira rossz lenne a rá elérhető rendszer, hanem azért is, mert ez egyfajta szórakozás. Nem mindenki szereti out of the box használni a telefonját.
De egyébként így van ez a nagyoknál is, csak menj fel az XDA-ra, hogy a Samsungokat és a többit milyen szinten vesézik ki a felhasználók és a developerek.
1 éve használok LeEco-t és kb végignéztem az EUI evolúcióját, azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon is stabil és megbízható rendszer.
Remélem itt is történik a cikknél egy korrekció akár egy gyári ROM, akár egy BB72 (kb 95% magyar, hála a fordításnak, amit készítettünk hozzá) ROM-mal és utána megtörténik a megfelelő részek javítása a cikkben.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz mjani1172 #50 üzenetére
Az a párezer persze, hogy nem jön veled szemben az utcán a több millió mobiltelefon tulajdonos között. Ez alig pár százalék.
Csak nézd meg, hogy hány Meizu, Xiaomi topik van a fórumon. LeEco nem sok van, talán 4-5 összesen, mert relatíve új márka a kínai piacon.
A fent említett topikok közül néhány jobban pörög, mint az ismertebb telefonok topikja, elég megnézned a Redmi Note 3 Pro fórumát, vagy a Redmi 3-at.
Egyébként hasonlíthatod nyugodtan az iPhone-hoz, meg a Samsungokhoz, ha ott egy flagship készülék kétszer annyiba kerül, mint a kínai telefonoknál. Annyival viszont nem rosszabbak.
Ha már LeEco-nál járunk, nézd meg a LeMax 2-t, hogy mit kapsz 300 Dollárért. (B20-at is egyébként)[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Nem a LeEco forgalmazza a telefont. Ők csak Kínában és Indiában vannak (egyelőre) jelen készülékekkel. Az, hogy a webshop megveszi és viszonteladóként meg eladja, összegányolt, fos rendszerrel, ami soha többet nem frissül (hiába a havi gyári frissítés rengeteg újítással), nem a LeEco hibája.
A Xiaomi sem véletlenül zárta a BL-t, ugyanilyen rossz benyomásokat szerette volna elkerülni vele. Többé-kevésbé sikerült nekik.A teszthez pedig annyit, hogy az ilyen készülékeket illik gyári ROM-mal tesztelni és nem megtéveszteni a nagyérdeműt.
Nem nagy dolog az eredeti rendszer felrakása, de úgy sokkal valósabb képet lehet levonni az adott készülékről.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Abban van B20. X526 kódnéven fut.
Nem kizárt, hogy ezt a ROM-ot portolva az X520-ból is elő lehetne csalogatni a B20-at.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz freeknight #35 üzenetére
Ez is egy vélemény, ahogy az enyém is, ahogy én is kinyilvánítottam.
Viszont úgy is csak az veszi meg ezeket a telefonokat, akinek nem kell B20, így a totálisan offtopic B20 rinya elég unalmas ezek alatt a tesztek alatt.
Van B20-as LeEco, a Le Max 2, 300$ alatt hozzá lehet jutni, tehát meg van rá a lehetőség bárkinek, hogy vegyen. Elkezdtek csordogálni a B20-as Xiaomi-k is, de ez még nem a B20-as kínai telefonok éve lesz, az biztos.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz freeknight #29 üzenetére
Nagyon-nagyon sokan vagyunk a fórumon (Xiaomi, Meizu és LeEco) kínai telefon tulajok, akit nem érdekel a B20 és tisztában van ezzel, ha telefont vesz. Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy ne a fent említett 3 márka közül válasszam meg a telefonjaimat, így nálam a nagy részük tetszett plecsnit kapna ugyanúgy.
Ez a teszt az ilyen tulajoknak szól. Ilyen egyszerű. Hidd el, vagyunk itt párezren.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz PirosHello #22 üzenetére
A szoftver pörgeti túl. Sajnos ez is egy webshop-os probléma általában.
(#23) freeknight
Nem a gyári ROM tákolt, hanem, amit a webshop rakott rá... Nem kellene keverni a kettőt. A gyári nagyon is rendben van.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Sajnos itt is az áll elő, ami a legtöbb webshop-os LeEco esetén, hogy sikeresen elszúrták rajta a rendszert a kínai tákolással. Ettől sokkal jobb a gyári (angol), vagy a BB72 ROM telepítése, amiben benne van a 95%-os fordításunk.
A Le 2 és a Le 2 Pro topikja egyébként itt található, bár elég csendes, mert kevés a probléma.utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest