- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
human es real szerintem nem feltetlenul van meg.
pl a kutatasi metodusoknal vissza szokas jutni filozofiaig (IT/mernok teruleten meno kurzusoknal is). platon szepsegideajat lattam mar programozas kapcsan is felemlegetve mint applikalhato modellt impaktos folyoiratban (bar megjegyezte a publikalo, hogy tul altalanos).
plusz szvsz a nyelv matematika
, szoval mai napig nem ertem hogy lehet valaki jo nyelvbol es gyenge matekbol, vagy vica versa.
-
proci985
MODERÁTOR
nem alapmuvekrol van szo, hanem obskurus/tajjellegu szavakrol, kifejezesekrol es mondasokrol.
alapmuveltseg fontossagat nem vitatom, de a logikai kezseghez sok koze nincs.
kieg: a korabbi teszt nem nagyobb szerzok muveit kerdezgette, hanem alapvetoen elavult szavak jelentestartalmat. tehat sima szoismeret volt jellemzoen olyan szavakbol, amiket utoljara talan Jokai hasznalt. ez mondjuk egy magyar szakos bolcsesznek lehet megy, de egyebkent szerintem torzitja a vegerdmenyt. a kotelezo irodalom tobbszoroset olvastam el szepirodalombol, nem voltam elobbre.
lehet valaki muvelt de gyenge osszefuggesek atlatasaban. ugyanugy lehet valaki nagyon gyors osszefuggesek atlatasaban olvasottsag nelkul is.
-
proci985
MODERÁTOR
kb mas tesztekkel egybevag. de ez egy relative rovid teszt, szoval az accuracyja nem biztos, hogy tokeletes (plusz felulrol hataros).
regebben egyebkent mas teszt volt a magyar mensa oldalon ami szvsz bruteforce logikai kezseg helyett olvasottsagot/szokincset is mert. jellemzoen azon volt mindig a legrosszabb az eredmenyem (televolt elavult szavakkal amiket a kutya se hasznal, en meg magyarul szepirodalmat nem igazan olvasok mar).
szerk: nem, annak semmi koze a logikai kezseghez, hogy az ember mennyi Jokait olvasott szerintem.
Nordic: jellemzoen kulonbseg / osszeadas / filter / shift balra / shift jobbra kombinaciokbol allnak a tesztek. neha kombinalva.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged