- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thompherkins
tag
Simal roller+BKV, majd elektromos roller után, most kerékpárral közlekedem
1. Megvannak az előnyei, de a zsúfolt villamoson, buszon nagyon nehéz úgy tartani a rollert, hogy ne koszoljak össze senkit, lehetőleg magamat sem. És a BKV-tól illetve a menetrendtől továbbra is függés van. Próbáltam, de csak akkor kényelmes, ha van hová tenned a rollert.
2. Nagyon kényelmes, utazási idő adott, mindig ugyanannyi rá lehet készülni. De ha járdán kell menni, akkor csak lassan lehet (szabad). Egyszerű szabály, a járdán a gyalogosnak van elsőbsége. A kerékpárutak minősége hagy kívánnivalót maga után, autók között meg életveszély, nem is értem ki merészkedik az úttestre.
3. Ideális (lenne), de fő út mellett, vagy maszkban vagy ki tudja mit kap a tüdő és most látom, hogy a kerékpárosok nem tartják be a KRESZ-t, a piros lámpa csak ajánlás, mennek járdán emberek között is, úgy érzik, hogy nekik mindent lehet.
Nincs jó megoldás. Habár ebben az országban a legegyszerűbb, ha betiltjuk az elektromos rollert. Az jár a legkevesebb munkával. lásd Uber.Hát a fék a legfontosabb egy ilyen rolleren, egy lejtőn ha nem tud megállni, akkor mi lesz ha elélép valaki. Minden ilyen eszköznél a legfontosabb, hogy időben meg lehessen állni vele.
Nekem eddig ez a sima rollerrel, meg a kerékpárral is ment, de az elektromossal már volt, hogy félre kellett rántanom a kormányt, a saját hibámból. (üres széles járda, és autó jött ki, gyalogost látott volna én túl gyors voltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged