Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

válasz Tschubi #111 üzenetére

Na ez viszont kicseszett jó. Sajnos sokat jártam ebbe a kórházba. Egy örökkévalóság volt még az én fürge lépteimnek is célbaérni, szerintem egy műszak végére óra környékén, vagy többet is megspórol, és nem merül ki olyan hamar. Kb minden orvosnak ezzel kéne járkálnia ekkora létesítményekben :)

• Kleroo

veterán

válasz CB #68 üzenetére

Ennyire ez nem pofonegyszerű, hogy ollé aminek van meghajtása az had menjen orrba szájba a közutakon.
    Szerinted miért nem mehetnek a gördeszkások, görkorisok, cipő sarkából kereket kihajtósok, normál rolleresek stb az utakon? Vagy kresz-vizsgáztatnád és jogsival látnád el az összes usert? Vagy hogyan érnéd el hogy közlekedés legyen, és nem anarchia.

Igen, ez a probléma meg fog oldódni 5-10év alatt amint látszik merre megy ez a "csapás". Nem biztos hogy az elektromos rollerezés lesz a végső győztes. Az mindenesetre fun, hogy megélhetjük ezt, hogy minden gondolat manifesztálódni tud, és használhatjuk :)
    Akár az is lehet, hogy az autók totálisan ki lesznek tiltva, a tömegközlekedés villámsebes lesz, és mindenki tömegközlekeéds+roller kombóval járkál "városi patkány üzemmódban " :D
    De az is simán lehet, hogy 1 személyes önvezető kapszulák terjednek el. belefekszel embrió pózba, ultimate hifi szól, eléd vetíti a kiválasztott filmet, vagy a tájat úgy mintha nem is lenne körülötted kasztni Emellett még az e-roller is megerőltető hókuszpók, márpedig minden esetben a végtelen lustaság felé tör utat a mérnöki kreativitás :D

Mit akarok ezzel mondani: Ma 2019-ben erősen berobbant az e-roller. De ettől még nem biztos hogy ez a jövő, nem szabad insant erre rászabni a városokat.

• Kleroo

veterán

válasz CB #58 üzenetére

A gond a közúti használattal van. Járdás-gyalogos felhasználás szerintem is inkább IQ-EQ kérdése.
    De ha kimegy a közútra jaszkarizni egy rolleres akinek nem kell jogsi, és egy kis fuvallattól is könnyen elperecel, az probléma. :D

• Kleroo

veterán

Egyre több roller van BP "autós"utcáin. Rettenetesen veszélyesnek tartom. Nagyon könnyű velük perecelni. Amiatt meg pláne, mert a full kezdők is rögtön csapathatják 25-el, csak jobban behúzzák a kart oszt heló. Vagy csak nekem "para" ilyenek mögött menni? vagy látni hogy sokan tényleg konkrétan autósként közlekednek vele, sáv közepén, majd összevissza lavírozva?

Ennyi erővel egy elektromos, kerekes cipővel, elektromos görkorival, elektromos gördeszkával, segway-jel, 1 kerekeű elektromos biciklivel is szemrebbenés nélkül csapthatnám a közutak közepén? nem hiszem. Mihamarabb tiltani kéne, mert ebben a formában mindenkinek rossz lesz.

Nehéz időszak jön, sok alternatív közlekedés kezdett el virágozni, és nem mehet mindenke utána egy nagy város. 5-10év és már talán látni fogjuk, hogy merrefelé dől el a "nyáj"

Addig szerintem járdán kéne használni 7-9km/h-val max, amikor meg sehol senki, vagy nagy terek, kihalt szakaszok vannak ott pedig végsebesség, had szóljon. De közútra. NE

ui: az irodába megérkezpő rolleres...további rollerezése engem is rohadtul tud idegelni ahogy recseg ropog a padló :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés