- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Na ez viszont kicseszett jó. Sajnos sokat jártam ebbe a kórházba. Egy örökkévalóság volt még az én fürge lépteimnek is célbaérni, szerintem egy műszak végére óra környékén, vagy többet is megspórol, és nem merül ki olyan hamar. Kb minden orvosnak ezzel kéne járkálnia ekkora létesítményekben
-
Kleroo
veterán
Ennyire ez nem pofonegyszerű, hogy ollé aminek van meghajtása az had menjen orrba szájba a közutakon.
Szerinted miért nem mehetnek a gördeszkások, görkorisok, cipő sarkából kereket kihajtósok, normál rolleresek stb az utakon? Vagy kresz-vizsgáztatnád és jogsival látnád el az összes usert? Vagy hogyan érnéd el hogy közlekedés legyen, és nem anarchia.Igen, ez a probléma meg fog oldódni 5-10év alatt amint látszik merre megy ez a "csapás". Nem biztos hogy az elektromos rollerezés lesz a végső győztes. Az mindenesetre fun, hogy megélhetjük ezt, hogy minden gondolat manifesztálódni tud, és használhatjuk
Akár az is lehet, hogy az autók totálisan ki lesznek tiltva, a tömegközlekedés villámsebes lesz, és mindenki tömegközlekeéds+roller kombóval járkál "városi patkány üzemmódban "
De az is simán lehet, hogy 1 személyes önvezető kapszulák terjednek el. belefekszel embrió pózba, ultimate hifi szól, eléd vetíti a kiválasztott filmet, vagy a tájat úgy mintha nem is lenne körülötted kasztni Emellett még az e-roller is megerőltető hókuszpók, márpedig minden esetben a végtelen lustaság felé tör utat a mérnöki kreativitásMit akarok ezzel mondani: Ma 2019-ben erősen berobbant az e-roller. De ettől még nem biztos hogy ez a jövő, nem szabad insant erre rászabni a városokat.
-
Kleroo
veterán
Egyre több roller van BP "autós"utcáin. Rettenetesen veszélyesnek tartom. Nagyon könnyű velük perecelni. Amiatt meg pláne, mert a full kezdők is rögtön csapathatják 25-el, csak jobban behúzzák a kart oszt heló. Vagy csak nekem "para" ilyenek mögött menni? vagy látni hogy sokan tényleg konkrétan autósként közlekednek vele, sáv közepén, majd összevissza lavírozva?
Ennyi erővel egy elektromos, kerekes cipővel, elektromos görkorival, elektromos gördeszkával, segway-jel, 1 kerekeű elektromos biciklivel is szemrebbenés nélkül csapthatnám a közutak közepén? nem hiszem. Mihamarabb tiltani kéne, mert ebben a formában mindenkinek rossz lesz.
Nehéz időszak jön, sok alternatív közlekedés kezdett el virágozni, és nem mehet mindenke utána egy nagy város. 5-10év és már talán látni fogjuk, hogy merrefelé dől el a "nyáj"
Addig szerintem járdán kéne használni 7-9km/h-val max, amikor meg sehol senki, vagy nagy terek, kihalt szakaszok vannak ott pedig végsebesség, had szóljon. De közútra. NE
ui: az irodába megérkezpő rolleres...további rollerezése engem is rohadtul tud idegelni ahogy recseg ropog a padló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest