- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz
whatwhatwhat #19 üzenetére
Többször használja apróságokra a telót az ember pont azért mert a zsebében van. Tabletet még bevisz a WC-re, laptopot nem
Na és pont ez a 100 ezres laptop amit egy-másfél év után kidob mert belassul-megdöglik.
Az macbook-kal meg az iphone-nal nem tudom mit akarsz bizonyítani.
Hogy egy szakmai fórumon ne mondjon az ember hülyeségeket. Az meg végképp röhej hogy baj hogy két külön oldalról jönnek a számok
Sőt legyen egy harmadik is ami megemlíti hogy a KATEGÓRIA csak vasárban 500$ körül kezdődik, kanyarban sincs egy mobiléval, legyen az egy előbb emlitett iPhone vagy egy Samu csúcsteló.szerint furcsa, hogy az emberek inkább laptopra hajlandóak nagyobb összegeket költeni
Az egyiket leejti-elhagyja-ellopják, a másikon komoly dolgokat művel. -
Béééla
őstag
válasz
whatwhatwhat #11 üzenetére
Nagyon sikerült mellre szívni
Egyvalami: munka. Lehet nem főállású munkának tekinted, de a diákoknak ritka szar lehet beadandót írni meg anyagot kutatni mobilon. Vagy amikor egy CV-t kell írni: tegye fel a kezét aki mobilon írta.
Majd ha a csúcstelót dokkolod TV-re akkor igen, addig még pár köbméter víz lefolyik a Dunán.Na jó: kettő. A tudás legjava a telóban bele van sűrítve a SoC-ba.
Hogy almát az almával: a macbook air (ami bőven nem a legdrágább) és az iphone (ami majdnem a legdrágább) gyártási költsége, csak hogy ne a seggemből húzzak elő mindenféle "szerintem"-et. -
Béééla
őstag
válasz
whatwhatwhat #9 üzenetére
Sose értem az emberek ilyen hozzáállását, hogy a laptopért többet hajlandóak kiadni mint telefonért. Én a laptopomat többet használom mint a telefonomat. Telefonon igazából már csak filmeket, sorozatokat nézek, cikkeket olvasok meg hasonló tartalomfogyasztások. Eközben laptopon programozok, videót vágok, dokumentumokat gyártok, képszerkesztek, játszom, zenét hallgatok meg még sokminden. Mindemellett a szobában látható helyen van így szerintem a dizájnja is jóval fontosabb mint egy telefoné ami a zsebemben van. Ráadásul a laptopnak nagyobb az előállítási költsége is mert sokkal több funkcionalitást kell belegyömöszölni, arról nem is beszélve hogy a laptopok teljesítménye kenterbe veri a csúcstelefonokét is.
Így nem kell meglepődni ha meg is kérik az árát. És akkor még ott vannak az olyan extra dolgok mint por-víz-ütésállóság vagy ujjlenyomat-olvasó és TPM, meg mindenféle hülyeség mint arckövető webkamera meg hasonlók. Persze ilyesmik lehetnek telefonokban is de az megint meg is látszik az árán.
De akkor is, én személy szerint inkább a laptopra költök, mint laptopra, mert nagyobb értéket képvisel számomra.Viccet félretéve: szánalmas amikor valaki évente vesz új ájfónt és közben egy acer teszkó alsó polcos laptoppal, kalóz vindózzal anyázik hogy "jajj de szar". Ha az ember bármit csinál laptopon/PC-n akkor kicsit több értéket képvisel mint a Candy Crush nyomogatása és fészbúkozás. Asszonynak i5-ös lapost vettem, nem azért mert dolgozik rajta hanem mert így nem kell évente újat venni. Került bele egy SSD is, 8GB RAM és köszöni szépen ellesz vele jó darabig. De tabletről-telefonról már neten vásárolni se olyan kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest