Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whatwhatwhat

aktív tag

válasz bali #3 üzenetére

Sose értem az emberek ilyen hozzáállását, hogy a laptopért többet hajlandóak kiadni, mint telefonért. Én lassan a telefonomat többet használom, mint a laptopomat. Laptopon igazából már csak youtube-ot, filmeket, sorozatokat nézek, olvasok cikkeket, 9gag-et meg hasonló tartalomfogyasztások. Eközben telefonon telefonálok, navigációt használok, messengerezek, fényképezek, játszok, zenét hallgatok meg még sokminden. MIndemellett rengeteget a kezemben van, így szerintem a design-ja is jóval fontosabb, mint egy laptopé. Ráadásul a telefonnak nagyobb az előállítási költsége is, mert sokkal kisebb helyre kell rengeteg funkcionalitást begyömöszölni, arról nem is beszélve, hogy a csúcstelefonok hardvere lassan veri az olcsóbb laptopokét.
    Így nem kell meglepődni ha meg is kérik az árát. És akkor még ott vannak az olyan extra dolgok mint a vízállóság vagy ujjlenyomat olvasó, meg mindenféle hülyeség mint nyomásérzékenység meg hasonlók. Persze ilyesmik lehetnek laptopokban is, de az megint meg is látszik az árán.
    Mondjuk azt is figyelembe kell venni, hogy átlagban egy telefon kevesebb ideig lesz használható, mint egy laptop, szóval ebből a szempontból nagyobb a laptop értéke.
    De akkor is, én személy szerint inkább a telefonra költök, mint laptopra, mert nagyobb értéket képvisel számomra.
    #bali Ezt nem is igazán neked szántam, csak a te kommented maitt írtam le. Mindenki azt tartja fontosabbnak amit akar, csak én személy szerint nem értem ennek az okát. :)

Új hozzászólás Aktív témák