- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
A nettopok között durva különbség nincs:
ASROCK ion
ASROCK 945gse -
footy
addikt
Éppen azért nem "csövik" a nagy gyártók, mert meg merik és tudják kérni az áraikat.
Na ezt mondom, hogy nem is kell őket sajnálni...Néhány hónap múlva majd remélem megosztod velünk mi lett a tökéletes megoldás
Tökéletes megoldás nincs(már írtam fentebb), viszont eddig az ion a nyerő. -
footy
addikt
Azért ne várd, mert neki is kell a profit... Persze ettől még várhatod.
Néhány hónap múlva lesz esedékes a váltás, addig kíváncsi vagyok hogy melyik gyártó mivel rukkol elő. Azzal gondolom te is tisztában vagy, hogy egyik gyártó sem "csövi", ha valakinek nem éri meg az nyilván nem csinálja. (Az ár/érték arányában azért jelentős különbségek tudnak lenni)...egy rendszert ami nem rossz, csak épp neked nem megfelelő
Maradjunk annyiban, hogy a jó nem ilyen... -
footy
addikt
Vannak(neked) megfelelő hardverek, csak fizesd meg és ne várd, hogy azokat 50-100k ért adják...
Miért is ne várjam?
Akkor vegyél olyan rendszert, ezt nem arra tervezték és valószínűleg jóval olcsóbb is lesz.
Éppen azon vagyok, hogy megfelelőt keressek, de ez nem zárja ki azt hogy legyen véleményem arról ami nem felel meg.kokyt
A fentiek szerint te jól kondicionált vagy az atomra, ha neked annak ellenére is kellene, hogy a platform eleve nem megoldás a problémádra
Szerintem a negatív véleményem nem ezt mutatja. (Az ION az más kérdés, de ott is a tesztek győztek meg nem egy vigyorgó fickó egy képen.)Nincs olyan platform, ami gagyi. Maximum éppen nem a te igényeidnek megfelelő.
Amikor egy több éve kifutott fejlesztést akarnak eladni újként az bizony gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest