- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
A nettopok között durva különbség nincs:
ASROCK ion
ASROCK 945gse -
footy
addikt
Éppen azért nem "csövik" a nagy gyártók, mert meg merik és tudják kérni az áraikat.
Na ezt mondom, hogy nem is kell őket sajnálni...Néhány hónap múlva majd remélem megosztod velünk mi lett a tökéletes megoldás
Tökéletes megoldás nincs(már írtam fentebb), viszont eddig az ion a nyerő. -
footy
addikt
Azért ne várd, mert neki is kell a profit... Persze ettől még várhatod.
Néhány hónap múlva lesz esedékes a váltás, addig kíváncsi vagyok hogy melyik gyártó mivel rukkol elő. Azzal gondolom te is tisztában vagy, hogy egyik gyártó sem "csövi", ha valakinek nem éri meg az nyilván nem csinálja. (Az ár/érték arányában azért jelentős különbségek tudnak lenni)...egy rendszert ami nem rossz, csak épp neked nem megfelelő
Maradjunk annyiban, hogy a jó nem ilyen... -
footy
addikt
Vannak(neked) megfelelő hardverek, csak fizesd meg és ne várd, hogy azokat 50-100k ért adják...
Miért is ne várjam?
Akkor vegyél olyan rendszert, ezt nem arra tervezték és valószínűleg jóval olcsóbb is lesz.
Éppen azon vagyok, hogy megfelelőt keressek, de ez nem zárja ki azt hogy legyen véleményem arról ami nem felel meg.kokyt
A fentiek szerint te jól kondicionált vagy az atomra, ha neked annak ellenére is kellene, hogy a platform eleve nem megoldás a problémádra
Szerintem a negatív véleményem nem ezt mutatja. (Az ION az más kérdés, de ott is a tesztek győztek meg nem egy vigyorgó fickó egy képen.)Nincs olyan platform, ami gagyi. Maximum éppen nem a te igényeidnek megfelelő.
Amikor egy több éve kifutott fejlesztést akarnak eladni újként az bizony gagyi. -
footy
addikt
Arra, hogy lejátszd a videókat a tv-n szerintem van jobb megoldás
Én meg azt szeretném ha nem kellene 25különböző célhardvert vennem, hanem integráltabb megoldások lennének.Éppen ezek miatt nem lesz olyan az új atomos platform, mint amilyet szeretnél. Azokat is el kell adniuk.
Na itt a lényeg, hogy igazából így magában korlátozottan lehet használni bármire is.Azért ez nem a teljes mondat. Ha tovább olvasod, akkor ott van az is "vagy amire kondicionálják". Így azért kicsit más az értelme.
Így még jobban alátámasztja amit írtam. (Csak azért mert van egy brand és jól van tálalva, attól az még nem jó)A te igényeidre nem az atom van kitalálva.
Épp ezt mondom hogy az én igényeimnek megfelel az atom, ha ion-nal van karöltve, a cikkben említett formában viszont 0.
Ha ugyanolyan áron kínálnak két terméket akkor te a rosszabb tulajdonságokkal rendelkezőt veszed?
Ez attól függ...
Nyilván mérlegelni kell, de szerintem senki nem olyan balga(legfeljebb nem eléggé tájékozott, félreinformált stb.) hogy a rosszabb tulajdonságokkal rendelkezőt vegye.
még1X:Tökéletes termék nincs és nem is lesz, de ha megveszed a gagyit akkor a gyártó a kicsivel jobb terméket adhatja aránytalanul drágán és nem is kell annyit fejlesztenie... -
footy
addikt
Én speciel nem kapok agyvérzést, ha valami nem tudja 3-10 inchen lejátszani a 720p-t.
Isten őrizz hogy agyvérzést kapj,de ha visszaolvasnál és értelmeznéd a hozzászólásomat akkor rájönnél, hogy nem 3-10inchen akarom nézni, hanem 37inchen .Vedd észre, hogy ez nekik az üzletről szól..
Felesleges így tálalni, ez mindenkinek az üzletről szól, merő jóindulatból nem fognak dollármilliókért fejleszteni.ha valami nem 12 megapixeles és 8 centi képátlón nem hozza az 900x1600-as felbontást, az már egy darab sz*r
Ha ugyanolyan áron kínálnak két terméket akkor te a rosszabb tulajdonságokkal rendelkezőt veszed?Elég sok konzumidióta van mostanában
Úgy látom ezt a sorát a definíciónak nem olvastad el: A konzumidióta azt fogyasztja, amit elé raknak.Ez most akkor hogy jön ide?
A röppályás példával arra utaltam hogy a számítógép alapvetően univerzális.
Nem a processzor teljesítményével van a baj, hanem hogy a cikkben említett "újításokkal" elvették annak a lehetőségét, hogy az ION mellé (ami chip szinten jobb választás) illeszthető legyen.Egy ingyenbölcsességgel én is szolgálhatok:
Különböző emberek különböző igényekkel rendelkeznek -
footy
addikt
A bélyeg-HD egy vicc
Szerintem az a vicc hogy te ezt mondod, vagy szerinted olyan gyártók mint a Apple, vagy Cowon vagy Meizu csak magunknak gyártanak PMP-ket?
Mondtam már: mindent a helyén kell kezelni.
Köszönjük, hogy megosztottad ezt a nagy bölcsességet velünk.
Ilyen hozzáállással a számítógép még mindig csak a rakéták röppályáját számolná.Kérlek mellőzd ezt a rengeteg smiley-t, mert így nehéz komolyan venni amit írsz
flimo
Erre akartam kilyukadnitcp
Nincs itt semmi álmodozás, a technológia adott. Tökéletes termék valóban nincs, de ha megveszed a sz@rt akkor a gyártónak nem kell fejlesztenie. -
footy
addikt
tcp+kokyt
Mondom a konkrét helyzetemet hogy világos legyen:
Otthon LCD-tv+Házimozi+AsusXonar. Az ideális az lenne hogy a noti ami nálam van napközben max 13" legyen és a lehető legkönyebb, ha hazaérek akkor pedig meg tudom nézni a HD filmeimet. (A legjobb eset az lenne ha ezt a telefon tudná)
Szóval a lényeg az volna, hogy a teljesítmény, mobilitás és az összekapcsolhatóság meglegyen benne.
A készenléti időről meg annyit hogy oldja meg a gyártó, az én dolgom hogy megvegyem. -
footy
addikt
Itt csak nekem nem szúrja ki a szemem az az info hogy minek örül a Rob Crooke ?
Nem látom azt a hűde nagy fejlődést
A gma500 a hulladéktól egy fokkal jobb max, semmi több sajna
Az ION-nak így nem nagyon lesz versenytársa, talán házon belül a Tegra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Futás, futópályák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Wise (ex-TransferWise)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest