- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
pontosan ugyanez a helyzet nálam is, 1 éve cseréltem le az asztali gépet notira és karácsony után tervezem az asztali gép vásárlását (a monitort már megvettem, mert előre látom, hogy januárban semmit nem lehet majd kapni). engem főleg az hajt, hogy filmre/zenés videóra jobb a nagy monitoros asztali, illetve szeretnék kipróbálni néhány újabb játékot is. (pl. bioshock nagyon érdekel, képek alapján bejön az a hangulat). mondjuk nálam a noti teljesítményével semmi gond, csak játékok alatt gyengus szegény.
965 annyival jobb, mint a 945, hogy
- újabb, santa rosa platform.
- ddr800 támogatás, régebbi csak 667-est tud
- intel x3100 integrált vga ami sokkal erősebb, mint a gma950-es. ha nem játszol, akkor a gyengébb is bőven elégséges egyébként, aero-t pl. simán viszi.mod: bocs, a chipset összehasonlítás csak notebook-okra érvényes, félreolvastam a kérdést. nem törlöm ki, mert azé' nem hülyeséget írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Androidos tablet topic
- Revolut
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest