- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Maximálisan egyetértek, ezért cseréltem le az asztali gépemet laptopra. Azt aztán nem kell szerelgetni.
Csak most valahogy felébredt bennem a tech-mánia, és szívesen összedobnék egy ilyen kis asztali masinát, hiányolom a kraftot a notiból, főleg a vinyó tűnik tetűlassúnak az asztali gépekhez képest, ezért biztos nem fogok ebbe 2,5"-eset venni. Egyre jobban belelovalom magam, a végén lehet, hogy tényleg megveszem.
Mi a különbség egyébként az Intel 945 és 965 chipsetek között? Ha nem jelentős, akkor szimpatikusabb az Asus barebone az ára miatt... Na mindegy, úgysem fogom megvenni, nincs is szükségem két gépre. Vagy mégis? -
Teasüti
nagyúr
Én is így vagyok, aztán beüt a ménykő és anyázok, amikor emelgethetem kifelé azt a 20 kilóját az asztalból...
Meg még egy élmény ott dugdosni ott a hátulján a kábeleket, miközben félig lelógok az asztalról fejjel lefelé és zsibbad mindenem, h megtartsam magam, amíg megkeresem az elejtett pici kábeleket!
*?+Ł#& anyád! - mondom.tbs: he?
Akárhogy próbálom értelmezni amit írtál, ez nekem túlságosan is magas röptű, vagy nemtom...
Próbáltam a "compiz-kockát" is egy gyorstalpaló google tanfolyammal, de nem lettem okosabb, bíztam benne, h ez vmi "szakzsargon" lehet és csa én vagyok a hülye, de dögöljek meg, h halvány lila p.csagőzőm sincsen, h milyen információt hordozhaz a postod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest