- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"specifikáció alapján kijelenteni egy eszközről, hogy jó vagy nem..."
Nyilván nem lehet, de azért abból kiindulva, hogy Sharp, jó esély van rá."... nehogy ne lehessen már hangot adni annak, hogy valami mennyire lett esztétikus ... " - mondtam én ilyet, hogy nem lehet? Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy a többség ezen pörög. Mondjuk lassan megszokhatnám, mert tesztek alatt se szól másról a diskurzus: hogy néz ki, milyen képet csinál, oszt' csókolom.
"Amúgy meg mi csettintésre méltó ezekben a paraméterekben...?"
"Nem rossz a proci ... " - gondolom azt akartad írni, hogy az egyik legerősebb a piacon
"... a memória talán elég .. " - látom nálad már működik a marketing ...
"Akksi kicsi ... " - tudod a méret miatt nem fér bele nagyobb (de lehet nem is feltétlen kell)
"... kamera esélyes, hogy nem jó ... " - ja, tudom, egy lencsés. Ami, mint tudjuk jó nem lehet.
"A panel kérdéses ... " - egy 120 Hz-es HDR10 képes Sharp IGZO kijelző nyilván az ...
"A mérete kicsi és van IP68" - talán túlzás nélkül kijelenthető, hogy a legkisebb és leggyorsabb IP68-as telefon a piacon."Nem látom át, hogy mi a kiemelkedő ebben." - OK
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged