- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"specifikáció alapján kijelenteni egy eszközről, hogy jó vagy nem..."
Nyilván nem lehet, de azért abból kiindulva, hogy Sharp, jó esély van rá."... nehogy ne lehessen már hangot adni annak, hogy valami mennyire lett esztétikus ... " - mondtam én ilyet, hogy nem lehet? Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy a többség ezen pörög. Mondjuk lassan megszokhatnám, mert tesztek alatt se szól másról a diskurzus: hogy néz ki, milyen képet csinál, oszt' csókolom.
"Amúgy meg mi csettintésre méltó ezekben a paraméterekben...?"
"Nem rossz a proci ... " - gondolom azt akartad írni, hogy az egyik legerősebb a piacon
"... a memória talán elég .. " - látom nálad már működik a marketing ...
"Akksi kicsi ... " - tudod a méret miatt nem fér bele nagyobb (de lehet nem is feltétlen kell)
"... kamera esélyes, hogy nem jó ... " - ja, tudom, egy lencsés. Ami, mint tudjuk jó nem lehet.
"A panel kérdéses ... " - egy 120 Hz-es HDR10 képes Sharp IGZO kijelző nyilván az ...
"A mérete kicsi és van IP68" - talán túlzás nélkül kijelenthető, hogy a legkisebb és leggyorsabb IP68-as telefon a piacon."Nem látom át, hogy mi a kiemelkedő ebben." - OK

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 Fekete 128GB 79% akku
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő