Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
"Szubjektív valóban. Viszont, ha valami nem tetszik, akkor azt mondom, hogy nem tetszik és nem azt, hogy ocsmány. Egy raklap szar néz ki ocsmányul, nem egy mobiltelefon. Ettől hívom én fura ízlésnek."
Erre mutattam példát neked.
Nem, a Sharp ennyire nem ocsmány. Ennyire. De az sem szép.
De ha valaki számára az, elfogadom. Akár ha azt mondja, hogy szép, akár ha azt, hogy ocsmány... Részemről lezártam.
-
Egy raklap szar lehet sokkal hétköznapibb, mint a mai modern Celebek.
Atike! Told csak ide szépen azt a sukár alul-felül kacskaringós csilimobilt! Ugyanis az a világ egyik legdrágább mobilja!A Sharp érthetetlen. Ugyanis ezek nélkül a "nélkülözhetetlen" noccsok nélkül is kivitelezhető egy kicsi mobil.
Na, ez az ocsmány!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged