Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cinemazealot #117 üzenetére
"Mellesleg a notch eltüntetése nem része már az újabb Androidoknak?"
Igen, felül, de akkor sem úgy, ahogy te "rajzoltad". A notification-ök nem csúsznak lejjebb, csak a transzparens háttér helyett kapnak egy feketét. És itt jön be az LCD vs. AMOLED. Én pl. hiába előbbit jobban szeretem, de belátom, hogy ha notch "eltüntetésről" van szó, akkor AMOLED kell, mert az LCD-t ugye nem tudod részben kikapcsolni (sötétben látni fogod) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #113 üzenetére
-
<Adamsky>
nagyúr
"specifikáció alapján kijelenteni egy eszközről, hogy jó vagy nem..."
Nyilván nem lehet, de azért abból kiindulva, hogy Sharp, jó esély van rá."... nehogy ne lehessen már hangot adni annak, hogy valami mennyire lett esztétikus ... " - mondtam én ilyet, hogy nem lehet? Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy a többség ezen pörög. Mondjuk lassan megszokhatnám, mert tesztek alatt se szól másról a diskurzus: hogy néz ki, milyen képet csinál, oszt' csókolom.
"Amúgy meg mi csettintésre méltó ezekben a paraméterekben...?"
"Nem rossz a proci ... " - gondolom azt akartad írni, hogy az egyik legerősebb a piacon
"... a memória talán elég .. " - látom nálad már működik a marketing ...
"Akksi kicsi ... " - tudod a méret miatt nem fér bele nagyobb (de lehet nem is feltétlen kell)
"... kamera esélyes, hogy nem jó ... " - ja, tudom, egy lencsés. Ami, mint tudjuk jó nem lehet.
"A panel kérdéses ... " - egy 120 Hz-es HDR10 képes Sharp IGZO kijelző nyilván az ...
"A mérete kicsi és van IP68" - talán túlzás nélkül kijelenthető, hogy a legkisebb és leggyorsabb IP68-as telefon a piacon."Nem látom át, hogy mi a kiemelkedő ebben." - OK
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
Röhögünk itt a notch(ok)-on, de azt leszámítva - számomra - szinte tökéletes. Ahogy szokták mondani minden (is) van benne. És tényleg kompakt méretben. Más gyártó miért nem képes erre??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest