- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
klopisemis
csendes tag
Másképp is lehet nézni, ha pl a doboz új, tehát bontatlan volt, és pl a forgalmazó sem látott rajta külsérelmi nyomot, akkor mért gyanakodott volna arra, hogy sérült, Ilyen előfordult már "komolyabb" gyártóval is pl Corsair. Viszont a PH felelőssége véleményem szerint objektíven bemutatni egy-egy terméket, és ha látták, hogy a tesztpéldány hibás, akkor mért nem kértek egy újat/másikat? Akarva-akartlan, a cikkel lejáratják az adott márkát, és nem hagyják, hogy pusztán a teszt alapján döntse el az olvasó, hogy a termék jó-e vagy sem. És itt igenis ŐK hibáztak. Én is írtam már pár cikket életemben és sosem közöltem le semmit hibás tesztalanyról, mert nem etikus és nem fair.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged