- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
Mihez hasonlítod ? vagy csak úgy szerinted ?
nyugi, nem vagyok a Samsung ellen, hiába pontatlanabb mint egy random Garmin mégis Samsungot használok és eladtam a Garmin órám..
de tény, ami tény
na .. attól hogy ismerjük a hiányosságait még lehet szeretni. pl. hordtam 1 hétig Fitbitet is, hiába fényévekkel pontosabb mint bármelyik óra pl. alvásra nekem ez nem opció és nem is jött be az óra..
-
TheHoff
csendes újonc
-
TheHoff
csendes újonc
Én is így voltam vele. Picit én is drágállom, így az esimes verziót, de ha 2-3 évig bírja, akkor szerintem úgy korrekt lesz
Jelenleg Huawei P30 Pro + Huawei Watch GT2 párost használok, kíváncsi vagyok milyen lesz összehasonlítva, lecserélve egy Samsung S21 Ultra + Watch 4 Classic megoldásra (hozzászámítva hogy közben eltelt 2 év, így nem "egy időben" versenyeznek) Soha nem használtam még Samsung mobilt + kiegészítőt, de kíváncsian várom már
-
róland
veterán
Itt azért az is benne van a pakliban, hogy épp most váltanak mindenhol (az USA-ban már át is álltak) az új GPay-re. Gondolom ebben a helyzetben a Google sem akart kiadni/engedélyezni egy új alkalmazást. (Ha jól tudom abban a körben, amikor itthon elérhető lett a GPay [valamikor tavaly ősszel a fintech cégek kártyáival], az akkor induló országokban mindenhol csak a fizetést engedélyezték, magát a GPay mobiltárca alkalmazást nem.)
-
-
Heyman
aktív tag
-
GáborG
tag
Persze, majd apránként beáll a dolog, most éjjel kb 7óra alatt merült 11%-ot éjszakai módban, alvás figyeléssel folyamatos véroxigénszint figyeléssel, a pulzus 10p-kéntre van állítva állandóan (amúgy a réginél félóra volt szerintem de itt nincs ilyen opció csak állandó/10p/kézi).
Ez nekem a Watch-nél 4% volt, persze ott nem volt véroxigénfigyelés...
majd jelzem a részeredményeket, amúgy 9 óra üzemidő után 86% most, valóban kétnapos üzemidős lesz várhatóan ez az óra.
-
az eSIM csak a rendelés legvégén látszik, illetve a promóciós oldal elején (Rendeld elő most az eSIM képes Samsung Galaxy Watch4, Watch4 Classic okosórát), de a chat support is megerősítette, hogy csak a készülékek leírásából maradt ki véletlenül. amúgy ha 15GB nettel rendeled kamatmentesre, a plusz kedvezmény miatt azért még így sem rossz (ha ki tudod használni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Programozás topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest