-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GáborG
tag
válasz
szilasz007 #349 üzenetére
Nekem a régi 4napot bírt kereken. Itt a következő körben kikapcsolom a veroxigenszint mérést meglatjuk mit hoz... mert kb annyi különbség van a régi watchoz képest
-
GáborG
tag
válasz
Szuperhorcso #326 üzenetére
Fura mert nálam meg pontos (irtam is tegnap) de akkor ma is csinálok egy raerositest.
Feljebb toltad az órát ahogy mutatta az ábra meg minden?
-
GáborG
tag
-
GáborG
tag
válasz
PeteePeti #300 üzenetére
ki is fizetted?
Én előrendeltem pénteken, szombaton bementem kifizetni, mert mondták hogy a kifizetett órákat adják ki elöször, ha megjön a töltöpad, ez a két feltétel kellett.
És ott helyben mondták hogy valószínüleg e hét hétfőn, így akkor is bementem érte nem vártam reagálásra... sajnos el vannak havazva és nem értesítenek ki egyesével embereket szerintem, de ha már ott voltam akkor megkaptamkb ilyen, a nyakukra kell járni sajnos
-
GáborG
tag
Persze, majd apránként beáll a dolog, most éjjel kb 7óra alatt merült 11%-ot éjszakai módban, alvás figyeléssel folyamatos véroxigénszint figyeléssel, a pulzus 10p-kéntre van állítva állandóan (amúgy a réginél félóra volt szerintem de itt nincs ilyen opció csak állandó/10p/kézi).
Ez nekem a Watch-nél 4% volt, persze ott nem volt véroxigénfigyelés...
majd jelzem a részeredményeket, amúgy 9 óra üzemidő után 86% most, valóban kétnapos üzemidős lesz várhatóan ez az óra.
-
GáborG
tag
válasz
Schuler888 #294 üzenetére
Köszi a tippet, akkor megnezem hogy rarakhato-e a 22-es
-
GáborG
tag
Nekem a sima watch sem volt zavaró, előtte meg hagyományos órában fém volt ami sokkal nehezebb volt nekem az sem volt zavaró, sőt!
A forgatható lünetta az egyik legnagyobb különbség, azzal tudsz görgetni a menükben és az értesítések közt jobbra balra, ahogy a régieken is, persze megy ujjal való tapival is, de én jobb szeretem ezt a tekerős megoldást.
Nincs ilyen szívritmus mérő ővem így sajnos nem tudom.
LTE verzióval ezeket megtudod csinálni amit írtál...Mai tapasztalat így egy nap után még a többieknek is:
- a szíj kár hogy 20-as lett, nem gondoltam de számít az a 2mm is, valamint mindig kicsuszik a felfogatás és lifeg a szíj, legalábbis nekem, de igazából a szíjat úgyis cserélem hamarosan, de szerintem ott valami nem stimmel a kialakítással a gyárínál.
- a viberes értesítések sokkal kezelhetőbbek mint a régi watch-omon, jobb betekintés és olvasási lehetőség, ez abszolut pozitív, a képeket is megjeleníti rendesen, a réginek ezzel voltak gondjai
- akksi töltés elmaradt reggel, mert bírta (meg időm sem volt), most van töltön így innen indul egy full merítés, meglátjuk meddig bírja majd megírom, ha érdekes számotokra...
- alvás figyelés teszi a dolgát véroxigént is mérte szépen közben, ez az óra szerint sem alszom sokat, beállítottam a horkolás figyelést is, de az nem vett fel semmit (kell a telefon is hozzá, ez számomra tegnap derült ki) valószínüleg az elhelyezés nem volt jó, mert horkolás volt, ezt a párom megerősítette
- minden más teszi a dolgát ahogy kell, gond akadás még semmi nem volt vele... (szomorú is lennék)folyt. köv...
-
GáborG
tag
Elsőre nekem most jobban tetszik mint a régi (Samsung Galaxy Watch 46mm (SM-R800NZ)) egy ami abban jobb volt hogy ezüst-fekete kombó volt, de gyorsan megszoktam a feketetét
, szép letisztult. Jobb hogy nem áll ki annyira a forgatható gyűrű része, de még mindig védve van a kijelző mert magasabb annál.
Az új OS jól fut (persze ez a minimum egy új készüléknél) nem szokatlan a régi után, egyből megtaláltam mindent és úgyanúgy paraméterezhető stb. mondhatni ráncfelvarrás érzete van, hiszen powered by samsung, így gondolom erre is ügyeltek, hogy ne legyen túl szokatlan
EKG-m rendben van
, ami fura (mert nem volt vérnyomásmérős órám még soha, lehet a többinél is így kell) hogy az első vérnyomásméréshez kell egy rendes vérnyomás mérő aminek a mérését meg kell adni kalibráláshoz!
Az akksi 20%-ot merült amióta kibontottam, igaz sokat nyomkodtam, ettől félek a legjobban hogy mi lesz (a watch 46mm bírt 4napot nálam), holnap reggel feltöltöm rendesen és meglátjuk, erről majd írok még tapasztalatot ha van rá igény. Nemsokára jön az alvás funkció tesztelése, kiváncsi leszek miben lesz más mint a régi, majd amíg megvan az is lehet egyszer kiprobálom párhuzamosan
Szóval így elsőre nekem nagyon bejött
, persze ez lehet azért is mert régebbiről jövők, nem tudom egy watch3-hoz képest mennyivel jobb vagy sem... ezt majd megírják akik arról váltanak, de a régi watch 46mm-ről szerintem simán megérte váltani
-
GáborG
tag
válasz
szilasz007 #34 üzenetére
Sikerült is átvenni, én is most rendeltem meg és most is azt írta a levélben, hogy mától 10napig átvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest