- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Varszegig #771 üzenetére
No. a Cseh régió nem igazán jelentett semmit. Ugyanúgy letiltotta a payt. Boltba ugyanúgy megtaláltam és engedélyeztem újra.
Hát, ha majd lesz odinos kép, majd akkor szépen megküldöm az órát vele.
Amúgy meg, szép. Szoftver viszont valahol csalódás. Android Wear az alja, de pl google féle voice input nincs. Samsung meg sose tudott magyarul. Régi Wear-en ez ugye nem volt gond. Az SHM-et is majd heckáznom kell majd nekem...
Meg maga az óra halkabb. A Watch az jó hangos volt. Ez kb fele annyit szól.
Spotify-nál meg továbbra is érthetetlen, hogy a óra maga miért nem képes saját hangszóróján szólni...
Kicsit erősen korlátosnak érzem a vasat. Nem olyan szabadnak, mint amire számítottam. -
szilasz007
aktív tag
válasz
Varszegig #771 üzenetére
No. Samsung Pay az igy meg se jelenik.
Nekem van egy angol google accountom és hozzávettem a telefonhoz elsődlegesen. Utána a magyart.
Órán boltban, megtalálta a Google Pay-t, onnan feltelepítve, hozzávettem a Curve kártyát.Kb ugyanaz, mint ahogy a telefonra a Google Payt tettem fel annó. Hmm. A Samsung pay rezegtette az órát, mikor lehetett fizetni, ez nem. Apróság. Ha müködik, kit érdekel...Viszont a pin padot azt hozhatták volna tizenről. Körbe elrendezett számlap az sokkal használhatóbb, mint a dpad.... lehet itt majd mintázni fogok így....
Kicsit így cink, hogy most ott van bal alul a fizetésre kihegyezett gomb és az most jelenleg csak stresszoldó. Remélem idővel engedik majd választani a fizetési megoldást....
FW update kapásból ehhez az órához nem volt. Lehet majd levadászok egy nyugati FW-t és futok vele mégegy kört....
Viszont annál meg régen az eSIM nem teleplt be sokaknak, oda kellett a backup and restore-os játék... most megy mindkettő.Röviden, lehet vele így élni, de nem tökéletes.
Nekem érzésre kissebbnek tűnik, mint a sima 1-es watch
pedig átmérőre ua, viszont határozottan vékonyabb.Régi Watch 1 töltő nem tölti.
A Samsung powerbankje igen. Teljesen ok. -
kchris78
veterán
válasz
Varszegig #405 üzenetére
egyetértek. Az Apple-el is volt egy hasonló szitu mikor a SIMA IP68-as iPhone-t reklámozták úgy hogy átment a srác bicajjal öntöző alatt a telefonnal. Persze elhajtották a beázott telefonos vásárlókat.. Úgyhogy ha jól emlékszem levették a reklámot. DE egy ilyen úgy hogy ezek nem sima IP68-asok hanem 5ATM-esek ÉS reklámban úszás van, ÉS úszásmérés is így szerintem NEM állna meg ha egy ügyfél bíróságra vinné az ügyet. Persze lehet hogy búvárkodott az órával de elvileg áll a jóhiszeműség és nagyon remélem hogy a SAMUnak kellene bebizonyítania hogy túl mélyre merültek az órával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest