- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Szuperhorcso #549 üzenetére
Az R870-es kód melyik órát takarja?
-
Smirty
tag
válasz
Szuperhorcso #389 üzenetére
Köszi. Ez bíztató.
-
Smirty
tag
válasz
Szuperhorcso #380 üzenetére
Tudnál csinálni egy olyan tesztet, hogy pl 10 fekvőtámasz, meg 10 gugolás után csinálsz egy mérést? Kíváncsi lennék, hogy a magasabb vérnyomást mennyire jelzi az alacsony után.
-
Smirty
tag
válasz
Szuperhorcso #365 üzenetére
Eddig akkor meg vagy vele elégedve? Eddig watch 2 órám volt. Ott voltak érdekes eredmények
-
szalai112
senior tag
válasz
Szuperhorcso #365 üzenetére
Szia
az én GWA2 órám is tudja, de az óra orvosi eszközt nem helyetesít.
De mérv adónak jó ha estrém magas vagy extrém alacsony abban az esetben lehet gyanakodni. -
GáborG
tag
válasz
Szuperhorcso #326 üzenetére
Fura mert nálam meg pontos (irtam is tegnap) de akkor ma is csinálok egy raerositest.
Feljebb toltad az órát ahogy mutatta az ábra meg minden?
-
thboxx
aktív tag
válasz
Szuperhorcso #326 üzenetére
Az Omron felkaros,vagy csuklós? Ha felkaros,azokat alapból nem említjük egy lapon még a csuklós céleszközökkel sem. Pontos vérnyomásmérésre egyébként minden orvos csak és kizárólag a felkarost ajánlja. Amúgy lehet az is hogy egy-két kalibrálás után,esetleg szorosabb szíj mellett pontosabban mér... Azért adj még esélyt neki,hátha...
-
kchris78
veterán
válasz
Szuperhorcso #312 üzenetére
na igen
. nekem apple watchból a kisebb is elég volt csukló méret szerint... A kisebb samut nem akartam megrendelni az aksi miatt nade a classic nagyon durván nézne ki rajtam.. Kb mint tech2 laci csuklóján.. Az én véleményem hogy lehet hogy "trendi" vékony csuklón egy krumplit hordani és jól néz ki de szerintem nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest