- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
-
hadan
tag
-
thboxx
aktív tag
Én EMAG-ról rendeltem szíjat.
Mivel ezüst 44mm-est rendeltem az fehér szíjjal jön,ami nálam hamar koszolódna. Kicsit féltem,vajon mit kapok szállítással együtt 1290-ért. Képen elég vékony,nyeszlettnek tűnt. Élőben tök jó! Elég izmos anyagból van. Nyilván szépségversenyt nem nyerne,de a fehér helyett hétköznapi használatra tök jó lesz. Aztán majd rendelek Ali-ról rozsdamentest hozzá ünnepnapokra.Meg majd óra-ház tokot is onnan rendelek. Egy műanyag és egy szilikon tokot. Meglátom melyik lesz jobb. Üveg,meg fólia már úton van. Szintén Ali.
-
GáborG
tag
Nekem a sima watch sem volt zavaró, előtte meg hagyományos órában fém volt ami sokkal nehezebb volt nekem az sem volt zavaró, sőt!
A forgatható lünetta az egyik legnagyobb különbség, azzal tudsz görgetni a menükben és az értesítések közt jobbra balra, ahogy a régieken is, persze megy ujjal való tapival is, de én jobb szeretem ezt a tekerős megoldást.
Nincs ilyen szívritmus mérő ővem így sajnos nem tudom.
LTE verzióval ezeket megtudod csinálni amit írtál...Mai tapasztalat így egy nap után még a többieknek is:
- a szíj kár hogy 20-as lett, nem gondoltam de számít az a 2mm is, valamint mindig kicsuszik a felfogatás és lifeg a szíj, legalábbis nekem, de igazából a szíjat úgyis cserélem hamarosan, de szerintem ott valami nem stimmel a kialakítással a gyárínál.
- a viberes értesítések sokkal kezelhetőbbek mint a régi watch-omon, jobb betekintés és olvasási lehetőség, ez abszolut pozitív, a képeket is megjeleníti rendesen, a réginek ezzel voltak gondjai
- akksi töltés elmaradt reggel, mert bírta (meg időm sem volt), most van töltön így innen indul egy full merítés, meglátjuk meddig bírja majd megírom, ha érdekes számotokra...
- alvás figyelés teszi a dolgát véroxigént is mérte szépen közben, ez az óra szerint sem alszom sokat, beállítottam a horkolás figyelést is, de az nem vett fel semmit (kell a telefon is hozzá, ez számomra tegnap derült ki) valószínüleg az elhelyezés nem volt jó, mert horkolás volt, ezt a párom megerősítette
- minden más teszi a dolgát ahogy kell, gond akadás még semmi nem volt vele... (szomorú is lennék)folyt. köv...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPad topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Metal topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest