Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Infón vagyok. Igen, évfolyamomból szedtem elő, szerencsére az ilyeneket elmentegetem, gyanítom, hogyha valakinek országszerte hírneve van, akkor igaz lehet valami a dologból.
Másrészt. Szvsz azért ha óra közben felnyújtom a kezem, talán ennyi elvárható lenne, hogy vagy nem szólít fel, vagy ha igen, akkor elmondja, hogy ne most. Vajon miért is nem tapasztaltam hasonló magatartást egyik tanártól sem az egyetemen? Igen, valószínű, hogy a gond, akkor mégis az ő fejében keresendő. Volt már 1-2 srác, aki erősen gondolkodott rajta, hogy vállalva a későbbi meghurcoltatást, elindul és kirakatja végleg. Nagyjából tavaly érett ez be, mikor már tényleg túlment minden határon a modora és akkor az egyetem tényleg komolyan vette a panaszokat.
-
egy tanár semmilyen körülmények között nem veszítheti el a hidegvérét és nem beszélhet ilyen csúnyán a hallgatók előtt. ha ez megtörténik, akkor elveszíti a csatát a hallgatók fegyelmezéséért. egy ilyen tanárból egy ügyesebb hallgató fél perc alatt bohócot, dühöngő őrültet és lejáratott senkit csinál egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi