Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Nálunk volt vmi alap pascal programozás is, de kb senki nem figyelt oda, és csak a rendszámosok csinálták meg rendesen.
De az is túl volt bonyolítva.Office-al való több éves szórakozás is nevetség tárgya volt, meg amikor ábrákon mutatták a hálózat fajtákat (tudod, amikor még a hálózat gépeinek elrendezése adta a hálózat fajta nevét
).
Volt vmi könyv is, de az is kb egy vicc volt.
Cs jobban lekötött minket+biosz tanár és a rendszergazda is cs "buzi" volt, így kb bmikor bemehettünk a gépterembe játszani (szünetekben, tanítás után, stb).
Infó tanár jó szándékú volt, meg biztos alapszintű tudása is megvolt hozzá, de vhogy az egész körítés rossz volt, meg a pedagógus skillje se volt toppon.
Amúgy kb azzal kéne kezdeni, hogy mindenki megkapja az alkatrészeket (egyszerű gép), rakja össze, majd telepítsen rá mindent és hozza használható állapotba.
Erre rá lehetne szánni 1-2 hónapot max, úgy hogy közben mindent elmagyaráznak, majd még 2 hónap alap win és office ismeretek, és kész.
Fél év alatt ennyit letudni, és már így is okosabbak lennének, mint a jelenkori átlag tinik. -
PPatrik
aktív tag
Ezzel én is így vagyok!
Nálunk meg legalább egy tanár van, aki tart szakkört, ahol programozunk, igaz mostanában már nem szoktam a többiekkel együtt csinálni, inkább ha valami nem megy akkor segítek. ( Részben azért, mert ha elrontok valamit, akkor én leszek a hibás.) De az iskola őt nem is támogatja, teljesen saját szakállára csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged