- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
ZH után ha odamentél, max megkaptad mekkora hülye vagy, fogadóóra meg haha, legtöbbször meg sem jelent. Email luxus, sohasem válaszolt senkinek. És igen, a tanszéken ez rendben van/volt sok-sok éven keresztül.
Nos most épp megy egy másik dolog, új tanár, új zh, 92%-os bukás. Szerinte rendben van és azért lett ilyen a zh. mert nem szeret sokat javítani
Az eddigi 40%-os buktához képest elég kemény. Akik átmentek pedig 2/3 részükben 2. alkalommal veszik fel a tárgyat.
No, ennyit erről.
-
Tikakukac
titán
Első körben azzal indított a tanár, hogy rühelli az infósokat, ezt hangoztatta rendszeresen is. A táblára felrajzolt több tonna integrálásból random megkérdezett dolgokra a triviális, maga hülye? és nem látja? válaszok érkeztek. Akkor gondolhatod, hogy mik mentek zh-ban és vizsgában. Ha nagyon kell, akkor előásom azt a lapot, amit uncsimék küldtek vissza vagy amit a Corvinuson csináltam haveromékkal. Mindkettő bőségesen tartalmazott kérdőjeleket. És akkor ezt megfejelendő van úgy 710 kérdéses elméleti rész, amiben olyan kérdések szerepelnek, hogy minimum nőgyógyász diploma kell a kibogarászásához, a helyes válaszhoz pedig lottó 5-ös.
Mellesleg a 2. legtöbbet bukott tárgy, tavaly valami 730k folyt be a tanszékhez a bukott kreditekből. Egy félévben. Tehát gondolom életre alkalmatlan az az ember, aki lerak minden kötelező tárgyat, amikkel végig kell szívni a féléveket, de valahogy nem képes megtanulni egy logikát mellőző, tanár kénye-kedve alapján összepakolt tárgyat. Értem. Véletlenül lett kipakolva az a tanár is idén.
-
Tikakukac
titán
Valamit te félreolvastál.
2. legtöbbet bukott tárgy a mikmak elsőben. Azért, mert olyan sz@r, hogy hihetetlen. Én nem röhögnék a közgázosokon, hanem megkérném őket, hogy ha már nekünk szívni kell ezzel, akkor kapjanak ők is progot mondjuk. A legjobb lenne, ha szépen nyugodtan elfelejtenénk ezeket a mondvacsinált tárgyakat, de ugye akkor a tanszékek igencsak méhecske üzemmódra váltanának. -
Tikakukac
titán
Én tudom mit akartak volna a vállalkozásmenedzsmenttel, de sajnos a közelébe sem jutottak. Az, hogy bemagolok 20 oldalt, és lerakom a tárgyat, az igen szegényes. Valami csoportos feladat vagy mittomén esetleg még el is gondolkoztatná az embereket, de ebből is egy seggelős tárgy lett.
Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. Amiatt az és miatt bizony kőkeményen kell tolni nekünk is. Ez van. -
Tikakukac
titán
A tárgyak fele nem azért volt hulladék mert nekem nem kellett később (mondjuk ez egy másik rétestészta), hanem mert tényleg volt 1-2 olyan tárgy amiket berakott a nagyérdemű és gyakorlatilag a telón biliárdnak is több értelme volt. És ahogy elnézem, lesz itt honvédelmi óra meg ég tudja micsoda is, na az tényleg kell.
Az, hogy választások során a legtöbb tanár cserélődött nálunk, az megint másik dolog. 4 töritanárom volt 5 év alatt. Azok is jobbnál jobbak voltak. Gond az van, megoldás nem sok.Beri témájához. Nos, elég elitnek tartják ugye a villanyos képzést. 10 kredit közgáz van amit teljesíteni kell. Ebből a mikmak 4 kredit, amire közgázban végzett emberek sikítva röhögnek, mert a valósághoz köze nincs, legtöbbször maga a feladat is hülyeség, de kell. Vállalkozás valamicsoda a másik 4 kredit, amire 20 oldalakat kell beseggelni és megírni a 4 zh-t. Értelme zéró, annak az esélye, hogy tanuljunk belőle valamit, konvergál a 0 felé erősen. Az üzleti jog megint mókás, jogász ismerős felvonta a szemöldökét rendesen pár kérdésen, azt mondta, már önmagában ellentmondás maga a kérdés is. Sok tárgynak tényleg annyi az értelme, hogy elmondhassa magáról az ember, hogy igen, itt van, nem vagyok hülye xy témában sem. Pedig valójában nagyonis.
-
Tikakukac
titán
Van végzett progos ismerős nyiregyi fősuliról. Na mikor mutattam neki nyáron, hogy első zh-ban mik vannak, kicsit betérdelt. Lehet, hogy az alapoktól kezdtük mi is, ellenben a többi tárgy mellett a tökünk leszakadt, mire elértük azt a szintet, amit fél év után már kértek. Mert bizony a tempó az halálos.
-
Tikakukac
titán
C aztán C++ aztán Java, így megy a képzés infón.
Pascalt toltak anno gimiben, elég volt leérettségizni, az biztos, ahhoz képest már a C is barátságos lett.Nem utolsó szempont, hogy hardverleírózni sokkal könnyebb C alappal, mint bármi mással. Így nem kell 10 féle nyelvet megtanulni és kombózni folyamatosan.
-
Tikakukac
titán
Infón vagyok. Igen, évfolyamomból szedtem elő, szerencsére az ilyeneket elmentegetem, gyanítom, hogyha valakinek országszerte hírneve van, akkor igaz lehet valami a dologból.
Másrészt. Szvsz azért ha óra közben felnyújtom a kezem, talán ennyi elvárható lenne, hogy vagy nem szólít fel, vagy ha igen, akkor elmondja, hogy ne most. Vajon miért is nem tapasztaltam hasonló magatartást egyik tanártól sem az egyetemen? Igen, valószínű, hogy a gond, akkor mégis az ő fejében keresendő. Volt már 1-2 srác, aki erősen gondolkodott rajta, hogy vállalva a későbbi meghurcoltatást, elindul és kirakatja végleg. Nagyjából tavaly érett ez be, mikor már tényleg túlment minden határon a modora és akkor az egyetem tényleg komolyan vette a panaszokat.
-
Tikakukac
titán
Hát, ha maradandó lelki sérülést nem is okoz, azért álljon itt a tavalyi kedvencem:
Ma reggel 8-kor volt a vizsgamegtekintés. Orosz tanár úr mielőtt felolvasta az eredményeket tartott egy 10perces kiselőadást arról,hogy itt mindenki "sík hülye",majd felolvasta az eredményeket,mire feltettem a kezem. Orosz tanár úr ezt felelte:"mit akar ez a fasz?! na mondja mi a faszt akar!" Ezt követően megkérdeztem tőle,hogy "ha a megoldásom a Barócsi tanár úr megoldókulcsával is megegyezik és 0 pontot kapok rá,olyankor mi a teendő? menjek a HÖK-höz? Vagy Barócsi tanár úr sem tudja a fizikát?" (a kérdésnek az az előzménye,hogy mindig minden órán kihangsúlyozta,hogy a "HÖK leszophat") erre a válasz:"mit pofázik maga onnan hátulról? ki maga,mi a faszt akar?jöjjön ide itt mondja!"(ordítva) Aztán előrementem,bemutakoztam,majd megkérdezte,hogy hová járok,mondom ide az egyetemre,erre:"na takarodjon a kurva anyjába innen,mit szemtelenkedik itt!? Húzzon ki a picsába,mert hívom a biztonságiakat!!!"elindultam kifelé..."na haladjon már,hívom a biztonságiakat!mit néz így rám?! menjen a picsába!" Amíg kiértem a teremből végig üvöltözött velem és lehordott mindennek. Miután mentem le a lépcsőn még utánam kiabált többször is,majd erősen becsapta az ajtót.
És rengeteg ilyen jó sztori van, áldom az Istent, hogy nem infón volt fizikás.
Elviekben Oroszt elviekben elnyugdíjazzák, de VIK-re nem jöhet tanítani, amíg van.
-
Tikakukac
titán
válasz
#41635072 #197 üzenetére
Hatalmas muzsika, bizonyám. Mi is akartunk már valami hasonlót a többiekre, de nincs vér a pucánkban
JColee: villanymérnök. Ami biztos: a srác igenis betekintésen és igenis adott időben, normális hangnemben kérdezett. Amire a válasz ez volt. Vajon miért is került be a Blikkbe is többször? Kategorikusan kijelentette, hogy menjen mindenki oda reklamálni ahova akar, lesz@rja. Hát, most Orosz bácsinak a dékáni mondta ugyanezt. Ha valaki nem képes embermódjára viselkedni akkor irány az állatkert.
Kedvencem a jelentkezős gyerek volt, aki óra végén feltette a kezét, hogy kérdezhet-e. A válasz mi a f@szt nem ért maga ezen? Takarodjon kifelé innen, húzzon a p.csába. Nyugodt ember, nabambano: Elviekben VIK-ről tiltva lett. Gyakorlatban 2 hete beküldték Fizika2-re infósokhoz Kornist helyettesíteni. Állítólag normális volt, de Istenem. Orosz szerint az infósok eleve genetikai hulladékok, akik alkalmatlanok a fizika megtanulására, szerintem vicceskedni akartak a tanszéknél
-
Tikakukac
titán
Zh javítás pótzh jelentkezési határidő előtt 30 perccel. Ami azt jelenti ugye, hogy 1 hétig úgy ültél, hogy akkor most tanulni kell megint és elvenni a többi tárgytól az időt vagy sem.
A javításnál ha belekérdeztél miért az, mikor a másiknál ugyanez jó, akkor anyázás ordibálás, takarogggyá ki innen.
Fenyegetőzés, biztonságiakkal való (majdnem) kidobatás ok nélkül. Rá 2 napra egy srác sírva ment ki, úgy lehordta a sárga földig. És ezekből garmadával van, tavaly az fb csoport tömve volt ilyenekkel.grátisz: pontszámok felrakása, vagy jelzése, hogy mikor lesz: nyista. Söciből 1 óránként járt át valaki a tanszékre és nézte a falat, hogy kirakott-e valamit. Amit művelt az már olyan magas szinten járt, amit senki sem engedhetett meg magának, főleg nem egy egy egyetemi tanár.
-
Tikakukac
titán
válasz
hibavissza #175 üzenetére
Úgy szoktam fórumozni, hogy random kattintgatok majd írok valamit és vagy bejön vagy nem. Elég jól mehet, mert szakmai oldalról kevesen írnak vissza, hogy hülyeséget írok. A baj akkor itt már nem kevés...ellenben a lottóskillem elég maxos lehet.
Ha valaki gürizik marha sokat akkor nem maradna ideje fórumozgatni? Azért egyetemen elég jó életük van a tanároknak, legalábbis aki nem főtárgy tárgyfelelős, az nyugodtan megteheti, hogy sz@rik a világra. 5 hete van beadva 2 fizika kiszh-m, majd megkapom egyben a másik 4-el, félév végén, totál belefér. Gimiben ennél is jobb, töridogát 1,5 év után kaptam kézhez. Na ott valóban könnyeztem a röhögéstől.
És mint írtam, kegyetlen sok munka mellett is mindenkinek marad ideje valamire, amit elkölthet szabadon. Mi a gond? -
Tikakukac
titán
Apám ha végez a melóval, és végez a plusz melóval és talán nem ügyeletes, akkor házat rak rendbe, motort bütyköl, villanyt szerel, sörözik, esetleg kint süt egy kis kaját.
Ha valakinek ez nem jött be, vagy csak nincs rá lehetősége, esetleg inkább ilyen irányú az elfoglaltsága, hát tegye. Inkább, mint, hogy a saját faterját vigye 2-3 évente kórházba, mert épp agyonvágta a nagyfesz, vagy kilőtte egy csavar a homlokát. A folyamatos robot gondolom nem 0-24, mert azt még egy robot sem bírja. De a 12 óra munka mellé napi 30 perc lazítás szvsz megengedhető.szerk: a gépet sem tudja bekapcsolni, szóval lehetetlen volna.
De akkor lefordítom: kemény munka mellett 30 perc azért csak összejön naponta, hogy kimenjen az a 10 hsz. Ezért ne rakjunk már le valakit a padlóra.Psych0: Haha
Látom te is képben vagy. Hát első körben Orosz, őt ismerem. Amit már művelt, az hááát finoman szólva is durva. Elég kegyetlen kis történetek szivárogtak már ki tavaly. Vizsgákról nem is beszélve. Infós oldalon pedig a mikmak meg a prog volt elég ronda, előbbit idén, utóbbit tavaly vagy tavalyelőtt megoldották, pár tanár átkerült illetve kikerült. De van még bőven szitálni való.
-
Tikakukac
titán
válasz
KINKY_007 #159 üzenetére
Hát, ha én azokat az infótanárokat veszem alapul, akikkel eddig kapcsolatom volt, akkor nyugodtan rakhatjuk a betanított munkások szintjére. Legalábbis a retard viselkedés és a szakmai tudás, valamint előadás színvonala simán üti a szupravezetéshez szükséges hőmérsékletet. Fokban. Tisztelet a kivételnek ofc kijár. Megismertem 2-3 olyan embert is, akik előtt viszont kalapom emelem, és ha tényleg lerakom a diplomám, akkor személyesen is felkeresem őket, mert sokat segítettek abban is, hogy lássam végre az alagút végét.
A gond az, hogy felsőfokú végzettség mellett nagyon sok olyan ember is taníthat, akiknek közelébe sem szabadna engedni tanulni vágyó embereket. Elég megnézni az egyetemen az elmúlt 3 évben hány áthelyezés/kirúgás volt, mert már az újságok is cikkeztek róla, hogy már BME szinten is elviselhetetlen és megalázó volt pár óra.pigster: Ilyen idős regnél miért is lenne fura? Oszd le szépen a napokkal, ugye milyen pici számot kaptál?
-
Tikakukac
titán
Az áltsulis és gimis oktatás egy kupac szemét volt. Meg ma is az, tesóm épp most tolja a gimit.
Mellesleg azok a számok rohadtul nem stimmelnek. Lekértem az órarendjét tesómnak és ezeket a számokat osszuk 2-vel. A tananyag meg legyen életszerű és használható. Mikor a word legeldugottabb 10 évente egyszer használt funkcióiról kellett egész órán át csesződni, az nekem is betett. Ezer+1 dolgot lehetne tanítani még amivel ezerszer értelmesebb lenne a gyerek, de hát nah. Meg amúgy is lesajnálja mindenki, mi is magunktól tanultunk meg mindent, mert órán játszottunk vagy nem csináltunk semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest