- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
hibavissza #175 üzenetére
lol azért facebookon még durvább arcokat találni.
De azért 2400 nap alatt ~ 23k komment tényleg a napi rutin szerves részét képező kommetlést jelent. -
Gergosz2
veterán
válasz
Penész Gomba #93 üzenetére
azért nem csak a tanárokat kéne okolni
-
Gergosz2
veterán
válasz
#95561216 #87 üzenetére
elős alatt mit értesz?
1. , 5. vagy 9. osztályt?(#90) Penész Gomba
Látom nagyon ellenszenves vagy a tanárokkal amit részben megértek is.
Szerintem az a probléma, hogy sokkal több humán tanárt képeznek mint reál szakos tanárt.
Sajnos ez egy darabig nem is fog javulni, hiszen aki kcsit is konyít a matekhoz, fizikához infóhoz stb az inkább megpróbál egy mérnöki szakot vagy kémiát ,biológát ,minthogy a jelenlegi feltételek és fizetések mellett tanárnak álljon.Nekem középiskolában az igazgató volt az osztályfőnököm és ős is mondta már , hogy ebből nagy problémák lesznek a jövőben , és előbb utóbb kénytelenek lesznek mérnököket, informatikusokat megkérni, hogy tartsanak középiskolai matek, fizika informatika órákat.
-
Gergosz2
veterán
Na ezzel ugyan így vagyok én is!
A tanterv szeirnti iformatika óra a béka segge alatt volt, tekintve , hogy a tanár sz*rt se értett a számítógépekhez, csak annnyit hogy, hogy kell szöveget szerkeszteni meg powerpointba szórakozni.
Nem azt mondom , hogy ez felesleges tudás, mert ezt is meg kell tanulni az embernek, na de hogy évekig ezek mellett horgonyozzon le az informattika óra az már szerintem siralmas.
Szerencsére volt egy jó tanár akivel jóba voltunk és órák után szívesen tanított neknk egykis programozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged