- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Szerintem nyugodtan mehet simán is, mert míg attila9988 szarrá szemeteli off nélkül
Elmehetsz a fenébe dave..
semmi off nem volt abban amit írtam, én csak egy lezáratlan vitába száltam be, és nem szokásom felhúzott orral távozni, szeretem kitárgyalni a dolgokat, és nem idióta célozgatásokkal megborítani a dolgot, ahogy te teszed.
-
cousin333
addikt
Szerintem használható egérrel is, csak rá kell szokni
. Kvázi "lerázod" a többi ablakot, miközben azt az egyet mozgatod.
Amúgy érdekes nézegetni régebbi vdeókat és látni, hogyan fejlődnek a dolgok. Ebben a verzióban például még a régi gyorsindító (is) látható. És az ikonok mellett egy nyíllal lehet a mostani jobbklikkes működést előhozni. Mindkét változtatás örvendetes szerintem, de még azt kellene megoldaniuk, hogy jobban elkülönüljenek az éppen futó programok a tálcára rögzített gyorsindítóktól.
-
BiP
nagyúr
Ami a bétában van "hagyományos" tálca, az nekem még mindig nem tetszik. Olyan magas 1 elem, mint nekem most 2 sor. Így persze, hogy hamar betelik 1 csík.
Ha sok program futott, eddig is meg lehetett oldani, hogy ne legyen káosz.Na mindegy, lehet, hogy majd meg fogom szokni én is.
-
fordfairlane
veterán
A tálcát vissza lehet állítani a hagyományos verzióra, de kis megszokás után sokkal jobban használható az új, mert helytakarékosabb és informatívabb, ha sok alkalmazás van megnyitva (ill. egyben gyorsindító is).
Én még mindig szokatlannak találom ezt az új megoldást. Emlékeztet az Apple féle Dock-ra , nem mintha az OS X Dockjára ráállt volna a kezem. Persze logikus dolog a Quick Launch sort, a taskbart és a traybart átgondolva új rendezőelvet belevinni ebbe a szisztémába, de Win 95 óta taskbarozok, emiatt én már azt sem tudtam megszokni, hogy csoportosítja az ablakokat.
-
attila9988
őstag
Mert bármennyire is szeretnétek belemagyarázni, semmi köze hozzá. Ez biza a win 7 bétáról szól.
Nem igaz hogy ennyire értetlenek vagytok. Mi is a w7? Operációs rendszer. Igaz? Mi az osx, a linux, a bsd, a dos..stb.. Operációs rendszerek. Nyilván nem ugyanazok. Moonman is leírta, hogy de a linux nem windows, és ez így is van. Pontosan ezért lehet őket összehasonlítani. Ha az is windows lenne, akkor nem is lenne értelme felhozni nem? Ha megjelenik egy új rendszer, pláne ha beta, nyilván próbálgatja az ember, és az addigi tapasztalatai alapján megpróbálja összevetni egyéb, álltala ismert programokkal, az adott témakörben. Az operációs rendszerek témakörében, mert ezért van a topik is, és nem azért hogy csupa dícséretek halma kerüljön ide, csak mert néhány MS mániásnak szúrja a szemét, ha nem csak MS termékekről ír valaki hsz -eket.
-
Polesz
addikt
Sajnos vagy nem de a cégnél mindig a legújabb cuccokat kell használni (valamilyen szerződés szerint), de a gépeinket nem fogjuk ész nélkül cserélgetni ez miatt. Valóban csak szövegszerkesztés, meg számlázóprogram futkározik. Semmi extra. Mire az Outlook megnyílik az viszont a vicc kategória.
Ugyanezen a gépen fut egy OpenSUSE 11.0 is, ezt ritkán indítgatom, de itt még a 3D is megy, pedig csak egy Gef2MX400-as kártya ketyeg benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Iqos cigaretta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest