- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
cousin333 #394 üzenetére
és ami a legpoénabb, hogy míg mindenki az OS X dokkjának koppintását látja benne, valójában a Windows 1.0-s icon bar-t hozták vissza, kis Aero-tuninggal.
-
Dave™
nagyúr
válasz
cousin333 #388 üzenetére
Hehe... nem ismertem. Gondolom ez a touch vezérléshez van inkább, oda életszerűbbnek tartom.
#386: Szerintem nem lophatott uszodát, mert azok általában nagy, betonból, téglából és egyéb építőanyagokból készített épületek, más néven ingatlanok, amik ahogyan a nevük is mutatja, nem ingóak, ergó nem mozdíthatóak, ami a lopáshoz általában elengedhetetlen.
-
cousin333
addikt
válasz
cousin333 #315 üzenetére
És azt, hogy ha egy ablakot a fejlécénél fogva megrázunk, akkor a többi ablak lemegy a tálcára? Aero Shake
-
moonman
titán
válasz
cousin333 #315 üzenetére
a beépített driver is lehet bugos
esetleg olvass bele a gyártó fórumába, ha van olyan, hátha van rá megoldás, vagy legalább kiderül, hogy nem vagy egyedül a problémával.
"Ezt sem ismertem..."
szerintem jó lenne a Windows első indításakor egy mini-tutorial, hogy nesze itt az új felület, ezeket lehet vele megcsinálni. egy pár perces, könnyen érthető, képekkel (videókkal) illusztrált howto. mert nagyon nagyon sokan nem fogják az életben észrevenni ezeket, max véletlenül.
-
moonman
titán
válasz
cousin333 #309 üzenetére
a hálózati dolognál szerintem nálad valami driver issue lehet, mert nekem első Bétától kezdve Vista és 7 is mindig megjegyezte, sose volt ezzel baj.
a felezős és teljes képernyős trükk valamennyire ismert. és az, hogy a fel-le méretezésnél duplakatt és függőlegesen kinyújtja a képernyő széléig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest