- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
SityiSXT #350 üzenetére
Egyáltalán nem hiszem azt, de pont olyan támadásoktól védenek meg, amik valós kárt tudnának okozni még nekem is. (pl. a rendszerem tönkretétele) Semmi konkrétumot nem tudsz mondani arról, hogy pusztán az XP használata miatt nekem mitől is kéne tartanom. De ha mégis, jöhet
-
King Unique
titán
válasz
SityiSXT #348 üzenetére
Most ez a cikk minek kellett ide ??
A hagyományos szignatúra alapú védelem és keresés valóban elavult, de ez nem újdonság, csomó más gyártó (pl.Comodo, Webroot) stb. épít be új megoldásokat, HIPS, Rollback, felhő stb., amik azért hatékony védelmi vonalnak nevezhetőek. + a kiegészítő védelmek, amikről fentebb is szó volt, azért megnehezítik a hacker dolgát még XP alatt is, de igaz , h utóbbi fokozott veszélynek lesz kitéve...(#347) ceia: akár még Win9 is lehet belőle, ha sokáig kivársz
, bár szerintem a téged fusztráló Metro ott se lesz kiiktatva, de igaz minek is tennék. Amúgy 8.1-től se kell megijedni.
-
King Unique
titán
válasz
SityiSXT #325 üzenetére
Én azt hittem FF-re gondol, mert én arra írtam, de ugyanúgy igaz természetesen az XP-re is, igaz ez a legutóbbi IE flash hiba még nem akkora gond (7/8./8.1-re egyből jött is az MS patch nem várták meg vele szokásos frissítő keddeket), de szépen sorban jönni fog a többi...
-
King Unique
titán
válasz
SityiSXT #287 üzenetére
Szerintem (részben) amiatt, amit én hsz-em végén pedzegettem, + tapasztalat híján az új rendszereknél, marad a felület, egyes funkciók eltéréséseinek vizsgálata XP-hez képest és ennek negatívumként tálalása, pedig olyan triviális dolgokról van szó, amikkel sokx a kutya sem foglalkozik, v nem ér rá azzal foglalozni, mert épp fontosabb dolga van oprendszer használat közben...
A következő lehetne akár az, h start menü gombja alapértelmezésben Win7-ben mért olyan kerek telített, 8-casé mért olyan csúnya négyszögletű, bezzeg XP-jé az a legjobb, legszebb, abban még a "start" felirat is ott virít... -
ceia
őstag
válasz
SityiSXT #280 üzenetére
Én ezek közül egyiket sem használom, kivéve a Firefoxot, ahol igenis látható az XP-s ablak kék felső része a gombokkal, és jobb oldalt pedig a szabvány XP-s görgetősáv. Vagy pl. megnyitom pl. az Options menüjét, az is az XP-s felület elemeiből van megcsinálva. De ott van az ACDSee, WinRar, Soundforge, WinCmd, CCleaner, sőt a Paint Shop Pro is amit használok, hogy csak párat említsek, amik mind a rendszer garfikáját használják.
PÜ ment. -
Jégkokó
veterán
válasz
SityiSXT #280 üzenetére
Nekem egy kolegám ugyan ilyen aki szerint a win 7 is meg a 8 is használhatatlan, mert állítása szerint nem futtat vmi ezer éves pdf szerkesztő meg zene szerkesztő progit aminek a nevét sosem árulja el nekem,illetve nem kezel egy álltala használt külső hangkártyát se.Bezzeg az xp az mennyire tuti frankó.Érdekes mód pl a diablo 1 mindenféle probléma nélkül ment win 8 alatt illetve az imperium galactica 2 is aminek xp nél kellett egy külön pach is. Az ilyen embereket soha a büdös életben nem lehet megyőzni arról, hogy esetleg ő látja rosszul a dolgokat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SityiSXT #269 üzenetére
Sajnos az FC nem éri el a TC szintjét, vannak vele gondok. Céges szinten azt rakják a gépek többségére, de nem olyan jó cucc.
Amúgy a dokumentumokat sosem használtam, régi de nem ok nélküli beidegződés hogy nem tartok semmit a Windows partícióján, amit nem muszáj.
Kakan csomot?
De legalabb a mappat megjegyzi...
- igen, de pár Windowsnak meg kellett születnie ehhez.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SityiSXT #258 üzenetére
Ez így van. Céges gépen 2 montior van a hw/sw fejlesztés miatt, de még így sem látom szinte soha az asztalt, mert még jó lenne egy 3. monitor is, annyi program van egyszerre használva.
ceia: hát nem tudom, azok a betűk nagyon csúnyák pedig én nem vagyok kényes az ilyesmire, a program meg olyan, mintha legóból rakták volna össze.
-
ceia
őstag
válasz
SityiSXT #255 üzenetére
Nem
Nekem azért olyan fontos a felület, mert nagyon sokat gépezek. Meglátjuk, hátha a 9 jobb lesz. Minden második Windows bukta, a 8 egy második volt. Nekem a 7 is jó lenne 8-as desktop felülettel, vagy a 8 is, ha nem lenne benne a metro. Ennyi a fő problémám, amennyiben a kezelés anomáliáit ki lehet kapcsolni mindkettőnél.. 7-nél a tálcán egymásra pakolt alkalmazásokat pl., 8-nál dettó, meg charmbar, meg a sarkok. (meg még ki tudja..) Plusz kell külső startmenü, talán még 7-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest