Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én a kínai MiLight alapján tudom mondani, hogy a társítást nem kell neki újra betanítani ha áramtalanítod. Viszont nyilván ha le van áramtalanítva a fali kapcsolóval, akkor WiFi-n keresztül nem tudod felkapcsolni. Viszont ha felkapcsolod a kapcsolóval, akkor nálam a legutóbbi aktív állapotba tér vissza (tehát mondjuk ha sárgán 50%-os fényerővel világított előtte utoljára, akkor szintén úgy fog).
Egyébként én sima LED égőnek használom egy ideje, mert mobilon át kényelmetlen. Gondolkodtam rajta, hogy szétszedem a WiFi központját és megpatkolom ahogyan neten lehet találni hozzá leírást, és bekötöm valamilyen hangvezérlésre, de igazából nem is ilyenekkel akarom benépesíteni a lakást, ha végül elkötelezem magam mellette, hanem valami kicsit komolyabb márkával. És most már a hangvezérlés is felmerült mint igény, amit sajnos a kínaiak házi hackel tudnak csak maximum. Ez az IKEA-s ezért is érdekel amúgy engemet is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnéztük a TRÅDFRI termékcsalád okostelefonnal és távirányítóval egyaránt kezelhető izzóit, illetve még kissé zárt, de nagyszerű ökoszisztémáját.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- SSD kibeszélő
- Bitcoin topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest